- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Gitmisken kalp sesini de dinle. 6.hafta duyulabiliyor mus.öyle söyledi hemşire.Cuma tam 6 olacak...
Ben haftaya gideceğim.Kizlar keseyi gormeye gittinizmii yaa ben gidemedim hala....drum 10 gun sonraya cagirdi...ne gecmek bilmez 10 gunmus..cuma gidicem insallahhh...
Ayyy insallah olurmu oyle birsey bilmiyorumm...bi yarin kaldi oda gecerse cuma insallah guzel haberler veririmm..Gitmisken kalp sesini de dinle. 6.hafta duyulabiliyor mus.öyle söyledi hemşire.
Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsinKızlar çok şükür bugün bebeğimin kalp atisini duyduk Rabbim hepinize bu duyguyu nasip eder inşallah duyar duymaz ağladım harika bir duygu dr bile etkilendi 4 yıl bekledim bu sesi duymak için Rabbim inşallah kucağıma da saglikla aldırır...
Canim inşallah her isteyene versin rabbim.sana ameliyat mı dyrlar[/QUOTE]UOTE="BusraTrn, post: 43859556, member: 717836"]Allah soyletti herlde oldu herlde senin:) benm 5.5 ve 6 cm ya büyük
Ayyyy cok sukurrr...allahim bizede nasip etsinn...insallah kucaginada alirsin...transferinin kacinci gunuydu gordugunde..??transferin ne zamandi..
Karindan mi yoksa alttan ultrason yoluylami dinlediniz kalbi? Kac bebek tutmuş. ? Ay çok heycanlandim ya
Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Canım benim bu aksam yine biraz geldi yani ne yapsak boş aslinda tedbirimizi aliyoruz sadece, o yüzden eğer rızkı varsa zaten gelecek. Hakkimizda hayırlısı olsun.Seninki ne güzel kesilmiş dikkat et canım
Canım benim gözün aydın Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin çok güzel bi duygu biliyorum şimdi oğluşuma kardeş istiyorum şuan transferimin 3.günü inşallah Rabbim o duyguyu bidaha tattırırKızlar çok şükür bugün bebeğimin kalp atisini duyduk Rabbim hepinize bu duyguyu nasip eder inşallah duyar duymaz ağladım harika bir duygu dr bile etkilendi 4 yıl bekledim bu sesi duymak için Rabbim inşallah kucağıma da saglikla aldırır...
Kızlar çok şükür bugün bebeğimin kalp atisini duyduk Rabbim hepinize bu duyguyu nasip eder inşallah duyar duymaz ağladım harika bir duygu dr bile etkilendi 4 yıl bekledim bu sesi duymak için Rabbim inşallah kucağıma da saglikla aldırır...
İyi akşamlar. Güzel dilekleriniz çok teşekkür ederim. Bu anlattıklarınızın hepsi gelmiş geçmiş olsun. Hayırlı sağlıklı doğumlar olsun darısı da bize olsun inş.İyi akşamlar canım 3 seneden beri çikolata kisti yüzünden normal hamile kalamadım 3 amaliyat gdçirdim son olarakta rahim yumurta tüp bagırsak yapışmış amaliyatla ayrıldı endometriosiz yani en iyi ben anlarım onu tüp bebek dr umutsuz baktı çünki yumurta rezervim çok düşüktü 3 tane oluştu çikolata kisti öldürmüş yumurtalıklarımı ama bekliyoruz Allah tan umut kesilmez sende umutlu ol arkadaşım daha yaşımız çok genç ama bu hastalık organlarımızı çabuk yok ediyor
Canım henüz yeni oldugu için alttan yaptı benimki kadın hemde türk Allah yardımcın olsun çekecegin var desene kacandanKeseyi görmek icin alttan mı ultrason yapti yoksa karindan mi baktı doktor? Benim doktorum erkek..Eşimde doktor Randevusuna gelmek istiyor.egerki alttan kontol yapılıyorsa kafamin etini yer.bunalima sokar beni
Canım benim gözün aydın Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin çok güzel bi duygu biliyorum şimdi oğluşuma kardeş istiyorum şuan transferimin 3.günü inşallah Rabbim o duyguyu bidaha tattırır
Amin canım inşaallah.İyi akşamlar. Güzel dilekleriniz çok teşekkür ederim. Bu anlattıklarınızın hepsi gelmiş geçmiş olsun. Hayırlı sağlıklı doğumlar olsun darısı da bize olsun inş.
S Sude984 inan 6 senedir o kadar bıktım ki bu kistlerden doğum yapsam dr yumurtalıklarımı almasını teklif edicem ağrılar ve stres beni çok yordu 6 senenin çoğunu o dr senin bu dr benim gezmekle geçirdik diyebilirim. Allahıma şükürler olsun eşim hep yanımdaydı benim ilk ameliyat olduğum zaman daha nişanlı bile değildik ve ameliyata girerken 2 yumurtalığımında alınma olasılığı vardı eşim çocuğum olmama olasılığını herzaman bildi ve benim en kötü günlerimde hep yanımdaydı Allah eşiminde benimde hepimizinde yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah
Ayy ne güzel bişey yaa.. rabbim kucağına almayı nasip etsin inş. Cnm.
Kizlarrr bu ay bereketliydii..burda birlikte hamile kaldigimiz arkadaslar yeni bi topikde gelismeleri yazsakmii...
Sağ tarafta 3.50 cm. Benim ilk denememde olmadı. Senin mutlulukla sonuçlansın inşKistlerin boyutları ne kadar cnm bnde tüp bebek tedavisine başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?