2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

canin histereskopi sonrasi taktılar bana oyle pis bişey görmedim. hele sonrasında idrarimi yaparken cok aci çektim. Oyüzden istemiyorum ama doktora nasil diycem bilmiyorum
Açık açık söyle .sonuçta senin canın ve senin acı çekmemen lazım. Ama bence takan kişiden kaynaklı bir acı o ben hissetmedim bile.ama bu sefer takmadılar.

Tabiki hersy Allahtan vardir bi hayr dua etmekten başka caremiz yok sende inşallah bir an önce hamile kalrsn duâlrmz kabul olr ben tedavi olduğumu kendi annemler dışında kimsyr söylemedim

7.haftaya düşünüyorum hayırlısıyla..daha randevu almadim
hımmm dr deyil kendin belirliyorsun .burda dr belirliyor randevuları

İnşaallah budefa emeklerimiz boşa çıkmaz çünki çok zor elde ettigimiz bir bebek maddi,manevi

Merhaba hanimlar..benimde transferim 27 kasimda oldu...3.gün embriyosuydu 7 hucreliydi..eskisehir de yaptirdim sebepsiz infertilite..bir de prolaktinim yüksek cikti 2 hafta ilac kullandim..umarim düşmüştür..ilk denemem heyecanli ve tecrubesizim...ne olacak bilmiyorum..dinleniyorum şu an..

Mrb kizlar benimde dün yumurtalar toplandı 15 tane toplamışlar 9 olgunmus 8 döllenmiş transfer için bekliyorum bu arada estrofem progestoran hapı fitil olarak folbiol kor aspirin bide antibiyotik kullanıyorum siz neler kullandınız transfer oncesi

İnşaallah budefa emeklerimiz boşa çıkmaz çünki çok zor elde ettigimiz bir bebek maddi,manevi
Cnm öncelikle hayırlı olsn allahım tamamına erdırsın salıhıyla gelsın bebişin:)sende çikolata kıstımı vardı acaba?

Estrifam 2mg hap bide progestan jelkullandim transfer oldu devam ediyorm

Cnm öncelikle hayırlı olsn allahım tamamına erdırsın salıhıyla gelsın bebişin:)sende çikolata kıstımı vardı acaba?
Duaların için sagol canım ben endo luyum canım 3 çikolata amaliyatım var birde endometriozis amaliyatı oldum ben seni mirjam dan tanıyorum iyisindir umarım

Ben daha ikinci günü aldım. Hemde ilik falan değil bayağı sıcaktı su ayaktan bu düş aldım canım. Çok etkiliycegini düşünmüyorum
senin kaçıncı günün sonucunu ne zaman öğreneceksin? ben heyecandan çok tedirginim devamlı bse olur mu dye düşünüyorum hata yapıyorum biliyorum ama elimde değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…