- 10 Nisan 2015
- 213
- 152
- 23
- 36
sakin ol üzulme bebisini etkileme kan tahlillerinde bile erken cikmaya biliyor ki idrar testi zaten cikmiyo
Kacinci gün transferinun kactanr embriyo transferi yapildi embriyolar kacinci gunuydusakin ol üzulme bebisini etkileme kan tahlillerinde bile erken cikmaya biliyor ki idrar testi zaten cikmiyo
canim benim.insallah degerin katlanmistirr hersey güzell olurAma 13.günüm. İlk degerim 32 korkuyorum düştü gene diye
Benim de 13 aralık canım. Cuma transfer. Ben adet olacağımdan korkuyorum, çünkü bir öncekinde test tarihinden birkaç gün önce adet olmuştum.Mrb cnm benimde 3. Gün perşembe öğleden sonra transfer oldum benimde karın alt kısmında ara ara batma ağrı falan oluyo bide bacak ağrısı var bende arada adet ağrısı gibi oluyo cuma günü başladı belirtiler bende test giunun nezaman senin benim 14 du
Canim bence panik yapma. İdrarda çıkmayıp da hamile olan çok insan var. Ama sen yarın ilk iş kan tahlilini tekrarla.3.gün embriyoşu 2 taneydi
Canim korkma hic.benim gecenbyil 11.gun degerim 353tü.eve gelince hemen idrar testi yapmistim.ama cikmamisti.teee adet tarihim 5-6gun gectiginde belirgin cikmisti..sıkma canini bosuna.o idrar testleri hic guvenilir degil..Ama 13.günüm. İlk degerim 32 korkuyorum düştü gene diye
İnslh olmazsin cnm adet tarihin nezaman normalde benim 18 di inslh olmayız cnm bendede adet ağrısı var ama gunumede çok var diye rahatim biraz inslh bebislerimiz sıkı sıkı tutunmuştur bizimledirler dua et cnm üzme kendini öyle dusunupBenim de 13 aralık canım. Cuma transfer. Ben adet olacağımdan korkuyorum, çünkü bir öncekinde test tarihinden birkaç gün önce adet olmuştum.
Gerçekten mi yaaa hiç denemeseydim keşkeCanim korkma hic.benim gecenbyil 11.gun degerim 353tü.eve gelince hemen idrar testi yapmistim.ama cikmamisti.teee adet tarihim 5-6gun gectiginde belirgin cikmisti..sıkma canini bosuna.o idrar testleri hic guvenilir degil..
İnslh cnm güzel haberler alırsın Rabbim büyük inslh hamileliğin devam ediyordur Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin bu kadar stres yapmamaya çalış vucudunuda strese sokuyosun cnmGerçekten mi yaaa hiç denemeseydim keşkedua edin nolur Allah rızası için yarın sonucum güzel çıksın. Bu son çok korkuyorum cikmicak diye. Anneligi yasayamicam diye çok korkuyorum. .
Keşke elimde olsa ama okadar zorki. .. 3. Bu hep bir umutla başlayıp 2.değerde düştü hep.kan pıhtılaşmasıymış bukez iğne kullandım ama genede çok korkuyorum hemde çok. .İnslh cnm güzel haberler alırsın Rabbim büyük inslh hamileliğin devam ediyordur Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin bu kadar stres yapmamaya çalış vucudunuda strese sokuyosun cnm
Anlıyorum cnm elimizden dua etmekden başka birşey gelmiyo inslh Rabbim hayırlı haberler vermeni nasip eder cnmKeşke elimde olsa ama okadar zorki. .. 3. Bu hep bir umutla başlayıp 2.değerde düştü hep.kan pıhtılaşmasıymış bukez iğne kullandım ama genede çok korkuyorum hemde çok. .
İnşallah tutmuştur cok üzülme cnm etkilenirsin senin kan pıhtılaşma si neyden oluyodu nasil etkiliyomus kiAma 13.günüm. İlk degerim 32 korkuyorum düştü gene diye
Kendini uzme korkma bu kadar.Allahin dedigi olur.hepimiz alnimiza yazilani yasiyoruz.o guzel duyguyu anneligi bizde tadicaz insallahh.degerin yarin Allahin izniyle katliycak bak goreceksin.bu kadar stres yapma kendineGerçekten mi yaaa hiç denemeseydim keşkedua edin nolur Allah rızası için yarın sonucum güzel çıksın. Bu son çok korkuyorum cikmicak diye. Anneligi yasayamicam diye çok korkuyorum. .
Iyi gibi gorunuyo ama canim dusuk degill bence kacinci gunun transferjnjnKızlar cuma günü 96 idi sonucum şimdi 139 oldu pek sağlıklı ilerlemiyo sanırım fikir verirmisiniz çok moralim bozuldu
İnşallah tadariz canım. Ve insallah Allah in izniyle yarın katlanır degerim.tek dileğim bu.Kendini uzme korkma bu kadar.Allahin dedigi olur.hepimiz alnimiza yazilani yasiyoruz.o guzel duyguyu anneligi bizde tadicaz insallahh.degerin yarin Allahin izniyle katliycak bak goreceksin.bu kadar stres yapma kendine
İnşallah canım. Adet tarihim test tarihinden bir gün sonra 14 aralık. Ama güvenemiyorum. Bakalım artık hayırlısı. Sen erken idrar tahlili yapmayı düşünüyor musun? Ben sabredemeyecek gibiyim ama bir yandan da korkuyorum ya çıkmazsa diyeİnslh olmazsin cnm adet tarihin nezaman normalde benim 18 di inslh olmayız cnm bendede adet ağrısı var ama gunumede çok var diye rahatim biraz inslh bebislerimiz sıkı sıkı tutunmuştur bizimledirler dua et cnm üzme kendini öyle dusunup
2 gündür o takildi kafama..yemek yedikten sonra gecti...şu an iyiyim...insaallah oyle birşey değildir..cevabin icin teşekkürler..İnslh değildir canım kötü düşünme ben daha önce dış gebelik yaşadım tek bariz belirtisi sağ bacagim ustden assaya ayak parmagima kadar inen bir agrim. Oldu 3_4 gün diğerleri normal belirtildi göğüs şişmesi falan bence senin mideme kranp girmiştir gaz sancısı falan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?