Canım son adet tarihini göz önüne alarak hesaplanıyor zaten kendiliginden 2 hafta ekleniyorKızlar bu bebeğin haftasını nasıl hesaplıyorsunuz.net te trensfer zamanı ikinci hafta diyor.e üstüne biz 12 gün daha bekliyoruz.oluyor 3,5 hafta .şimdi keseyi 10 gün daha bekliceğiz.değere acaba bir daha mı baktırsam
Evet çok uzun 2 hafta gibi yeterli deyilmi benim tedavim Almanya da oluyor burdada her şey geç bakılıyor ama seninki bayagı geçmiş benimki 6 haftalık oluyor ozaman bende görmeden kendime hamilesin diyemeyecegim canım
Haklısın canım bende yapmayacaktım sonra düşündüm Allah korusun birşey olsa hiç olmazsa kısa sürede hamilelik tablosunu gördüm derimAynen canım ya.. Sanki tahliller yalan söylüyor gibi geliyorhala inanamıyorum.. Ve hala imza eklemedim bu yüzden.. Kesesini görürsem inşallah o zaman ekleyeceğim diyorum..
Haklısın canım bende yapmayacaktım sonra düşündüm Allah korusun birşey olsa hiç olmazsa kısa sürede hamilelik tablosunu gördüm derim
Canım senin transfer in hangş tarihte yapılmıştı.Haklısın canım bende yapmayacaktım sonra düşündüm Allah korusun birşey olsa hiç olmazsa kısa sürede hamilelik tablosunu gördüm derim
15 aylık evliyim cnm hic hamile kalmadim kistler sag ve sol yumurtaliklarimda 5.5 ve 6 cm etrafini sarmış yani ilk tüp bebek denemem inşallah ilkinde tutar ben cok takiyrm ve üzülüyorumPekı kac yıllk evlısın hıc hamıle kaldnmı?ve ılk tup bebek denemenmı?
Canimm niye öyle boş yere canını acitacak lar hemşireler sürgü getirsin altına kalkmaman için bize öyle yaptilar
sonda kadar lanet bişe yok benm 3 gun önce transferde sıkışık değlmşm sonda taktılar ondan sonra 2 gun ağladım acıdan.idrarımı 2 gun ağrılı yanmalı yaptım.doktorunuzla konusun sonda takmasın sürgüyle yap idrarını.
Kızlar ben diğer denememde taktılar hiç hissetmedim.dr,um demişti rahat yat diye ve o takmıştı cidden acımadı.öyle sıkışık yatmaktan iyidir.bu sefer patlıyorum sandım öyle 20 dk.yatmak mahvetti.dr. Takacaksa taksın.ben istedim bizim dr. Gerek yok dedi.aynen yaaa inan ben de istemiyorum .. ama doktor takılacak diyorsa puuuuffff..
Kızlar ben diğer denememde taktılar hiç hissetmedim.dr,um demişti rahat yat diye ve o takmıştı cidden acımadı.öyle sıkışık yatmaktan iyidir.bu sefer patlıyorum sandım öyle 20 dk.yatmak mahvetti.dr. Takacaksa taksın.ben istedim bizim dr. Gerek yok dedi.
Bazi kistlet adetle birlikte düşüyor..Hayr cnm hıc ama hıc bı tedavı olmadı..kendılıgınden sag tarafta 3,5cm olan kıstım kayboldu hemde 2farklı dr yok dedı...bende anlamadm nası kayboldu..sımdı solda var 4cm e yakın bı tane
Canim stres yapma keseyi gördük ten sonra bu seferde kalp atışını da duyim öyle diyeceksin şimdi tadını cikar(ben sana diyorum ama bnde farklı değilmAynen canım ya.. Sanki tahliller yalan söylüyor gibi geliyorhala inanamıyorum.. Ve hala imza eklemedim bu yüzden.. Kesesini görürsem inşallah o zaman ekleyeceğim diyorum..
Cnm ya bugun 4.gunum ayakta ılık bır duş alsam zararı olur muBazi kistlet adetle birlikte düşüyor..
Canımsın 13 kasımda senin kasıklarında hala adet olcakmış gibi agrı varmı?Benim hala devam ediyor birde migdem hep bulanıyor özellikle sabahlarıCanım senin transfer in hangş tarihte yapılmıştı.
Canım kesede kalp atışınıda aynı zamanda bakmıyormu drCanim stres yapma keseyi gördük ten sonra bu seferde kalp atışını da duyim öyle diyeceksin şimdi tadını cikar(ben sana diyorum ama bnde farklı değilm)
Bebişimgel sen nezaman kese ve kalp atışı için gideceksin?Bazi kistlet adetle birlikte düşüyor..
Canımsın 13 kasımda senin kasıklarında hala adet olcakmış gibi agrı varmı?Benim hala devam ediyor birde migdem hep bulanıyor özellikle sabahları
O bebegine bağlı canım bazı yaramazlar 7.hafta da duyuruyo kendini erken olan da var :))) bnm ilk gebeliğim boş gebelik di kese oldu kalp atışı olmadi. Yani anlayacağın biri bitince birini düşünmeye başlıyor insan . Rabbim hayırli evlatlar versin hepimize ins kimseye kötü şeyler yasatmasinCanım kesede kalp atışınıda aynı zamanda bakmıyormu dr
Cnm inşallah ilk denemende bebeğine kavusursun.senı cok ii anlıorm..ben 3.5yıllık evlıyım ılk baslarda bende cok takıyordum ama takmanın hıc bı yararı olmuo15 aylık evliyim cnm hic hamile kalmadim kistler sag ve sol yumurtaliklarimda 5.5 ve 6 cm etrafini sarmış yani ilk tüp bebek denemem inşallah ilkinde tutar ben cok takiyrm ve üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?