2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

arkadaşlar bu progestanın hapla fitili aynı mı? bana daha önce kullandığım hapın aynısını yazmış ama sanırım fitil olarak kullanıcam. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Evet cnm aynı bende onu kullanıyorum sabah Öğle akşam 2 şer tane fitil gibi kullaniyorum

kızlar bn de progestran fitil kullanıyrum yanma ve kaşıntı oluyr.ama iğnesi dha çok acıtıyrmuş fitile razı olacaz mecbur.

İ
İnşallah canım doktoruma görüştüm cuma günü yumurta toplama günü dedi bugün yıne ilaç kullanıp yarın tekrar gıdıcem sadece bır tane 18 mm diğerleri 16 10 mm ler geriden geliyolarmış doktorum herşey yolunda giderse ıkı emrıyo koyucam dedi şu tedavı boyunca çok stres sıkıntı çıktım
İnşallah

İnşallah inanki çok kötü bu bekleme Süreci Rabbim burdan pozitif haber vermemizi nasip etsin inşallah

kızlar selam ,kontrolden geldim rahim kalınlığı 9.50 çok iyi dedi güvenç bey,progesteron tahlili 1.50 gibi bişey onada çok iyi dedi,perşembe transferim var Allah kısmet ederse;-))2.gün koycak embriyomu,estraferm,crinone jel sabah akşam,prednol,coraspin,bugünlük ovitrelle ve proluton kalçadan iğne verdi(bunu 5 günde 1 olcam)ÇOK ÇOK HEYECANLLIYIM BEN YAAA,öneriniz varmı?

Mrb hayalimm,senin kalp atışı ve keseyi görme randevu nezaman benim 11 aralık

Canım sende çikolata kisti mi vardı sebep bu muydu canım
Evet canım 3 defa amaliyat oldum en son olarakta tapışıklık oldu sag yumurta kalitesiz birtane oluştu sag tüpde kapalı ama hamd olsunki sol tarafımda problem yok ama normal olmadı 2.ci denemem ilkinde kimyasal gebelik oldu şimdi buda tuttu korkuyorum dış gebelikten

O zaman tahmini doğum tarihinde yanlış olmuş oluyor canım zaten sen son adet tarihini girince oradaki gelişim sürecini gösteren tablo ona göre ayarlanmış oluyor ama yinede için nasıl rahat ediyorsa öyle yap

Tamam vazgeçtimmmmm ..☺☺☺ Değiştirdim kızlar 5 haftalık oldu bebek....

Mrb arkadasm benmde çikolata kistlerim var iki tane senin nasıl bir taneye düştü nasil tedavi oluysun şuanda ameliyat oldnmu
Hayr cnm hıc ama hıc bı tedavı olmadı..kendılıgınden sag tarafta 3,5cm olan kıstım kayboldu hemde 2farklı dr yok dedı...bende anlamadm nası kayboldu..sımdı solda var 4cm e yakın bı tane

Cnm vallahı bu kist cok fena bi kıst hıcbıseye benzemıo(((benm ayın 10u yada 11 i olacak sanrm..3tane blast embırıo var dondurulmş..ınsallah cozulurken saglklı kalırlar..beklemedeym şimdlk.cuma gunu kontrolum var bakalm be dicek..

Hayr cnm hıc ama hıc bı tedavı olmadı..kendılıgınden sag tarafta 3,5cm olan kıstım kayboldu hemde 2farklı dr yok dedı...bende anlamadm nası kayboldu..sımdı solda var 4cm e yakın bı tane
Şaşırdım çünkü normlde bu kistler kaybolmuyo dye biliyodum ama hem senin tek tarafta ve 4 cm mis benm büyükler o yüzden tüp bebek tedavisine başladım hemen

Şaşırdım çünkü normlde bu kistler kaybolmuyo dye biliyodum ama hem senin tek tarafta ve 4 cm mis benm büyükler o yüzden tüp bebek tedavisine başladım hemen
Cnm ogrendgmde benmde tektı 2cm zaten ya amelıyat ya tup bebk dedıler.amelıyat dusunmedk bılıosn sakncalarınıda..2taze 1donmus transferm oldı hepsı negatf..bu4. Denemem olacak yıne donmuş..evet kendlgnden gececek bısey deıl ama nasıl oldu anlamadm bende...keske hepsı gıtse ama bırı duruo hala..

Pekı kac yıllk evlısın hıc hamıle kaldnmı?ve ılk tup bebek denemenmı?

19 aralık kuzum ya çok uzun değil mi?? 3 hafta sonra dediler yani
Evet çok uzun 2 hafta gibi yeterli deyilmi benim tedavim Almanya da oluyor burdada her şey geç bakılıyor ama seninki bayagı geçmiş benimki 6 haftalık oluyor ozaman bende görmeden kendime hamilesin diyemeyecegim canım

Kızlar bu bebeğin haftasını nasıl hesaplıyorsunuz.net te trensfer zamanı ikinci hafta diyor.e üstüne biz 12 gün daha bekliyoruz.oluyor 3,5 hafta .şimdi keseyi 10 gün daha bekliceğiz.değere acaba bir daha mı baktırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…