• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Benim daha 3. Gün ama ilk günden beri kasıklarım ağrıyor. Bugün belim de ağrımaya başladı. Çok korkuyorum adet olucam diye :KK43:
Benim de olmustu bugun hafif agrim varr kadigimda benim. 7.gün belirti olmaya biliyor bunlara takilmamak en iyisi asljnda ama elde degill

Merhaba hanimlar..bir sorum olacakti bugün sabah 10 da mide ya da karnimda tam anlayamadigim bi krampla uyandim..ter icinde kalmisim 3 saat filan cektim..gecesinde sağ kasik ağrım vardi..acaba diş gebelik filan mi diye korktum...sizce ne olabilir?

Benim daha 3. Gün ama ilk günden beri kasıklarım ağrıyor. Bugün belim de ağrımaya başladı. Çok korkuyorum adet olucam diye :KK43:
Mrb cnm benimde 3. Gün perşembe öğleden sonra transfer oldum benimde karın alt kısmında ara ara batma ağrı falan oluyo bide bacak ağrısı var bende arada adet ağrısı gibi oluyo cuma günü başladı belirtiler bende test giunun nezaman senin benim 14 du

Merhaba hanimlar..bir sorum olacakti bugün sabah 10 da mide ya da karnimda tam anlayamadigim bi krampla uyandim..ter icinde kalmisim 3 saat filan cektim..gecesinde sağ kasik ağrım vardi..acaba diş gebelik filan mi diye korktum...sizce ne olabilir?
İnslh değildir canım kötü düşünme ben daha önce dış gebelik yaşadım tek bariz belirtisi sağ bacagim ustden assaya ayak parmagima kadar inen bir agrim. Oldu 3_4 gün diğerleri normal belirtildi göğüs şişmesi falan bence senin mideme kranp girmiştir gaz sancısı falan olabilir

Kızlar ağrılar olmazsa tutunmamıştır mı oluyor :(bugün hc agrım yok gayet iyiyim bse hissetmyrm korkuyrm

Kızlar ağrılar olmazsa tutunmamıştır mı oluyor :KK43:bugün hc agrım yok gayet iyiyim bse hissetmyrm korkuyrm
Alakası yok cnm illa bir ağrı olması gerekmiyo benim ilk denemeden hiç belirti olmamıştı ve kızım oldu belirti arama cnm Rabbim hayirlisini versin inslh

Kizlar merhaba nasilsiniz ? Hamile olan arkadaslar adiniza cok sevindim Allah tamamini nasip eylesin , negatif alan arkadaslarin vakti zamani degilmis Rabbim dayanma gucu nasip eylesin .. Kizlar benimde daha oncede anlatmistim , 5 embriyom genetige gitti 4 u saglam geldi sukurler olsun. Sali gunu rahim filmi cektirip doktora gosterecegim carsamba gunu icin ise histerEskopi olacagim sanirim hemsire o sekilde soyledi siz randevu alin gerekirse iptalmedilir dedi .ben 3 ay lucrin kullanacagim rahimin dinlendirilmesi icin . Bildigim histereskopinun transferden 1 ay once falan yapilmasi getektiggi , cunku rahimede cizik atacaklar bebegin rahat tutunabilmesi icin. Benim tedavi surecim gibi ilerleyen oldu mu kizlar ? Size histereskopiyi me zaman yaptilar ?
Ben 2014agustosta histeroskopi oldum canim.benim sadece polip alincakti ameliyat sirasinda rahmimin kalp seklinde oldugu farkedilmis onu duzeltmis doktorum bide rahime cizik atmis.histeroskopi sonrasi ocak ayinda transferim yapildi ve tuttu.o bebegimi mart ayinda kaybettim gelisememis.ama 8 ay sonra gene yaptirdik tup bebek ve su an ikizlere hamileyim:))seninkine benziyo tedavi surecim ama doktorum bana histeroskopiden 1ay sonra transfer yapmamiz lazim demedi.3 ay bekleyelim belki kendiliginden kalirsin dedi.kalmadim kendiligimden o zaman.sonucta gene tup bebekle oldu ama bunada sukur..cok sukur..
Allah yardimcin olsun canim.hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin rabbim...

Back