• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba kojol, size sormak istediğim bir konu var. çikolata kistiyle hamile kaldığınızı öğrendim. Öncelikle Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ve bundan sonrası kolaylıkla gönlünüzce devam etsin inş.
bende kasımda ilk tüp bebek denemesi yaptık ama olmadı sağ tarfta 3,5 cmlik çikolata kistim var. sizin tedaviniz süresince çikolata kistine herhangi bir müdahalede bulunuldu mu yada tedavi uygulandı mı?
Canım ben amaliyatla aldırdım çünki bende kötü boyuta gidiyorsag sol 5 ve 6 gibi oluyor birde çok kısa zamanda 1,5sene hormon hapı tedavisi gördüm yine geldi başımın belası yine amaliyat oldum hemen tüp bebege başladım şimdi yok bende

@sevde85 canım ben 2010 senesinde açık ameliyat oldum iki yumurtalıktanda birinde 7,5*9 diğerinde 5*9 cm di daha sonra 2011 de polip ameliyatı oldum ve 2014 te de tüp ligasyonu yapıldı şubat ayında şimdi sol yumurtalığımda 4 tane çikolata kistim var dr sol yumurtalığımın hiç gözükmediğini kistlerden dolayı ilaçlarla bile burada yumurta oluşmayacağını söyledi sadece sağ yumurtalıktan toplanacak Allah izin verirse şuan sağdaki yumurtalıkta basit yumurtalık kistim var bunun bir sorun olmadığını söyledi d.kontrol hapı kullanıyorum ilaçlarımı aldım 10 gün önce pazar günü d.kontrol hapım bitiyor sanırım en geç çarşamba günü hastalanır perşembe yada cuma tedaviye başlarız diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım

UOTE="nuray2608, post: 43858766, member: 186351"]Kızlar fitil değilde jel kullansanıza dr.unuza sorun jel olur mu diye.hiç birağrısı yok[/QUOTE]
Ben hem progestan fitil hem de crinone jel kullanyrum

Benimki ıslak canım çünki yenisini yaparken eskisi arkasından akıp geliyor seninki kurumu?
Sen kaç saatte bir kullanıyon ya benimde su gibi birşey di aslında bu öğlen daha kuru geldi artık bilmiyorum belkide tutmadı o_O

Canım ben 5+0 dayım bugün.. Baş dönmesi hissediyorum sadece.. Sık wc.ye gidiyorum.. Arada bir kasığımda kramp oluyor o kadar.. Krampta günde 1 veya 2 kere oluyor. Sen neler hissediyorsun?
Canım sık wc ye çıkma var. Ama bu belirtisi bilmiyorum. Çünkü zaten günde 3 lt şu içiyorum wc ye gitmem o yüzden normal. Onun dışında bulantım yok, günde 1 . 2 defa kramp batma gibi birsey. Bazen nadir olsa da baş dönmesi. Bu kadar.☺

UOTE="BusraTrn, post: 43859556, member: 717836"]Allah soyletti herlde oldu herlde senin:) benm 5.5 ve 6 cm ya büyük[/QUOTE]
Canim inşallah her isteyene versin rabbim.sana ameliyat mı dyrlar

Sen kaç saatte bir kullanıyon ya benimde su gibi birşey di aslında bu öğlen daha kuru geldi artık bilmiyorum belkide tutmadı o_O
Canımmmmm Ayfat lütfen içini rahatlat kendine moral ver mesela yanındaki minik ogluna bak canımsın sabah 8 öglen3 akşam10 devam kullanınca belki sıvılaşır canım

Bugün transferin 15. günü canım.. 2 gündür belirgin hissediyorum ama bugün daha fena hissettim.. Yaklaşık iki saattir geçmesini bekliyorum.. Progestan iğnelerden de olabileceğii düşünüyorum aslında. Ama sabah yaptırıyorum iğneyi de.. Bayağı zaman geçti üstünden.. Hayırlısı olsun.. Nedendir bilemiyorum canım..
İnşallah Rabbim hepimize nasip etsin yavrularımızı..
Bende belirtileri merak ediyorum ne zaman oluyor..herkes birsey hissediyor sanirim..transfer günü sayilmiyormus sanirim 5.gün oluyor bugün o halde..15.güne bayaa bir var benim..3.gün embriyosuydu..tutmasini bekliyorum merakla..nasipte vardir insaallah

Canım sık wc ye çıkma var. Ama bu belirtisi bilmiyorum. Çünkü zaten günde 3 lt şu içiyorum wc ye gitmem o yüzden normal. Onun dışında bulantım yok, günde 1 . 2 defa kramp batma gibi birsey. Bazen nadir olsa da baş dönmesi. Bu kadar.☺

Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz canım.. Keseyi göremicem bi belirti yok diyorum şimdide.. Bu telaş bitmeyecek sanırım.. Sen keseyi gördün mü?? Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza versin yavrularımızı canımm..

Bende belirtileri merak ediyorum ne zaman oluyor..herkes birsey hissediyor sanirim..transfer günü sayilmiyormus sanirim 5.gün oluyor bugün o halde..15.güne bayaa bir var benim..3.gün embriyosuydu..tutmasini bekliyorum merakla..nasipte vardir insaallah

Canım ben son günler çok umutsuzdum beklerken ama çok şükür tuttu.. Hamd olsun Rabbime.. Hiç stres yapma birşey hissetmesen bile.. Sakin kal.. İnşallah rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin canım

Canım ben son günler çok umutsuzdum beklerken ama çok şükür tuttu.. Hamd olsun Rabbime.. Hiç stres yapma birşey hissetmesen bile.. Sakin kal.. İnşallah rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin canım
Ayyy insaallah canim herkese yaa...cok zormus bu bekleme süreci..düşünmek yoruyor insani..

9 gün sonra dedi dr bakalım inş kendini dinletir bebegim
Keseyi görmek icin alttan mı ultrason yapti yoksa karindan mi baktı doktor? Benim doktorum erkek..Eşimde doktor Randevusuna gelmek istiyor.egerki alttan kontol yapılıyorsa kafamin etini yer.bunalima sokar beni

Back