• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Arkadaşlar benimde trasferimin 5. günü. Ancak hiçbir değişiklik hissetmiyorum kendim de. Tabiki erken daha ancak insan merak ediyor. hamile olan arkadaşlardan bu günlerde ne gibi değişiklikler olmuştu yada hissiyat olarak bir farklılık oldu mu? Teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar benimde trasferimin 5. günü. Ancak hiçbir değişiklik hissetmiyorum kendim de. Tabiki erken daha ancak insan merak ediyor. hamile olan arkadaşlardan bu günlerde ne gibi değişiklikler olmuştu yada hissiyat olarak bir farklılık oldu mu? Teşekkürler şimdiden.

Canım hiç kafana takma .. Bende hiç birşey hissetmiyordum ama şükürler olsun pozitifi gördüm.. Sanki hiç transfer olmamış gibiydimm..

Canım hiç kafana takma .. Bende hiç birşey hissetmiyordum ama şükürler olsun pozitifi gördüm.. Sanki hiç transfer olmamış gibiydimm..

hayalim çok teşekkürler. birşey daha sormak istiyorum. Belki bir fikrin vardır. Benim test günüm 10 aralık. Ancak adet tarihim 5 aralık. Yani test rtarihimden önce. ben bu dönem adet görecek miyim acaba...? internetten araştırdım ancak pek birşey bulamadım..

Arkadaşlar
Folik asit dışında hangi vitaminleri iciyorsunuz. ?doktormu yazdi yoksa siz kendinizmi aldiniz? sigorta ödüyormu

hayalim çok teşekkürler. birşey daha sormak istiyorum. Belki bir fikrin vardır. Benim test günüm 10 aralık. Ancak adet tarihim 5 aralık. Yani test rtarihimden önce. ben bu dönem adet görecek miyim acaba...? internetten araştırdım ancak pek birşey bulamadım..

Yok canım görmeyeceksin.. Zaten progesteron ilaçları kullanıyorsundur olmazsın onları kullanırken.. Lekelenme olabilir.. Mutlaka öyle bir durumda hemen dr.unu ara cnm

Merhaba belki sorunum cevabını ben verebilirim.benim adet tarihim 10 kasimdi test tarihim 15 Kasımdı benim 11 kasim sabah lekelenmem oldu bende çok panikledim yerleşme kanaması diye düşündüm ve o gün hep dinlendim.nette araştırdım rahim kendini çalar saat gibi ayarliyormus hamile de olsan adet tarihi günlerinde kasık ağrısı lekelenme olabiluyormus normalmis bakalım benim 3 gün sonra adet tarihim ne olcak bende merak ediyorum inşallah sıkıntısız geçer☺

Yok canım görmeyeceksin.. Zaten progesteron ilaçları kullanıyorsundur olmazsın onları kullanırken.. Lekelenme olabilir.. Mutlaka öyle bir durumda hemen dr.unu ara cnm

aaa. evet progesteron kullanıyorum. bilmiyordum ilacı kullanırken adet görülmediğini çok teşekkür ederim :)

test sonucu pozitif çıktıktan sonra da progestan iğne kullanılıyor mu ?iğnenin yarattığı şişlikler için önerisi olan var mı?

süper hadi inşallah artarak ilerlersin darısı bana olsun :) benim transfer günümü saymazsak 5.günüm erken diye bse yaptırmadım belki pazartesi fln baktırırım :)) çook heyecanlıyımmmm
Canim ben esime sabah idrar testi aldırdım kendimi negatife hazirlamisken o silik çizgiyi gördüm bi cesaret kan verdim. Allaha şükür pozitif çıktı inşallah katlanarak çok güzel devam eder. Bide cumartesi test yaptırırım. 2 tane 5. Gun embriyosuydu

Back