2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Aramızda 4 gün varmış kuzumm.. Demekki kese için benim daha erken.. Bir de başım felaket dönüyor şuan oturduğum yerde sallanıyorum sanki.. Progesteron etkisi sanırım..
Bende senin gibiyim başım felaket dönüyor migdem çok kötü birşey yiyemiyorum 1 kilo vermişim 2 haftada zaten agzımın hiç tadı yok

Canım dünyada kısmeti varsa gelir bebegim yoksa acabalarla günler geçmiyor bende senin gibi düşünüyorum sadece kendimize sıkıntı sitres yapıyoruz
evet canımm doğru ne yapsak faydasız dünyada rızıkları varsa olacak.. Benim hiç midem bulanmıyor ama başım felaket dönüyor.. Sık wc.ye gitmeye başladım birde.. Maalesef kabızlıkta söz konusu.. Hakkımızda hayırlısı olsun vallahi..

Kacinci gundesin cnm..bas dönmesi wc ne zamn basladi?Rabbim tüm anne adaylarinin bebeklerini kucagina almayi nasip etsin.

Kacinci gundesin cnm..bas dönmesi wc ne zamn basladi?Rabbim tüm anne adaylarinin bebeklerini kucagina almayi nasip etsin.

Bugün transferin 15. günü canım.. 2 gündür belirgin hissediyorum ama bugün daha fena hissettim.. Yaklaşık iki saattir geçmesini bekliyorum.. Progestan iğnelerden de olabileceğii düşünüyorum aslında. Ama sabah yaptırıyorum iğneyi de.. Bayağı zaman geçti üstünden.. Hayırlısı olsun.. Nedendir bilemiyorum canım..
İnşallah Rabbim hepimize nasip etsin yavrularımızı..

Evet canım var aramızda kojol hamile bende de çikolata kisti var ve kojol burada bana umut oldu inşallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşursun arkadaşım

kanikey
Evet canım var aramızda kojol hamile bende de çikolata kisti var ve kojol burada bana umut oldu inşallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşursun arkadaşım

cevapladığın için çok teşekkürler. peki siz şuan hangi aşamadasınız?

Hanımlar aferdersiniz transferden sonra çok akıntınız oluyormu pozitif olan arkadaşlardan da cevap bekliyorum

Canım bana 7. hafta dediler ama 6. haftada gidecek arkadaşlarda var sanırım..

Kizlar merhaba 5 + 3. Gündeyim. Bugünlerde olan varsa belirtileri nelerdir paylasirmisiniz?

Tüm olumsuz şeyler bnde mi oluyo anlamıyorum ya idrar yaparken çok kötü batio ne yapcam bnnnn kizlarrrr

Bende senin gibiyim başım felaket dönüyor migdem çok kötü birşey yiyemiyorum 1 kilo vermişim 2 haftada zaten agzımın hiç tadı yok

Merhaba kojol, size sormak istediğim bir konu var. çikolata kistiyle hamile kaldığınızı öğrendim. Öncelikle Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ve bundan sonrası kolaylıkla gönlünüzce devam etsin inş.
bende kasımda ilk tüp bebek denemesi yaptık ama olmadı sağ tarfta 3,5 cmlik çikolata kistim var. sizin tedaviniz süresince çikolata kistine herhangi bir müdahalede bulunuldu mu yada tedavi uygulandı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…