• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar herkese iyi akşamlar doğum kontrol hapım bitti ve şuan tedaviye başlamak için regl olmayı bekliyorum hiç bu kadar isteyerek bekleyeceğim aklıma gelmezdi regl olmayı çok heyecanlıyım Allah bu yolda olan herkese maddi manevi güç versin inşallah kucaklarımız boş bırakmasın :KK46::anneadayı::KK200:

Gazan mubarek olsun o zaman arkadaşım. :)

Canım oncelıkle cevap vrrdıgın ıcın tesekkurler, Rabbim inşallah ıkızlerını sag saglım kucagına almayı nasıp eder . İlk tüp bebeklrrine cgh yapılmısmıydı ? Benım de senın gibi ilk tüp denemem tuttu ama bebeği hiç goremedım kürtaj oldum temmuz ayında . O yuzden bu sefer cgh yapıldı embrıyolara . Salı günü benim histereskopı netlesecek bakalım doktorumda farkı yok derse carsambaya randevu aldım zaten .hakkımızda hayırlısı olsun
Amin canim insallahh.
Canim benim ilk tup bebek tutmadi.ikinci tuttu.bebek gelisemedi kurtaj oldum.bebek kromozom analizine gitti hicbisey cikmadi.ilk tupte yapilmadi cgh.ikincide dondurulmustu.sonra kalmadi zaten embriyom.sonra gecen ay gene basladik tedaviye sifirdan.cok az yumurtam olustu.cok uzuldum stresvyaptim olmayacak buda olmassa ben menopoza mi gircem diye cok agladim.7yumurta toplandi 4u olgun cikti 3 tane embriyom olustu.onlara da nebdoktorum ne de biz anmadik hic cgh pgt falan.3unu de 3.gun embriyosu olarak transfer ettiler.Allahima sukurler olsun ki ikiz oldu.ama bende yolun cok basindayim.basimdan oyle bir olay gectigi icin hamileligimin bile tadini cikaramiyorum korkudan.hersey Allah tan tabiki ondan gelene raziyiz..Rabbim sag salim kucagima almayi nasip eder insallahh..
Sende sakin stres sıkıntı yapma.bak hersey Allahtan.verende o alanda o.nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz.insallahh hersey yolunda gide sende kavusursun bebegine yada bebeklerine:))

Gazan mubarek olsun o zaman arkadaşım. :)
Amin inşallah canım arkadaşı Allah razı olsun 6 yıldır bekliyorum bu arada çok şey yaşadım hepiniz gibi bende hep şükür ettim vardır Allahın bir bildiği dedim teşekkür ettim Allaha anlayışlı bir eşim olduğu için hep minnet duydum vermiyorsa vardır bir bildiği dedim bu ilk denememiz olacak daha önce ne zaman hadi yapalım desek hep bir engel çıktı karşımıza inşallah vakti zamanı gelmiştir artık Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor bir sınav bu yaşamayan bilmez

Kizlaar iyi geceler bugub transferimn 11. Gunu sonucu ogrenmeme cok az kaldi ama cok korkuyorum sanki olmamis gibi hissediyorum. Adet sancilarim var rahmimden mesaneme kadar bi agrim var. Bugunde sag gogsmn altinda bi yer var cok agriyor agzim kupkuru hep su icmek istiyorum gece cok usuyorum(istanbulun havasindandir o) ilk denemem koca bi sifir gorecem gibi sanki galiba sanirsam heralde :(

Benim daha 3. Gün ama ilk günden beri kasıklarım ağrıyor. Bugün belim de ağrımaya başladı. Çok korkuyorum adet olucam diye :KK43:

Canım benim yumurtalar donduruldu regl günümü bekliyorum.O sancı kasık ağrıları o kadar farklı bir psikoloji haline sokmuş ki bizi şu anda hafif sancı hissetsem bile eyvah olacak mıyım diyorum..Halbuki olmam gerekiyor biran önce transfer olacak.Ama o an onu düşünemiyorsun.Yine olacam diyorsun..Ahh ahh..Gebe olmadığım halde yaşamadığım gebelik belirtisi kalmadı.Gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum..Arap saçı gibi olduk.

