2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım ben son günler çok umutsuzdum beklerken ama çok şükür tuttu.. Hamd olsun Rabbime.. Hiç stres yapma birşey hissetmesen bile.. Sakin kal.. İnşallah rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin canım
Hayalim77 sen keseye baktırdın mı? Birde ilaçları kullanmaya devam mı ediyorsun

Bebekte bir sakatlık olmasın diye her gördüğüm yiyecegin tadına bakıyorum..Ama misafirlikte yemeye utanıyorum. Eve gelince aynindan evde pisiriyorum. Yada bakkaldan alip evde doyasıya yiyorum

Anladım belki kist olmayınca bebeğin tutunabilmiştir. Sonuna kadar senle olsun inş.
Doktorum bende bi sefer daha bu haliyle deneyecek, yine olmazsa benim içinde operasyon düşünüyor.

Kizlar keseyi gormeye gittinizmii yaa ben gidemedim hala....drum 10 gun sonraya cagirdi...ne gecmek bilmez 10 gunmus..cuma gidicem insallahhh...

Kızlar çok şükür bugün bebeğimin kalp atisini duyduk Rabbim hepinize bu duyguyu nasip eder inşallah duyar duymaz ağladım harika bir duygu dr bile etkilendi 4 yıl bekledim bu sesi duymak için Rabbim inşallah kucağıma da saglikla aldırır...

Ayyyy cok sukurrr...allahim bizede nasip etsinn...insallah kucaginada alirsin...transferinin kacinci gunuydu gordugunde..??transferin ne zamandi..

Karindan mi yoksa alttan ultrason yoluylami dinlediniz kalbi? Kac bebek tutmuş. ? Ay çok heycanlandim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…