• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

5. Gün embriyosu
canım hayırlı olsun yumoşların kafana hiç takma bunu 5.gün embriyosu olup hamile kalamayanlar da var 3.gün embriyosu olup hamile olanlarda var yeterki bu dünyada yiyecek lokması olsun Allahım ol desin yeter.
Aynen ole benjm ilk denem 5.gün embriyosuydu hemde 2 tane tutmadi hayirlisini iste allahtan olur insallah

tecrubeli arkadaslar yardimci olurlarsa cok ama cok sevinirim. 3.gun embriyosu mu 5.gun embriyosu mu daha iyidir?
5 daha iyi.ama yumurtanin kalitesine göre. Bazi yumurtalar 5 güne kadar gelismiyor..bu durumda 4 te olur. Benimki 4. Gün. 5 veya 6 olmasini istedim ama gelişmediler..riske girmemek icin 4 yaptk doktor

kan testim 7. gün 82,37 çıktı kızlarr
Ay ne güzel maşşallah çok çok gözlerin aydın hemen belirtilerden bahsedersen sevinirim Bu Cumada büyük Hikmet var birçok hamile haberini cuma günleri aldık bende haftaya Cuma güzel haber verebilirim inşallah

bende ara ara kasık ağrısı oldu bazen nadirde olsa batma hissi oldu transferin 3. gününde hafif pembe çok az bi akıntım olmuştu ama genel olarak gün boyu birşey hissetmiyordum

S Sude984 canım ben 2010 senesinde açık ameliyat oldum iki yumurtalıktanda birinde 7,5*9 diğerinde 5*9 cm di daha sonra 2011 de polip ameliyatı oldum ve 2014 te de tüp ligasyonu yapıldı şubat ayında şimdi sol yumurtalığımda 4 tane çikolata kistim var dr sol yumurtalığımın hiç gözükmediğini kistlerden dolayı ilaçlarla bile burada yumurta oluşmayacağını söyledi sadece sağ yumurtalıktan toplanacak Allah izin verirse şuan sağdaki yumurtalıkta basit yumurtalık kistim var bunun bir sorun olmadığını söyledi d.kontrol hapı kullanıyorum ilaçlarımı aldım 10 gün önce pazar günü d.kontrol hapım bitiyor sanırım en geç çarşamba günü hastalanır perşembe yada cuma tedaviye başlarız diye düşünüyorum
Rabbim hayırlarla sonuçlandırsın inşallah

S Sude984 inan 6 senedir o kadar bıktım ki bu kistlerden doğum yapsam dr yumurtalıklarımı almasını teklif edicem ağrılar ve stres beni çok yordu 6 senenin çoğunu o dr senin bu dr benim gezmekle geçirdik diyebilirim. Allahıma şükürler olsun eşim hep yanımdaydı benim ilk ameliyat olduğum zaman daha nişanlı bile değildik ve ameliyata girerken 2 yumurtalığımında alınma olasılığı vardı eşim çocuğum olmama olasılığını herzaman bildi ve benim en kötü günlerimde hep yanımdaydı Allah eşiminde benimde hepimizinde yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah
inşallah canım benim..

Back