• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

canim 9 tane toplandi.iyimi kotu hic bilmiyorum

Gayet iyi canım ferah tut kalbini. Önemli olan bir bebeğinin seninle yola devam etmesi. Benim 8 yumurtadan sadece 1 tanesi döllenebilmişti. Ne üzüldüm ne üzüldüm o gün bu iş buraya kadar demiştim. Ama şuan hamileyim çok şükür. Gayet gğzel gidiyor çokşükür herşey. Çok yumurta bişey ifade etmiyor. 1 tane olsun ama bizimle olsun dimi. Şimdiden hayırlı olsun cnm....

Gayet iyi canım ferah tut kalbini. Önemli olan bir bebeğinin seninle yola devam etmesi. Benim 8 yumurtadan sadece 1 tanesi döllenebilmişti. Ne üzüldüm ne üzüldüm o gün bu iş buraya kadar demiştim. Ama şuan hamileyim çok şükür. Gayet gğzel gidiyor çokşükür herşey. Çok yumurta bişey ifade etmiyor. 1 tane olsun ama bizimle olsun dimi. Şimdiden hayırlı olsun cnm....
aynen oyle canim.allahim hayirlisini versin diyorum hep.doktorumda cok fazla yumurta demek.kalitenin dusmesi demektir demisti.istedigimiz aralik 5 ila 10 arasinda dedi.9 toplandi ama bkalim kaliteleri ve bolunmeleri nasil devam edicek.cok tesekkur ederim cnm

aynen oyle canim.allahim hayirlisini versin diyorum hep.doktorumda cok fazla yumurta demek.kalitenin dusmesi demektir demisti.istedigimiz aralik 5 ila 10 arasinda dedi.9 toplandi ama bkalim kaliteleri ve bolunmeleri nasil devam edicek.cok tesekkur ederim cnm
Geçmiş olsun canım darısı transfer sonra 12 gün bekleyip güzel haberler vermeye

tecrubeli arkadaslar yardimci olurlarsa cok ama cok sevinirim. 3.gun embriyosu mu 5.gun embriyosu mu daha iyidir?

bugun doktorum daha hicbisey net degilken pazartesi transfer ederim dedi.neye gore dedi anlamadim.pazartesi gunu 3.gun olacak cunku.ozaman 3.gun embriyosu olacak benimki
canım hayırlı olsun yumoşların kafana hiç takma bunu 5.gün embriyosu olup hamile kalamayanlar da var 3.gün embriyosu olup hamile olanlarda var yeterki bu dünyada yiyecek lokması olsun Allahım ol desin yeter.

canım hayırlı olsun yumoşların kafana hiç takma bunu 5.gün embriyosu olup hamile kalamayanlar da var 3.gün embriyosu olup hamile olanlarda var yeterki bu dünyada yiyecek lokması olsun Allahım ol desin yeter.
cok tesekkur ederim canim.mutlaka oyle allahim ol desin gerisi hikaye.ama yumurtalar bugun toplandi.hemen transfer gununun belli olmasina sasirdim.sonucta daha bolunmesi kalitesi belli degil.ondan panik yaptim:KK17::KK17::KK17:

Back