Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb bende bugün idrar testi yaptim sonuç negatif oturup bir güzel ağladım annemde kaldığım için tutuyordu kendimi onları uzmemek için odaya çekilip gizli gizli ağladım çok kötü hissediyorum bugün 8. günüm hiç umudum yok....
Sizinde kanama varmı hamilemisinizCanım benimde o şekilde bunu doktoruna haber ver canım ve bol bol istirahat et. Umarim devamı gelmez bu kanamalarin.
Evet bende de var transferin 7.günü kanama olunca test yaptirdim ve betahcg 50 çıktı şuan pozitif yani hamile görünuyorum bende değerin katlanmasıni bekliyorum. Ama kanama olunca fitil olarak kullandıgım progestani doktor iğneye çevirdi bence sende doktorunu bi ara görüş derim.Sizinde kanama varmı hamilemisiniz
Canım adını hatırlamıyorum 5 sene evvel kullanmisdim ama Dr. Bilir sor ona benceInsallah dediğin gibidir canim. O ignenin adı neydi?
Canım şimdi dr dan geldim kanamam azar azar devam ediyor progestan alıyordum günde 3 tane fitil tam 7günden beri kanama devam.ultrasonda keseyi gördüm birde çok küçük vardı bana 3 tane transfer edildi acaba sonradan gelişen olabilirmi yada gelişmemiş kalmışmı öyle kafa karıştı yatak istirati verdi 2 hafta sonra kalp atışlarına çagırdı bu benim kadın dr.haftaya tüp bebek merkezinde randevüm var sende kafanı yorma ben öyle diyorum dünyada kismeti varsa tutunur yat dinlen baktın kanaman kesilmiyor acil olarak dr git içini rahatlat haktan hayırlısını diliyelim arkadaşımSen de benim gibi kanama mi yaşamiştın arkadaşım. Peki doktor ne dedi ve şuan kanamaların azaldi mi? Allah bebişlerimizi bize sağ saglim kavustursun inş.
Dr 2 tane gördü keseyi biri normal digeri çok küçüktü kızlar sizin tecrubelerinize dayanaraktan nedir acaba bana fikir verin lütfen inş kanamam dururda içim rahatlar yaaaaaaaCanım şimdi dr dan geldim kanamam azar azar devam ediyor progestan alıyordum günde 3 tane fitil tam 7günden beri kanama devam.ultrasonda keseyi gördüm birde çok küçük vardı bana 3 tane transfer edildi acaba sonradan gelişen olabilirmi yada gelişmemiş kalmışmı öyle kafa karıştı yatak istirati verdi 2 hafta sonra kalp atışlarına çagırdı bu benim kadın dr.haftaya tüp bebek merkezinde randevüm var sende kafanı yorma ben öyle diyorum dünyada kismeti varsa tutunur yat dinlen baktın kanaman kesilmiyor acil olarak dr git içini rahatlat haktan hayırlısını diliyelim arkadaşım
Hayırlı olur inşaallah Allah saglıklı evlat dünyaya getirmeyi nasip etsin arkadaşımMerhabalar bende dun aksam kan verdim.idrarda cikinca degerim 67.89 cikti sonsuz sukurler olsun rabbime dilerim rabbim.dileyen.herkese nasipeder az korkumda var lekelenmem var insallah oda gecer
Şimdi nerden bakdim prolutan depot adı cnm sor bi Dr.Insallah dediğin gibidir canim. O ignenin adı neydi?
Ultrasonda kac kese görüldü?Canım şimdi dr dan geldim kanamam azar azar devam ediyor progestan alıyordum günde 3 tane fitil tam 7günden beri kanama devam.ultrasonda keseyi gördüm birde çok küçük vardı bana 3 tane transfer edildi acaba sonradan gelişen olabilirmi yada gelişmemiş kalmışmı öyle kafa karıştı yatak istirati verdi 2 hafta sonra kalp atışlarına çagırdı bu benim kadın dr.haftaya tüp bebek merkezinde randevüm var sende kafanı yorma ben öyle diyorum dünyada kismeti varsa tutunur yat dinlen baktın kanaman kesilmiyor acil olarak dr git içini rahatlat haktan hayırlısını diliyelim arkadaşım
Canım şimdi dr dan geldim kanamam azar azar devam ediyor progestan alıyordum günde 3 tane fitil tam 7günden beri kanama devam.ultrasonda keseyi gördüm birde çok küçük vardı bana 3 tane transfer edildi acaba sonradan gelişen olabilirmi yada gelişmemiş kalmışmı öyle kafa karıştı yatak istirati verdi 2 hafta sonra kalp atışlarına çagırdı bu benim kadın dr.haftaya tüp bebek merkezinde randevüm var sende kafanı yorma ben öyle diyorum dünyada kismeti varsa tutunur yat dinlen baktın kanaman kesilmiyor acil olarak dr git içini rahatlat haktan hayırlısını diliyelim arkadaşım
Bende az evvel doktorumu aradım benim kanama başlayinca progestanı fitilden iğneye çevirmişti. Dün geceden beri olmadı kanamam inşallah olmaz. Sen progestani igne olarak kullaniyormusun peki canim?Canım şimdi dr dan geldim kanamam azar azar devam ediyor progestan alıyordum günde 3 tane fitil tam 7günden beri kanama devam.ultrasonda keseyi gördüm birde çok küçük vardı bana 3 tane transfer edildi acaba sonradan gelişen olabilirmi yada gelişmemiş kalmışmı öyle kafa karıştı yatak istirati verdi 2 hafta sonra kalp atışlarına çagırdı bu benim kadın dr.haftaya tüp bebek merkezinde randevüm var sende kafanı yorma ben öyle diyorum dünyada kismeti varsa tutunur yat dinlen baktın kanaman kesilmiyor acil olarak dr git içini rahatlat haktan hayırlısını diliyelim arkadaşım
Açık açık söyle .sonuçta senin canın ve senin acı çekmemen lazım. Ama bence takan kişiden kaynaklı bir acı o ben hissetmedim bile.ama bu sefer takmadılar.
Ben de kasım ayinda 2. Tüp bebek tedavime başladim.tabiki cok heycanliyim 22 yumurta toplandi 6 tane emriyo oldu. Dün 2 tane 5. Gün embriyosu transfer oldu beklemedeyiz .
İki kese canım biri uzakta ve çok çok küçüktüUltrasonda kac kese görüldü?
Hayır canım zaten vaginal fitilin 3 den fazlasının etkisinin olmadını söyledi dr igneye yok dediCanım transferin ne zaman olmuştu?? Progestan iğne önermediler mi kanaman için?
13 kasım canım dr hesapladı dogum 03-08-2016 dedi inşaallahCanım transferin ne zaman olmuştu?? Progestan iğne önermediler mi kanaman için?
Dr fitile aynen böyle devam dedi bilmiyorumkiBende az evvel doktorumu aradım benim kanama başlayinca progestanı fitilden iğneye çevirmişti. Dün geceden beri olmadı kanamam inşallah olmaz. Sen progestani igne olarak kullaniyormusun peki canim?
13 kasım canım dr hesapladı dogum 03-08-2016 dedi inşaallah