2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Arkadaşım neden bu kadar umutsyzluğa kapıldın bilmiyorum. Geçmişi okuyamadım. Ama inanki her şerde bir hayır vardır. Birkez daha deneme imkanınız yokmu. Yada doktırlar çok mu umutsuz konuşuyorlar. ? Ama lütfen bu kadar yıpratma kendini. Önce biz iyi olmalıyız.. ve lütfen Rabbime küsme dualarından vazgeçme... o bizim için en iyisini bilendir.. Ve seninde mutlu olacağun vakit gelecektir... yeterki sen iyi olll.....

İnş. En yakın vakitte rabbim bebişinle seni biraraya getirsin arkadaşım.

Kızlar cuma günü 96 idi sonucum şimdi 139 oldu pek sağlıklı ilerlemiyo sanırım fikir verirmisiniz çok moralim bozuldu
benim de 2.denememde ilkinde tam 2ye katlamamisti. Sonradan artışlar 2ye katladi. Endişe etme. %40-60arasi yukselebilir. Kahverengi akintin çok degilse sıkıntı yaratmaz. Kanalda kalan eski akıntılar da oluyor. Eger ki düşük de olsa bil ki sağlıklı gebelik degildir. İnşallah Rabbim.sağlıkla hayırla tamamına erdirir ve yavrunu kucağına almayi nasip eder canım. Sakin umutsuz olma. Değerin güzel. İnşallah saglikla.2 ye katalayarak degerin artar

Cnm cok kotu oldum okuyunca, ne diyebilirim ki Allah yardimcin olsun, sen yine de dua etmekten vazgecme Allah herseyin hayirlisini bilir...

Canim senin ruh halin cok sıkıntılı. Sana zarar verir bu durum. Bu yolda daha sakin ve güçlü olmalısın. Inanmalisin sen de. Vakti zamani geldiğinde olur. 3 denememde de 2 tane kaliteli embriyo transfer edildi. 1i tuttu cok şükür. Sebeplere takilirsan bir yere varamazsin. Insanlar en cok sevdikleriyle, istedikleriyle sinaniyor. Öncelikle siz onemlisiniz. sen ve eşin iyi olacaksiniz. Bu huzursuzluk evliliginize de yansimasin. Mutlu,umutlu ve inançlı ol. Rabbim inşallah en kisa zamanda sana yavrunu kucağına almayi nasip eder. Dua etmekten ve inanmaktan asla vazgecme. Rabbim o kadar cok nimet vermiski şükrünü eda edemiyoruz. Bu zorlu süreçte Rabbim destek olacak eşler vermiş, tedavi olabilme imkanı vermiş. Sonuçta deneyebilecek kadar umudumuz var. Zor da olsa maddi imkanlari seferber edebiliyoruz. Ileride keşke demeyecegiz insallah. Sadece isyan etmeden sabır dua ve iman. Allahim hepimizin yardimcisi olsun. Hamile olanların Rabbim sağlıkla hayırla tamamina erdirsin inşallah, sagsalim çocuklarını kucagina almayi nasip etsin. Negatif olanlara ve tedavi icin cabalayanlara, anne olmayi isteyen ve dileyen herkese Rabbim hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin inşallah.

Aminn canımm çok saol umarım hepimizin değerleri katlanarak artar

Bu kadar ümitsiz olma lütfen, tüp bebek transferinde tanışyığım bir kadının ilk iki denemesinde folikül oluşmamış, ancak donasyonla olur demişler. Ctesi günü 3, bebeği için gelmişti. Herşey Allahtan. bazıları kolay sahip olur, bazılarımızın mücadele etmesi gerekir.

Cnm cok kotu oldum okuyunca, ne diyebilirim ki Allah yardimcin olsun, sen yine de dua etmekten vazgecme Allah herseyin hayirlisini bilir...
beni bi tek burasi anliyor.safolun hersey icin.hepinizi allaha emanet ediyorum.dualarim kabul olmaz ama dualarim ozlem duyan tum anne adaylari icin.

danosyon nasil oluyo peki.okadar okudum ama hic bu konuyu gormedim.benim ilk denememdi bana farkli farkli sey soyluyolar tlf da.bi folekulin ici bos cikti yada yumurtan cansizdi.ama 3 tane alirken canli dediler ilk ogun.yani anlamadim.hastaneye daha gidemedim gorusemedim yuzyuze dr la.yani neyim var neyim yok bilmiyorum.
peki sen hangi durumdasin.aklim dagiliyor okuyorum tek tek ama sizin yazdıklarınızı ama aklimda tutamiyorim

Kızlar herkese iyi akşamlar doğum kontrol hapım bitti ve şuan tedaviye başlamak için regl olmayı bekliyorum hiç bu kadar isteyerek bekleyeceğim aklıma gelmezdi regl olmayı çok heyecanlıyım Allah bu yolda olan herkese maddi manevi güç versin inşallah kucaklarımız boş bırakmasın

Tmm tmm yumurta donoru dimi.evet bende 2.ciyi bu sekilde denemk istiyorum. Ama hemen yapamayiz biraz elimizi toparlamamiz gerek

Ins canim ins

Tmm tmm yumurta donoru dimi.evet bende 2.ciyi bu sekilde denemk istiyorum. Ama hemen yapamayiz biraz elimizi toparlamamiz gerek
canım yumurta donörü , tedavi yolumu sence. Benim sana bahsettiğim, vazgeçmeden inatla tedavi denemen. Çeşitli bitkisel kürlerle destek tedavisi ol. Saraçğlunun tavsiyeleri var. uygula. daha 32 mi demiştin yaşına, en az 10 senen var

Canım benim üzüntünü çok iyi anlıyorum. Ama bu süreçte ne mutlu ki sana destek olan bi eşin var, bu da çok büyük bi lütuf. Ayettede dediği gibi "benim ilmim olmadan ne bir dişi hamile kalabilir, ne de dogurabilir" hamile kalmak işin başlangici sonuca ulaşıp ulaşamamakta var işin ucunda. Bu nedenle umarım hep nickin gibi mutlu ve umutlu olursun. Tekrar toparlanıp cabalamaya başladıgında evladına kavuşursun umarım. Gönlün hep ferah kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…