Kizlaar iyi geceler bugub transferimn 11. Gunu sonucu ogrenmeme cok az kaldi ama cok korkuyorum sanki olmamis gibi hissediyorum. Adet sancilarim var rahmimden mesaneme kadar bi agrim var. Bugunde sag gogsmn altinda bi yer var cok agriyor agzim kupkuru hep su icmek istiyorum gece cok usuyorum(istanbulun havasindandir o) ilk denemem koca bi sifir gorecem gibi sanki galiba sanirsam heralde :KK43:
Hayırlı olsun transferin canım inan hepimiz paranoya yapmışız o kadar istiyoruz herşeye bir bahane arıyorum ağrı olmasa acaba tutmadımı ağrı olsa acaba reglimi olucaz herkeste aynı korkular var inşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur ve seni hiç bırakmaz annesi Allahım ol desin yeter Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

icim okadar yanıyor ki gozumun yasi dinmiyor hic.yani kendimi cok ezik ise yaramaz hissediyorum.dua etmek istemiyorum. cok kirildim yaradana.kendimi cok caresiz hissediyorum.okuyoruma her yazilan satirlari msj lari.herkes neguzel gun sayıyor. ben onu bile tadamadim.ben cok aci cekiyorum.benim kendime dualarim kabul olmadi ins sizler hep mutlu olursunuz.kiz olsun istedim.tedaviye baslar baslamaz patik aldım kizima.hergun onu elime alip allaha yalvardim.kiz olsun diye degil hayırlı bi evlat sahip dedim ama gonlum kizdan yanaydi.gobegimi tutarak sanki hamileymisim gibi, kizim neolur dua et dedim.ama olmadı iste.cok pişmanım keske tup bebege baslamasaydik.kendi dünyamda her ay umutla beklerken daha mutluydum.belki diyordum.ama simdi hic umudum kalmadi.gozlerim kendiliginden akiyor istemsiz kendi kendine akiyor.icim cok aciyo
  1. Arkadaşım sana nacizane tavsiyem bu yaşadıklarımızın bir imtihan olduğunu unutma ve ancak sabredersek Yaradan bizi mükafatlandıracak.Lütfen tövbe et.Başka bir sağlık problemi ile imtihan olsaydık daha mı iyiydi? Biz Hz. Zekeriya'nın imtihanına tabi olduk.Benim bir tanıdığım tüp bebek ile bebek sahibi olduktan sonra kan kanserine yakalandı.Bu ve daha duymadıklarımız..Öyle bir şey olsa ne düşüneceksin? Kendini mi, evladına doyamadan acaba ölür müyüm mü? Yoksa ya ben ölürsem evladım ne olacak mı? İnsanız etten ve kemikteniz bazen kendi içimizden sorgularız Allah ım af eylesin inşallah..Ama lütfen arkadaşım tövbe edip yılma..Ağla..Üzül tabi..Ama bunun bir imtihan olduğunu içine sindir ve inan lütfen.Bizleri evlatsız bırakmayacak Yaradanım, çok inanaıyorum..Bizim ona sabrederek yalvarmamız O nun çok hoşuna gidiyor..Ben öyle düşünüyorum.Benim de başarısız tedavilerim oldu.Ben de gözyaşı akıtıyorum daha transferim yapılmadan düşün..Lütfen pes etme güzel düşün..Kırılma Mevla'ya, kırma kalbini..İçinin yangını bilirim, sen yine de şükret arkadaşım.İnan ki evlat sahibi olacaksın inşallah..

icim okadar yanıyor ki gozumun yasi dinmiyor hic.yani kendimi cok ezik ise yaramaz hissediyorum.dua etmek istemiyorum. cok kirildim yaradana.kendimi cok caresiz hissediyorum.okuyoruma her yazilan satirlari msj lari.herkes neguzel gun sayıyor. ben onu bile tadamadim.ben cok aci cekiyorum.benim kendime dualarim kabul olmadi ins sizler hep mutlu olursunuz.kiz olsun istedim.tedaviye baslar baslamaz patik aldım kizima.hergun onu elime alip allaha yalvardim.kiz olsun diye degil hayırlı bi evlat sahip dedim ama gonlum kizdan yanaydi.gobegimi tutarak sanki hamileymisim gibi, kizim neolur dua et dedim.ama olmadı iste.cok pişmanım keske tup bebege baslamasaydik.kendi dünyamda her ay umutla beklerken daha mutluydum.belki diyordum.ama simdi hic umudum kalmadi.gozlerim kendiliginden akiyor istemsiz kendi kendine akiyor.icim cok aciyo
canım bu kadar ümitsiz olma ilk denemenmiş ilkler hep zor büyük umutlarla başlıyorsun hemen olacak gibi ben ilk denememde bir hafta telefonlarımı kapattım kimseyle görüşmedim ama zamanla Rabbim kolaylığını veriyor Allah tan ümit kesilmez bak bu hikaye hepimize umut olsun(
Hz.Musa (A.S) bir mecliste otururken yanına evli bir çift gelir.

“Yâ Musa ! Bizim çocuğumuz olmuyor.Allah’la konuş,bizim çocuğumuz ne zaman olacak.? “Derler.

Hz.Musa (A:S) Allah’a yönelir ve “Allah’ım! Bu çiftin ne zaman çocukalrı olacak?” diye sual eder.

