2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

ayy ben de deneyeyim o zaman senden cesaret alıp :) yarın yada diğer gün idrar testi yapayım sonucuna göre yazarım artık.

Sigortanın karşılayıp karşılamadığını bilmiyorum canım drum bana elevit ve omega 3 verdi onları kullanıyorum

Kizlarrr kasim ayinda hamile kalanlar diye bi topik acilmis...orda paylasabiliriz gebelik takiplerini...burda sonuc bekleyen herkez teker teker oraya gelir insallahh

Evet canım bende bugün oraya yazdım..

Kizlarrr kasim ayinda hamile kalanlar diye bi topik acilmis...orda paylasabiliriz gebelik takiplerini...burda sonuc bekleyen herkez teker teker oraya gelir insallahh
Canim bide 2016 agustos anneleri var test yaptıktan sonra bnde o topigi düşünüyom bide ona bak istersen:)))

öncelikle hayırlı olsun canım çok sevindim acaba 5.gün embryosu olduğu içinmi bukadar erkn sonuç aldın yoksada ikiside tutunduda ondanmı değerin kaç çıktı bu arada

öncelikle hayırlı olsun canım çok sevindim acaba 5.gün embryosu olduğu içinmi bukadar erkn sonuç aldın yoksada ikiside tutunduda ondanmı değerin kaç çıktı bu arada
cok sagol canim.Hic bilmiyorum canim bende hic beklemiyordum cunku. 36.28 cikti degerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…