- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.454
- 248
Arkadaşlar merhaba, test gününüzü hesaplarken transferin yapıldığı günden mi saymaya başlıyorsunuz yoksa ertesi günden mi?
Transfer günü sıfırıncı gün olarak sayılıyor canım.. Ertesi günden saymaya başlıyorsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba, test gününüzü hesaplarken transferin yapıldığı günden mi saymaya başlıyorsunuz yoksa ertesi günden mi?
Transfer günü sıfırıncı gün olarak sayılıyor canım.. Ertesi günden saymaya başlıyorsun..
Mrb cnm polikistik over değilsen yumurta toplamadan korkma canım hiç bişe hissetmiosun rabbim tedavilerini vesilesi kılsın evladını versin insmrb bende 2 asılamadan sonra tup bebek tedavısıne basladım. cok korkuyorum yumurta toplama ıslemınden deneyımı olan var mı?
mrb bende 2 asılamadan sonra tup bebek tedavısıne basladım. cok korkuyorum yumurta toplama ıslemınden deneyımı olan var mı?
Kan her zaman kesin sonuç ama daha çok erken biraz bekleseydinKizlar günaydın. Sabah idrar testi yaptım silik çizgi cikti bugün 6. Gunum. Cok saskinim birazdan gidip kan vericem. Sizde bi bakar misiniz foto yukluyorum
İnşallah cnm tşk ederim moral bile çok önemli bir umut oluyor öğrendiğim zaman çok ağladım Dr beyle konuşuyorumben negatif diyorum o pozitif diyor burda yazılan değerler yüksek olunca ben direk olumsuz baktım ve çok üzüldüm. Rabbim hayırlısıyla hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese kimsenin emeklerin boşa gitmesin ben kurban bayramı Arefe sinden bugüne kadar hergün iğne yedim hala da yiyorum yeterki şifa olsun bebişim benimle olsun diyorum...Bu süreç zorlu bir süreç maddi manevi Rabbim herkesin yardımcısı olsun...Canım yarın inşallah değerin yuksemiş olur şimdiden canını sıkma lütfen
Hayırlı olsun kaçıncı denemenizKizlar test gunumdu bugun ( 8. gun ) pozitif :)))
Iki gün sonra tekrar tahlil yaptırın. Artış varsa herşey yolundaCok tesekkur ederim .Hepimizin Allah yardimcisi olsun ... Yanliz kafama takilan bir soru 8. gune basladim bugun ve 10.1 cikti sonuc . Dr normal dedi. Ama bana dusuk geldi.Buradaki degerleri okuyunca. Acaba herkes 12. gunde yaptiriyor diye mi benim sonuc dusuk...
sevgiler
İnşallah cnm tşk ederim moral bile çok önemli bir umut oluyor öğrendiğim zaman çok ağladım Dr beyle konuşuyorumben negatif diyorum o pozitif diyor burda yazılan değerler yüksek olunca ben direk olumsuz baktım ve çok üzüldüm. Rabbim hayırlısıyla hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese kimsenin emeklerin boşa gitmesin ben kurban bayramı Arefe sinden bugüne kadar hergün iğne yedim hala da yiyorum yeterki şifa olsun bebişim benimle olsun diyorum...Bu süreç zorlu bir süreç maddi manevi Rabbim herkesin yardımcısı olsun...
İnşallah cnm tşk ederim moral bile çok önemli bir umut oluyor öğrendiğim zaman çok ağladım Dr beyle konuşuyorumben negatif diyorum o pozitif diyor burda yazılan değerler yüksek olunca ben direk olumsuz baktım ve çok üzüldüm. Rabbim hayırlısıyla hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese kimsenin emeklerin boşa gitmesin ben kurban bayramı Arefe sinden bugüne kadar hergün iğne yedim hala da yiyorum yeterki şifa olsun bebişim benimle olsun diyorum...Bu süreç zorlu bir süreç maddi manevi Rabbim herkesin yardımcısı olsun...
valla uc sene once polıkıstıksın dendı sonra tum semptomlar kayboldu hayır degılsın dendı... devlette tup yaptırıcam bayıltıyorlarmı? amın ıns hepımıze nasıp etsınMrb cnm polikistik over değilsen yumurta toplamadan korkma canım hiç bişe hissetmiosun rabbim tedavilerini vesilesi kılsın evladını versin ins
korkulacak birşey yok,anestezi ile yapılacağı için hiçbişey hissetmiyorsun.:)mrb bende 2 asılamadan sonra tup bebek tedavısıne basladım. cok korkuyorum yumurta toplama ıslemınden deneyımı olan var mı?
aaaa bende uyusturmadan yapılıyo sandım oh nekorkulacak birşey yok,anestezi ile yapılacağı için hiçbişey hissetmiyorsun.:)
inşallah ya ama benm kistler cok büyük 5.5 ve 6 cm ya Allahtan umut kesilmzSağ tarafta 3.50 cm. Benim ilk denememde olmadı. Senin mutlulukla sonuçlansın inş
Bende tüp bebek tedavisine başladım yeni ilk önce gobekten iğne yapiyolr sonra napcklr bilgilendrsene[/QUOTE]Canim inşallah her isteyene versin rabbim.sana ameliyat mı dyrlar
canım yumurtaların belirli boyutlara gelene kadar iğne yapılcaksın sonra yumurtalarını çatlatman için iğne vercekler sen o iğneyi yaptıktan 2 gun sonra yumurtalarını toplıcaklar.sonra da gün gün döllenme hakkında bilgi verecekler ve transferi yapcaklar.kafana takılan bse olursa yaz bana.kolay gelsin :)[/QUOTE]Bende tüp bebek tedavisine başladım yeni ilk önce gobekten iğne yapiyolr sonra napcklr bilgilendrsene
Ben az önce kan testimi aldım transferimin6. Günü sonuç 36.28 :)kızlar bugun pozitif haber alan yokmu yazın da neşemiz yerıne gelsın :)