- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Ben resmen doyma hissimi kaybettimKızlar transferden sonra iştahınız açıldı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben resmen doyma hissimi kaybettimKızlar transferden sonra iştahınız açıldı mı?
Hayalim77 sen keseye baktırdın mı? Birde ilaçları kullanmaya devam mı ediyorsunCanım ben son günler çok umutsuzdum beklerken ama çok şükür tuttu.. Hamd olsun Rabbime.. Hiç stres yapma birşey hissetmesen bile.. Sakin kal.. İnşallah rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin canım
Doymakta ne ki diyor insan.Ben resmen doyma hissimi kaybettim
Ben resmen doyma hissimi kaybettim
Ben resmen doyma hissimi kaybettim
Doymakta ne ki diyor insan.
Aynen yandık..Ya ben de deli gibi yiyorum.Böyle giderse durum vahim
Sürekli birseyler yemek istiyorum. .zaten cok yiyen biriydim..ama transferden sonra %200 fazla yiyorumDoymakta ne ki diyor insan.
Yani erkeklerin bizi anlaması zaten imkansız.şu dönem aldığımız hormonun haddi hesabı yok. Ki benim canım şunu çekti demediğim için eşim bana kızardı önceleri.şimdi aklıma düşen mideme giriyor.Eşim bahane edip yediğimi düşünüyor :) Ama midem kazınıyor sürekli
Anladım belki kist olmayınca bebeğin tutunabilmiştir. Sonuna kadar senle olsun inş.Canım ben amaliyatla aldırdım çünki bende kötü boyuta gidiyorsag sol 5 ve 6 gibi oluyor birde çok kısa zamanda 1,5sene hormon hapı tedavisi gördüm yine geldi başımın belası yine amaliyat oldum hemen tüp bebege başladım şimdi yok bende
Alin kizlar bendende okadarr....nerde bu mide bulantilarriii diye aranir oldummm...Doymakta ne ki diyor insan.
Kizlar keseyi gormeye gittinizmii yaa ben gidemedim hala....drum 10 gun sonraya cagirdi...ne gecmek bilmez 10 gunmus..cuma gidicem insallahhh...
11 kasim...bakalimm cuma gidicez bizde..Bende gitmedim daha. Sanırım pazartesi. Senin transferin ne zamandı cnm.
Ayyyy cok sukurrr...allahim bizede nasip etsinn...insallah kucaginada alirsin...transferinin kacinci gunuydu gordugunde..??transferin ne zamandi..Kızlar çok şükür bugün bebeğimin kalp atisini duyduk Rabbim hepinize bu duyguyu nasip eder inşallah duyar duymaz ağladım harika bir duygu dr bile etkilendi 4 yıl bekledim bu sesi duymak için Rabbim inşallah kucağıma da saglikla aldırır...
Kaçıncı haftan oluyor o zaman. ?Kizlar keseyi gormeye gittinizmii yaa ben gidemedim hala....drum 10 gun sonraya cagirdi...ne gecmek bilmez 10 gunmus..cuma gidicem insallahhh...
Karindan mi yoksa alttan ultrason yoluylami dinlediniz kalbi? Kac bebek tutmuş. ? Ay çok heycanlandim yaKızlar çok şükür bugün bebeğimin kalp atisini duyduk Rabbim hepinize bu duyguyu nasip eder inşallah duyar duymaz ağladım harika bir duygu dr bile etkilendi 4 yıl bekledim bu sesi duymak için Rabbim inşallah kucağıma da saglikla aldırır...
Cuma tam 6 olacak...Kaçıncı haftan oluyor o zaman. ?