• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba kojol, size sormak istediğim bir konu var. çikolata kistiyle hamile kaldığınızı öğrendim. Öncelikle Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ve bundan sonrası kolaylıkla gönlünüzce devam etsin inş.
bende kasımda ilk tüp bebek denemesi yaptık ama olmadı sağ tarfta 3,5 cmlik çikolata kistim var. sizin tedaviniz süresince çikolata kistine herhangi bir müdahalede bulunuldu mu yada tedavi uygulandı mı?
Cnm benm 2tane kistim vr 2tarftada ve bu ay ilk tüp bebek denememzi yptk br sorun olmuyrmuş.zaten ameliyat deselerde olma önermiyrlar yumurtalara zarar verir dye.

Kizlar merhaba 5 + 3. Gündeyim. Bugünlerde olan varsa belirtileri nelerdir paylasirmisiniz?

Canım ben 5+0 dayım bugün.. Baş dönmesi hissediyorum sadece.. Sık wc.ye gidiyorum.. Arada bir kasığımda kramp oluyor o kadar.. Krampta günde 1 veya 2 kere oluyor. Sen neler hissediyorsun?

Cnm benm 2tane kistim vr 2tarftada ve bu ay ilk tüp bebek denememzi yptk br sorun olmuyrmuş.zaten ameliyat deselerde olma önermiyrlar yumurtalara zarar verir dye.
Merhaba, benim 9 yumurta toplanmıştı 4 ü anaormal yumurtaydı, 2 tanesi tam olgunlaşmamıştı ve sadece 2 tanesi döllenebilmişti. bu sonucun olmasını çikolata kisti sebep olduğunu söyledi doktorum. bu ay kistin etkisini azaltmak için tedavi uygulayacağını söyledi. bilemiyorum beni neler bekliyor. Rabbim en kısa zaman da tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.
bu arada canım inşallah sen bu denemende hayırlı haberler alırsın, bizde seninle birlikte seviniriz.

S Sude984 canım ben 2010 senesinde açık ameliyat oldum iki yumurtalıktanda birinde 7,5*9 diğerinde 5*9 cm di daha sonra 2011 de polip ameliyatı oldum ve 2014 te de tüp ligasyonu yapıldı şubat ayında şimdi sol yumurtalığımda 4 tane çikolata kistim var dr sol yumurtalığımın hiç gözükmediğini kistlerden dolayı ilaçlarla bile burada yumurta oluşmayacağını söyledi sadece sağ yumurtalıktan toplanacak Allah izin verirse şuan sağdaki yumurtalıkta basit yumurtalık kistim var bunun bir sorun olmadığını söyledi d.kontrol hapı kullanıyorum ilaçlarımı aldım 10 gün önce pazar günü d.kontrol hapım bitiyor sanırım en geç çarşamba günü hastalanır perşembe yada cuma tedaviye başlarız diye düşünüyorum

Iki tane kistle direk tüp bebek tedavisine başladım bende sizn ilk denemede tutmuş ne güzel Allahm inşallah benmde tutar ya kistler kac cm di

Merhaba, benim 9 yumurta toplanmıştı 4 ü anaormal yumurtaydı, 2 tanesi tam olgunlaşmamıştı ve sadece 2 tanesi döllenebilmişti. bu sonucun olmasını çikolata kisti sebep olduğunu söyledi doktorum. bu ay kistin etkisini azaltmak için tedavi uygulayacağını söyledi. bilemiyorum beni neler bekliyor. Rabbim en kısa zaman da tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.
bu arada canım inşallah sen bu denemende hayırlı haberler alırsın, bizde seninle birlikte seviniriz.
Kistlerin boyutları ne kadar cnm bnde tüp bebek tedavisine başladım

IQUOTE="sevde85, post: 43857726, member: 720454"]Merhaba, benim 9 yumurta toplanmıştı 4 ü anaormal yumurtaydı, 2 tanesi tam olgunlaşmamıştı ve sadece 2 tanesi döllenebilmişti. bu sonucun olmasını çikolata kisti sebep olduğunu söyledi doktorum. bu ay kistin etkisini azaltmak için tedavi uygulayacağını söyledi. bilemiyorum beni neler bekliyor. Rabbim en kısa zaman da tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.
bu arada canım inşallah sen bu denemende hayırlı haberler alırsın, bizde seninle birlikte seviniriz.[/QUOTE]
İnşallah hepimiz en yakın zamanda emeklerimizin karşılığını alırız :)

S Sude984 inan 6 senedir o kadar bıktım ki bu kistlerden doğum yapsam dr yumurtalıklarımı almasını teklif edicem ağrılar ve stres beni çok yordu 6 senenin çoğunu o dr senin bu dr benim gezmekle geçirdik diyebilirim. Allahıma şükürler olsun eşim hep yanımdaydı benim ilk ameliyat olduğum zaman daha nişanlı bile değildik ve ameliyata girerken 2 yumurtalığımında alınma olasılığı vardı eşim çocuğum olmama olasılığını herzaman bildi ve benim en kötü günlerimde hep yanımdaydı Allah eşiminde benimde hepimizinde yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah

UOTE="elmaci askim, post: 43857679, member: 664765"]Napcaz biz şimdi dr a sordun mu:KK43: :KK43:[/QUOTE]
Valla sormadım ben transfer sırasında sonda takılmıştı en çok etkileyen odur dye düşünyrm

Kojol Canım benim benim bugün transferimin 3. Günü sana birşey soracaktım bu fitili yerleştirirken rahim içi kurumu senin Islak olması dahamı iyi onu soracaktım
Benimki ıslak canım çünki yenisini yaparken eskisi arkasından akıp geliyor seninki kurumu?

kanikey

cevapladığın için çok teşekkürler. peki siz şuan hangi aşamadasınız?
İyi akşamlar canım 3 seneden beri çikolata kisti yüzünden normal hamile kalamadım 3 amaliyat gdçirdim son olarakta rahim yumurta tüp bagırsak yapışmış amaliyatla ayrıldı endometriosiz yani en iyi ben anlarım onu tüp bebek dr umutsuz baktı çünki yumurta rezervim çok düşüktü 3 tane oluştu çikolata kisti öldürmüş yumurtalıklarımı ama bekliyoruz Allah tan umut kesilmez sende umutlu ol arkadaşım daha yaşımız çok genç ama bu hastalık organlarımızı çabuk yok ediyor

Back