2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar Merhaba. Bugün kontrolüm vardı. transfer haftaya çarşamba dedi doktorum. crinonen jel verdi. baskada ilaç vermedi. estrofem coraspin folbiol birde jel. bu süreçte inşallah hayırlısı olur.

Canım aramızda en zor şartlarda bebek yaptıran sensin sanırım. Hem kore gibi yabancı bşr ülkede hemde uzun çalışma saatlerinde yoğunsun. Allah kolaylık versin sana cnm. Bebişin sıkı sıkı tutunsun inşallah... Sen yinede kendine dikkat ed lütfen...

Çok fazla belirti arama cnm. Hiçbirşey hissetmeyip hamile olan çok arkadaşımız var burda. Beklemek yoruyor insanı ama umudunu yüksek tut. Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inş. Cnm..

Bizimde aynı 100.de sıfır mofrolojide 0 dı siz ne aşamadasınız şuan tedavidemisiniz
canım 2. tüp denemem bir tane 5.gün blast transfer edildi bugün 7. günüm idrarda pozitif gibi şimdi kan vermeye gidiyorum . bizimde morfoloji ve total sayı hep düşüktü 6 milyonla tüp bebeğe başladık

canım 2. tüp denemem bir tane 5.gün blast transfer edildi bugün 7. günüm idrarda pozitif gibi şimdi kan vermeye gidiyorum . bizimde morfoloji ve total sayı hep düşüktü 6 milyonla tüp bebeğe başladık
Hayırlı olsun dilerim pozitiftir bebek olarak kucağına gelir

Oooo Maşallah çok güzel çıkmış. Ben üç defa yapmıştım hiçbirinde çıkmamıştı. Şimdiden hayırlı olsun arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…