Allah:

“Yâ Musa! Söyle onlara,onların hiçbir zaman dölleri tutmuyacak.”der.

Hz.Musa (A:S) Allah’ın sözleriniçifte iletir.Karıkoca başları önlerinde üzülerek giderler.Aradan 5 yıl geçer.Aynı karı koca kucaklarında dört yaşında bir çocukla gelirler Hz.Musa’nın yanına.Hz.Musa (A:S) yanlarındaki çocuğu görünce şaşırır ve sorar.

“Bu çocuk kimindir?”

“Bu bizim çocuğumz ya Musa”derler.

Hz.Musa (A.S) Allah’a yönelir ve sorar.

“Allah’ım! Hikmetinden sual olunmaz ancak merak ettim.Hani bu çiftin hiçbir zaman çocukları olmayacaktı.” der.

Ve Allah der ki:

“Evet ya Musa! Onların hiç bir zaman çocukları olmayacaktı,fakat onlar bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler v her gün bana samimiyet ve inançla gözyaşı döküp dua ettielr.Ben de onlara evlat nasip ettim.”

Transfer gününü sayiyormusunuz kızlar eğer sayiyorsaniz benimde 4. Günüm saymiyosaniz 3. Günüm 14 aralık da benim test günüm benim yumurtalık ağrısı gibi ara ara ağrıların var bazen adet olucakmisim gibi agrim oluyo bacaklarımda 2. Gün ağrı başladı arada oluyo eklemlerin diz kapağın ve bileğinde agriyo arada bunlar belirtimidir bilmiyorum
Tarnsfer günün sayılmıyor canı. Sen baya belirti yaşıyorsun ama maşallah :)

Tarnsfer günün sayılmıyor canı. Sen baya belirti yaşıyorsun ama maşallah :)
İnslh olumlu yönde belirtidir cnm bugün okadar belirtim yok sanki hafif bel ve bacak ağrısı dışında bugün ufak ufak iş yapmaya basliycam artık sizler kacgun yatdiniz yada yaticaksiniz

İnslh olumlu yönde belirtidir cnm bugün okadar belirtim yok sanki hafif bel ve bacak ağrısı dışında bugün ufak ufak iş yapmaya basliycam artık sizler kacgun yatdiniz yada yaticaksiniz
Ben sadece transferin yapıldığı gün yatarak dinlendim. Ertesi gün işe başladım. Çok yormuyorum ama kendimi. Dikkat ediyorum tabi ki.

Benimde dün hani hasta olacağın zaman kasıklarında farklı bir his olurya bir kaç defa öyle oldu. Bu seferde yoksa hastamı olucam telaşı sardı beni :) insanoğluyuz işte.

Ya ben her seferinde bu kez hep yatıcam diyorum ama bi bakıyorum kalkmış is yapıyorum :110: yani daha doğrusu is derken sadece mesela salata yapıyorum ya da bulaşık lari makineye yerleştiriyorum. Ama yani yatakta da geçirmiyorum. Onları yapmadığımda da evde boş boş geziyorum can sıkıntısından. Ilk gun sadece bayagi bi dinlendim. Ama işe başlamıycam bu hafta. Sadece bugünlük bi uğrayıp eve geçicem. Siz neler yapıyorsunuz.

Ben sadece transferin yapıldığı gün yatarak dinlendim. Ertesi gün işe başladım. Çok yormuyorum ama kendimi. Dikkat ediyorum tabi ki.

Benimde dün hani hasta olacağın zaman kasıklarında farklı bir his olurya bir kaç defa öyle oldu. Bu seferde yoksa hastamı olucam telaşı sardı beni :) insanoğluyuz işte.
Benim de aynı his var bugün. Gerçi ilk günden beri kasıklarım ağrıyor ama bugün daha değişik bi kasılma var. Sanırım kendimizi çok dinliyoru:KK22::21:

Kızlar crinone jeli sabah akşam kullanıyorum ve ardından 15 dk yürüyorum evde,saatlerı önemlimi çok ,saatini değiştirmem gerek işe başlıcam yarın

Senin bugun kacinci gün benimdr 10 aralikk test günüm bugun transferimin 7.günü 5.gun embriyosu 2 embriyo transfer oldu senin

Merhaba, benim transfer günüm 28 kasım. Ancak 3.gün emb.transfer edildi 2 tane . 9. günümdeyim ben bugün. seninde sanırım 30 kasım transfer günün.

Merhaba hanimlar..bir sorum olacakti bugün sabah 10 da mide ya da karnimda tam anlayamadigim bi krampla uyandim..ter icinde kalmisim 3 saat filan cektim..gecesinde sağ kasik ağrım vardi..acaba diş gebelik filan mi diye korktum...sizce ne olabilir?

Bence bu durumu doktorunla mutlaka paylaşmalısın.

Back