2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım son adet tarihini göz önüne alarak hesaplanıyor zaten kendiliginden 2 hafta ekleniyor

Evet çok uzun 2 hafta gibi yeterli deyilmi benim tedavim Almanya da oluyor burdada her şey geç bakılıyor ama seninki bayagı geçmiş benimki 6 haftalık oluyor ozaman bende görmeden kendime hamilesin diyemeyecegim canım

Aynen canım ya.. Sanki tahliller yalan söylüyor gibi geliyor hala inanamıyorum.. Ve hala imza eklemedim bu yüzden.. Kesesini görürsem inşallah o zaman ekleyeceğim diyorum..

Aynen canım ya.. Sanki tahliller yalan söylüyor gibi geliyor hala inanamıyorum.. Ve hala imza eklemedim bu yüzden.. Kesesini görürsem inşallah o zaman ekleyeceğim diyorum..
Haklısın canım bende yapmayacaktım sonra düşündüm Allah korusun birşey olsa hiç olmazsa kısa sürede hamilelik tablosunu gördüm derim

Haklısın canım bende yapmayacaktım sonra düşündüm Allah korusun birşey olsa hiç olmazsa kısa sürede hamilelik tablosunu gördüm derim

Haklısın canım.. Bende geçen sefer öyle yapmıştımm.. Ama bu sefer kararlıyım.. Keseyi göreyim öyle ekleyeceğim :)

Kese kaçıncı haftada görülmeye başlanıyor acaba kızlar. Birde alttan mı bakacaklar keseye göbekten mi acaba

haklısın. cuma kontrolüm var ozaman söyleyeceğim mutlaka

aynen yaaa inan ben de istemiyorum .. ama doktor takılacak diyorsa puuuuffff..
Kızlar ben diğer denememde taktılar hiç hissetmedim.dr,um demişti rahat yat diye ve o takmıştı cidden acımadı.öyle sıkışık yatmaktan iyidir.bu sefer patlıyorum sandım öyle 20 dk.yatmak mahvetti.dr. Takacaksa taksın.ben istedim bizim dr. Gerek yok dedi.

canin histereskopi sonrasi taktılar bana oyle pis bişey görmedim. hele sonrasında idrarimi yaparken cok aci çektim. Oyüzden istemiyorum ama doktora nasil diycem bilmiyorum

Canim stres yapma keseyi gördük ten sonra bu seferde kalp atışını da duyim öyle diyeceksin şimdi tadını cikar(ben sana diyorum ama bnde farklı değilm )

Canımsın 13 kasımda senin kasıklarında hala adet olcakmış gibi agrı varmı?Benim hala devam ediyor birde migdem hep bulanıyor özellikle sabahları

Evet cnm benimde kasıklarım hala ağrıyor . Karnımın içindede ağrı var hala.. Migde bulantım yok ama.. sen bende 4 gün önce transfer olmuşsun..

Canım kesede kalp atışınıda aynı zamanda bakmıyormu dr
O bebegine bağlı canım bazı yaramazlar 7.hafta da duyuruyo kendini erken olan da var :))) bnm ilk gebeliğim boş gebelik di kese oldu kalp atışı olmadi. Yani anlayacağın biri bitince birini düşünmeye başlıyor insan . Rabbim hayırli evlatlar versin hepimize ins kimseye kötü şeyler yasatmasin

15 aylık evliyim cnm hic hamile kalmadim kistler sag ve sol yumurtaliklarimda 5.5 ve 6 cm etrafini sarmış yani ilk tüp bebek denemem inşallah ilkinde tutar ben cok takiyrm ve üzülüyorum
Cnm inşallah ilk denemende bebeğine kavusursun.senı cok ii anlıorm..ben 3.5yıllık evlıyım ılk baslarda bende cok takıyordum ama takmanın hıc bı yararı olmuobenden sonra evlenen herkesın cocugu oldu hatta 2.yı dusunuolarpozıtıf olmaya calısıorm artk yapacak bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…