2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

İnşallah canım teşekkürler☺inşallah hayırlı haberlerini burda bize verirsin aynı merkezdemi yine denedin?Rabbim oğlunu sizlere bagislasin...
Merhaba ,
Tebrık ederim :) umarım sag salım kucagınıza alırsınız bebegınızı :)
sizin sorununuz neydi acaba ? Ve hangi merkezde transfer oldunuz ?

Allah nazardan saklasın Maaşallah

Merhaba ,
Tebrık ederim :) umarım sag salım kucagınıza alırsınız bebegınızı :)
sizin sorununuz neydi acaba ? Ve hangi merkezde transfer oldunuz ?

Amin canım inşallah☺ bizim sebepsiz infertilite 2.tüp bebek denemesi bahçeci fulyada oldu negatif oldu.kalan embriyolar dondurdular.bu 3.denemede izmir de ırenbede kaan beyde histereskopi cekildim tanı amaçlı bana hiç beklemeden transfer ol bebeklerini al gel dedi dr kaan bey beni transfere hazırladı e2 yüksek çıkıyordu düşürdü ve hamile kaldım.yani bundan önceki tedavilerim tam bir fiyaskoydu e2 yüksek ve rahim kalinligi 16 iken transfer olmuşum e2 tedavide 50 altı olması lazımmış benim 80 den aşağı inmemiş ama ben 3.denememde öğrendim neyse kızlar Rabbim ne zaman ol derse olu verir kun fe yekün...

Acıklama için cok tesekkur ederim , darısı bize ınsallah :) insallah biz de dogru doktorlarla dogru zamanda bebeklerımızı kucagımıza alırız.

Yarın 4.kez gebelik testi yaptırıcam. Bizim doktormu çok garantici anlamadım. Hayırlı olsun dedi ama 1000leri 1500 leri görelim yinede diyor. İnsan her defasında stres oluyor. Sizdende mi böyle 4 defa istendi kızlar...

Hayalim77 sen keseye baktırdın mı? Birde ilaçları kullanmaya devam mı ediyorsun

Keseye daha baktırmadım kuzum bana 19 unda baktır dediler.. O kadar dayanabilir miyim bilmiyorum.. İlaçlara aynen devam canım. Climara fort bant çıkarıldı sadece.

Kizlar keseyi gormeye gittinizmii yaa ben gidemedim hala....drum 10 gun sonraya cagirdi...ne gecmek bilmez 10 gunmus..cuma gidicem insallahhh...

Bende daha gidemedim canım.. Çok zor geçiriyorum bende bı günleri.. Üstelik ayın 19 unda baktır dediler yani 7 haftalık olunca.. Çok uzun ya

Canım gözün aydınnnn.. Darısı bizim başımıza inşallah

İnşallah canım teşekkürler☺inşallah hayırlı haberlerini burda bize verirsin aynı merkezdemi yine denedin?Rabbim oğlunu sizlere bagislasin...
Evet canım aynı merkezde transferim oldu son 3 tane emriyo kalmıştı çöZülürken bitanesi bozulmuş iki tanesi A kaliteymiş dedi doktorum bakalım Rabb'ime kalmış inşallah bu tedavi hayırlı bi şekilde sonuçlanır

İnşallah canım kaliteleri harika benimkiler 5bc demişlerdi a kalite tutma şansı çok yüksek yüregini ferah tut

Gözün aydınnnn canım rabbim kucağına versin.. Maaşallah maaşallah topiğimize 41 kere

Cok tesekkur ederim .Hepimizin Allah yardimcisi olsun ... Yanliz kafama takilan bir soru 8. gune basladim bugun ve 10.1 cikti sonuc . Dr normal dedi. Ama bana dusuk geldi.Buradaki degerleri okuyunca. Acaba herkes 12. gunde yaptiriyor diye mi benim sonuc dusuk...

sevgiler

Bana 11 inde gel dedi asistan dr ile görüşemedim. Gidene kadar kan yaptırayım diyorum. Maslak Acıbadem çok yoğun keseden on gün sonra kalp için gidilecek miş

kızlar benimde 3.gün embriyosu trasfer edildi 10.gün test 20,8 sizce nasıl ? değerleri görünce umutsuzluğa düştüm acaba kimyasal mı olacak diye..yarın tekrar kan testi vericem dualarınızı eksik etmeyin kızlar...tabi herşeyin hayırlırısı

Canım yarın inşallah değerin yuksemiş olur şimdiden canını sıkma lütfen

Arkadaşlar merhaba, test gününüzü hesaplarken transferin yapıldığı günden mi saymaya başlıyorsunuz yoksa ertesi günden mi?

Arkadaşlar merhaba, test gününüzü hesaplarken transferin yapıldığı günden mi saymaya başlıyorsunuz yoksa ertesi günden mi?
Test gününü dr söylüyor ama genelde 12.gün. Öncede yaptırabilirsin. İnternette ortalama değerler var zaten.

Canım evet o da etkili tabiki.. Benim 9. gün tahlilim 309.9 çıkmıştı ama benim 2 embriyo transferim oldu.. Seninki şuan normal canım.. İnşallah katlanarak artar değerin.. Hesapladığında 12. günde 60-70 lere gelir seninki... Sakin ol.. Sabırla bekle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…