2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Benim de 13 aralık canım. Cuma transfer. Ben adet olacağımdan korkuyorum, çünkü bir öncekinde test tarihinden birkaç gün önce adet olmuştum.

Ama 13.günüm. İlk degerim 32 korkuyorum düştü gene diye
Canim korkma hic.benim gecenbyil 11.gun degerim 353tü.eve gelince hemen idrar testi yapmistim.ama cikmamisti.teee adet tarihim 5-6gun gectiginde belirgin cikmisti..sıkma canini bosuna.o idrar testleri hic guvenilir degil..

Benim de 13 aralık canım. Cuma transfer. Ben adet olacağımdan korkuyorum, çünkü bir öncekinde test tarihinden birkaç gün önce adet olmuştum.
İnslh olmazsin cnm adet tarihin nezaman normalde benim 18 di inslh olmayız cnm bendede adet ağrısı var ama gunumede çok var diye rahatim biraz inslh bebislerimiz sıkı sıkı tutunmuştur bizimledirler dua et cnm üzme kendini öyle dusunup

Canim korkma hic.benim gecenbyil 11.gun degerim 353tü.eve gelince hemen idrar testi yapmistim.ama cikmamisti.teee adet tarihim 5-6gun gectiginde belirgin cikmisti..sıkma canini bosuna.o idrar testleri hic guvenilir degil..
Gerçekten mi yaaa hiç denemeseydim keşke dua edin nolur Allah rızası için yarın sonucum güzel çıksın. Bu son çok korkuyorum cikmicak diye. Anneligi yasayamicam diye çok korkuyorum. .

Gerçekten mi yaaa hiç denemeseydim keşke dua edin nolur Allah rızası için yarın sonucum güzel çıksın. Bu son çok korkuyorum cikmicak diye. Anneligi yasayamicam diye çok korkuyorum. .
İnslh cnm güzel haberler alırsın Rabbim büyük inslh hamileliğin devam ediyordur Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin bu kadar stres yapmamaya çalış vucudunuda strese sokuyosun cnm

İnslh cnm güzel haberler alırsın Rabbim büyük inslh hamileliğin devam ediyordur Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin bu kadar stres yapmamaya çalış vucudunuda strese sokuyosun cnm
Keşke elimde olsa ama okadar zorki. .. 3. Bu hep bir umutla başlayıp 2.değerde düştü hep.kan pıhtılaşmasıymış bukez iğne kullandım ama genede çok korkuyorum hemde çok. .

Keşke elimde olsa ama okadar zorki. .. 3. Bu hep bir umutla başlayıp 2.değerde düştü hep.kan pıhtılaşmasıymış bukez iğne kullandım ama genede çok korkuyorum hemde çok. .
Anlıyorum cnm elimizden dua etmekden başka birşey gelmiyo inslh Rabbim hayırlı haberler vermeni nasip eder cnm

Kendini uzme korkma bu kadar.Allahin dedigi olur.hepimiz alnimiza yazilani yasiyoruz.o guzel duyguyu anneligi bizde tadicaz insallahh.degerin yarin Allahin izniyle katliycak bak goreceksin.bu kadar stres yapma kendine

Kızlar cuma günü 96 idi sonucum şimdi 139 oldu pek sağlıklı ilerlemiyo sanırım fikir verirmisiniz çok moralim bozuldu

Kendini uzme korkma bu kadar.Allahin dedigi olur.hepimiz alnimiza yazilani yasiyoruz.o guzel duyguyu anneligi bizde tadicaz insallahh.degerin yarin Allahin izniyle katliycak bak goreceksin.bu kadar stres yapma kendine
İnşallah tadariz canım. Ve insallah Allah in izniyle yarın katlanır degerim.tek dileğim bu.

İnşallah canım. Adet tarihim test tarihinden bir gün sonra 14 aralık. Ama güvenemiyorum. Bakalım artık hayırlısı. Sen erken idrar tahlili yapmayı düşünüyor musun? Ben sabredemeyecek gibiyim ama bir yandan da korkuyorum ya çıkmazsa diye Sabretmek zor iş

2 gündür o takildi kafama..yemek yedikten sonra gecti...şu an iyiyim...insaallah oyle birşey değildir..cevabin icin teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…