2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

Ayyyy cok sukurrr...allahim bizede nasip etsinn...insallah kucaginada alirsin...transferinin kacinci gunuydu gordugunde..??transferin ne zamandi..

Amin inşallah canım...transferim 3 kasim di 5.gün embriyosu tek kese görüldüdarısı başına inşallah keseyi gördün mü?

Karindan mi yoksa alttan ultrason yoluylami dinlediniz kalbi? Kac bebek tutmuş. ? Ay çok heycanlandim ya

Karından bakıldı canım tek tuttu tek olsun bizim olsun dimi

mrb ben aranıza yeni katılıcam ancak yazdıklarınızın nerdeyse hepsini okudum sayılır..bu ay hamile kalan arkadasların haberlerine sevindim olmayanlar içinse üzüldüm :S bende kasım ayında tedaviye basladım ve yazdıklarınızı okumak bana cok yardımcı oldu

Canım benim gözün aydın Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin çok güzel bi duygu biliyorum şimdi oğluşuma kardeş istiyorum şuan transferimin 3.günü inşallah Rabbim o duyguyu bidaha tattırır

Ayy ne güzel bişey yaa.. rabbim kucağına almayı nasip etsin inş. Cnm.

İyi akşamlar. Güzel dilekleriniz çok teşekkür ederim. Bu anlattıklarınızın hepsi gelmiş geçmiş olsun. Hayırlı sağlıklı doğumlar olsun darısı da bize olsun inş.

Keseyi görmek icin alttan mı ultrason yapti yoksa karindan mi baktı doktor? Benim doktorum erkek..Eşimde doktor Randevusuna gelmek istiyor.egerki alttan kontol yapılıyorsa kafamin etini yer.bunalima sokar beni
Canım henüz yeni oldugu için alttan yaptı benimki kadın hemde türk Allah yardımcın olsun çekecegin var desene kacandan

İnşallah canım teşekkürler☺inşallah hayırlı haberlerini burda bize verirsin aynı merkezdemi yine denedin?Rabbim oğlunu sizlere bagislasin...

Kizlarrr bu ay bereketliydii..burda birlikte hamile kaldigimiz arkadaslar yeni bi topikde gelismeleri yazsakmii...

Evet inşallah gelişim süreçlerindende haberdar olalım birbirimizden. Bilgi paylaşmak çok yararlı oluyor gerçekten. Ben bakmadan duramıyorum. Doktorsan öğrenemediklerimi buradan öğrendim valla.. Olaylara hazırlık sürecim oldu hep. Bemcede yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…