Cnm benm 2tane kistim vr 2tarftada ve bu ay ilk tüp bebek denememzi yptk br sorun olmuyrmuş.zaten ameliyat deselerde olma önermiyrlar yumurtalara zarar verir dye.Merhaba kojol, size sormak istediğim bir konu var. çikolata kistiyle hamile kaldığınızı öğrendim. Öncelikle Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ve bundan sonrası kolaylıkla gönlünüzce devam etsin inş.
bende kasımda ilk tüp bebek denemesi yaptık ama olmadı sağ tarfta 3,5 cmlik çikolata kistim var. sizin tedaviniz süresince çikolata kistine herhangi bir müdahalede bulunuldu mu yada tedavi uygulandı mı?
canım allah razı olsun içimi rahatlattın allah sana hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahOluyor canım.. Biraz artıyor sonra geçiyor.. bende öyle olmuştu..
Cnm inan bn de hc rht degılım fitillerden dolayı idrarımı yprkn yanma ve agrı var.htta fitili kullanrken bile vajinam acıyorTüm olumsuz şeyler bnde mi oluyo anlamıyorum ya idrar yaparken çok kötü batio ne yapcam bnnnn kizlarrrr
Kizlar merhaba 5 + 3. Gündeyim. Bugünlerde olan varsa belirtileri nelerdir paylasirmisiniz?
canım allah razı olsun içimi rahatlattın allah sana hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Napcaz biz şimdi dr a sordun muCnm inan bn de hc rht degılım fitillerden dolayı idrarımı yprkn yanma ve agrı var.htta fitili kullanrken bile vajinam acıyor
Merhaba, benim 9 yumurta toplanmıştı 4 ü anaormal yumurtaydı, 2 tanesi tam olgunlaşmamıştı ve sadece 2 tanesi döllenebilmişti. bu sonucun olmasını çikolata kisti sebep olduğunu söyledi doktorum. bu ay kistin etkisini azaltmak için tedavi uygulayacağını söyledi. bilemiyorum beni neler bekliyor. Rabbim en kısa zaman da tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.Cnm benm 2tane kistim vr 2tarftada ve bu ay ilk tüp bebek denememzi yptk br sorun olmuyrmuş.zaten ameliyat deselerde olma önermiyrlar yumurtalara zarar verir dye.
Iki tane kistle direk tüp bebek tedavisine başladım bende sizn ilk denemede tutmuş ne güzel Allahm inşallah benmde tutar ya kistler kac cm diCnm benm 2tane kistim vr 2tarftada ve bu ay ilk tüp bebek denememzi yptk br sorun olmuyrmuş.zaten ameliyat deselerde olma önermiyrlar yumurtalara zarar verir dye.
Kistlerin boyutları ne kadar cnm bnde tüp bebek tedavisine başladımMerhaba, benim 9 yumurta toplanmıştı 4 ü anaormal yumurtaydı, 2 tanesi tam olgunlaşmamıştı ve sadece 2 tanesi döllenebilmişti. bu sonucun olmasını çikolata kisti sebep olduğunu söyledi doktorum. bu ay kistin etkisini azaltmak için tedavi uygulayacağını söyledi. bilemiyorum beni neler bekliyor. Rabbim en kısa zaman da tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.
bu arada canım inşallah sen bu denemende hayırlı haberler alırsın, bizde seninle birlikte seviniriz.
Kojol Canım benim benim bugün transferimin 3. Günü sana birşey soracaktım bu fitili yerleştirirken rahim içi kurumu senin Islak olması dahamı iyi onu soracaktımSeninki ne güzel kesilmiş dikkat et canım
3 ile 4,5 cm cnm dha sonuclnmadı 10aralık testtarıhım :))Iki tane kistle direk tüp bebek tedavisine başladım bende sizn ilk denemede tutmuş ne güzel Allahm inşallah benmde tutar ya kistler kac cm di
9 gün sonra dedi dr bakalım inş kendini dinletir bebegimKalp atışı dinlemeye nezaman gideceksin
Benimki ıslak canım çünki yenisini yaparken eskisi arkasından akıp geliyor seninki kurumu?Kojol Canım benim benim bugün transferimin 3. Günü sana birşey soracaktım bu fitili yerleştirirken rahim içi kurumu senin Islak olması dahamı iyi onu soracaktım
Oluyor canım.ben jel kullanıyorum ve pozitif sonuçHanımlar aferdersiniz transferden sonra çok akıntınız oluyormu pozitif olan arkadaşlardan da cevap bekliyorum
İyi akşamlar canım 3 seneden beri çikolata kisti yüzünden normal hamile kalamadım 3 amaliyat gdçirdim son olarakta rahim yumurta tüp bagırsak yapışmış amaliyatla ayrıldı endometriosiz yani en iyi ben anlarım onu tüp bebek dr umutsuz baktı çünki yumurta rezervim çok düşüktü 3 tane oluştu çikolata kisti öldürmüş yumurtalıklarımı ama bekliyoruz Allah tan umut kesilmez sende umutlu ol arkadaşım daha yaşımız çok genç ama bu hastalık organlarımızı çabuk yok ediyorkanikey
cevapladığın için çok teşekkürler. peki siz şuan hangi aşamadasınız?
Kızlar fitil değilde jel kullansanıza dr.unuza sorun jel olur mu diye.hiç birağrısı yokCnm inan bn de hc rht degılım fitillerden dolayı idrarımı yprkn yanma ve agrı var.htta fitili kullanrken bile vajinam acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?