Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun bakalım kaçtane toplandıkizlar yumurtalarim toplandi.gercekten sizlerin dedigi gibi korkulacak bisey yokmus.cok sukur.destek olan tum arkadaslarima tesekkur ederim.
canim 9 tane toplandi.iyimi kotu hic bilmiyorumhayırlı olsun bakalım kaçtane toplandı
canim 9 tane toplandi.iyimi kotu hic bilmiyorum
Hadi güzel haberi merakla bekliyoruz cnm....sonuç bekliyorum
aynen oyle canim.allahim hayirlisini versin diyorum hep.doktorumda cok fazla yumurta demek.kalitenin dusmesi demektir demisti.istedigimiz aralik 5 ila 10 arasinda dedi.9 toplandi ama bkalim kaliteleri ve bolunmeleri nasil devam edicek.cok tesekkur ederim cnmGayet iyi canım ferah tut kalbini. Önemli olan bir bebeğinin seninle yola devam etmesi. Benim 8 yumurtadan sadece 1 tanesi döllenebilmişti. Ne üzüldüm ne üzüldüm o gün bu iş buraya kadar demiştim. Ama şuan hamileyim çok şükür. Gayet gğzel gidiyor çokşükür herşey. Çok yumurta bişey ifade etmiyor. 1 tane olsun ama bizimle olsun dimi. Şimdiden hayırlı olsun cnm....
Geçmiş olsun canım darısı transfer sonra 12 gün bekleyip güzel haberler vermeyeaynen oyle canim.allahim hayirlisini versin diyorum hep.doktorumda cok fazla yumurta demek.kalitenin dusmesi demektir demisti.istedigimiz aralik 5 ila 10 arasinda dedi.9 toplandi ama bkalim kaliteleri ve bolunmeleri nasil devam edicek.cok tesekkur ederim cnm
tesekkur ederim canim.evet transferden sonra bekleme stresi var bir de.insallah guzel haberler veririm :)Geçmiş olsun canım darısı transfer sonra 12 gün bekleyip güzel haberler vermeye
5. Gün embriyosutecrubeli arkadaslar yardimci olurlarsa cok ama cok sevinirim. 3.gun embriyosu mu 5.gun embriyosu mu daha iyidir?
bugun doktorum daha hicbisey net degilken pazartesi transfer ederim dedi.neye gore dedi anlamadim.pazartesi gunu 3.gun olacak cunku.ozaman 3.gun embriyosu olacak benimki5. Gün embriyosu
Maşallah çok güzel bi haber bu çok sevindim. Kat kat katlanması dileğiyle. Allah kucağına almayı nasip etsinkan testim 7. gün 82,37 çıktı kızlarr
canım hayırlı olsun yumoşların kafana hiç takma bunu 5.gün embriyosu olup hamile kalamayanlar da var 3.gün embriyosu olup hamile olanlarda var yeterki bu dünyada yiyecek lokması olsun Allahım ol desin yeter.bugun doktorum daha hicbisey net degilken pazartesi transfer ederim dedi.neye gore dedi anlamadim.pazartesi gunu 3.gun olacak cunku.ozaman 3.gun embriyosu olacak benimki
kan testim 7. gün 82,37 çıktı kızlarr
Evet benim öyle oldu cnm.idrar testini erken uygulayıp da negatif ama kanda pozitif gören var mı aranızda?
cok tesekkur ederim canim.mutlaka oyle allahim ol desin gerisi hikaye.ama yumurtalar bugun toplandi.hemen transfer gununun belli olmasina sasirdim.sonucta daha bolunmesi kalitesi belli degil.ondan panik yaptimcanım hayırlı olsun yumoşların kafana hiç takma bunu 5.gün embriyosu olup hamile kalamayanlar da var 3.gün embriyosu olup hamile olanlarda var yeterki bu dünyada yiyecek lokması olsun Allahım ol desin yeter.