Seninki ne güzel kesilmiş dikkat et canımBende az evvel doktorumu aradım benim kanama başlayinca progestanı fitilden iğneye çevirmişti. Dün geceden beri olmadı kanamam inşallah olmaz. Sen progestani igne olarak kullaniyormusun peki canim?
Dr fitile aynen böyle devam dedi bilmiyorumki
Bende senin gibiyim başım felaket dönüyor migdem çok kötü birşey yiyemiyorum 1 kilo vermişim 2 haftada zaten agzımın hiç tadı yokAramızda 4 gün varmış kuzumm.. Demekki kese için benim daha erken.. Bir de başım felaket dönüyor şuan oturduğum yerde sallanıyorum sanki.. Progesteron etkisi sanırım..
Canım dünyada kısmeti varsa gelir bebegim yoksa acabalarla günler geçmiyor bende senin gibi düşünüyorum sadece kendimize sıkıntı sitres yapıyoruzCanım dr dediyse vardır bir bildiği.. Sen gönlünü ferah tut.. Ben hergün 2 ampul iğne oluyorumm...
evet canımm doğru ne yapsak faydasız dünyada rızıkları varsa olacak.. Benim hiç midem bulanmıyor ama başım felaket dönüyor.. Sık wc.ye gitmeye başladım birde.. Maalesef kabızlıkta söz konusu.. Hakkımızda hayırlısı olsun vallahi..Canım dünyada kısmeti varsa gelir bebegim yoksa acabalarla günler geçmiyor bende senin gibi düşünüyorum sadece kendimize sıkıntı sitres yapıyoruz
Kacinci gundesin cnm..bas dönmesi wc ne zamn basladi?Rabbim tüm anne adaylarinin bebeklerini kucagina almayi nasip etsin.evet canımm doğru ne yapsak faydasız dünyada rızıkları varsa olacak.. Benim hiç midem bulanmıyor ama başım felaket dönüyor.. Sık wc.ye gitmeye başladım birde.. Maalesef kabızlıkta söz konusu.. Hakkımızda hayırlısı olsun vallahi..
Hayırlısı olsunİki kese canım biri uzakta ve çok çok küçüktü
Kalp atışı dinlemeye nezaman gideceksin13 kasım canım dr hesapladı dogum 03-08-2016 dedi inşaallah
Kacinci gundesin cnm..bas dönmesi wc ne zamn basladi?Rabbim tüm anne adaylarinin bebeklerini kucagina almayi nasip etsin.
Arkadaşlar
Kaçıncı haftada kalp atışı dinlemeye gittiniz yada gidiceksiniz?
Evet canım var aramızda kojol hamile bende de çikolata kisti var ve kojol burada bana umut oldu inşallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşursun arkadaşımHerkese merhaba,
Kasımda ilk tüp bebek denememizi yaptık ama olmadı sebep çikolata kisti. Burada sizleri takip ederken aynı duyguları yaşayan sadece ben olmadığımı görmek bana iyi geliyordu. Hamile haberlerini paylaşan arkadaşlarım için onlarla birlikte bende sevindim, Allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. Negatif haber alan arkadaşlarım için, Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etmesini dilerim.
Hamile arkadaşlara bir sorum olacak, çikolata kisti olup hamile kalan aranızda oldu mu? cevaplarsanız çok sevinicem. Çünkü bu aralar en çok düşündüğüm konu bu.
Evet canım var aramızda kojol hamile bende de çikolata kisti var ve kojol burada bana umut oldu inşallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşursun arkadaşım
Hanımlar aferdersiniz transferden sonra çok akıntınız oluyormu pozitif olan arkadaşlardan da cevap bekliyorum
Bende senin gibiyim başım felaket dönüyor migdem çok kötü birşey yiyemiyorum 1 kilo vermişim 2 haftada zaten agzımın hiç tadı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?