- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.454
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sende çikolata kisti mi vardı sebep bu muydu canımKanamam bugün bitti gayet iyiyim zaten lekelenme gibiydi aslında benim korkum dış gebelik çoklu embriyo transferinden ve endometriozis amaliyat olan kadınlar ,tüpleri kapalı anne adaylarında % 2 görülüyormuş tek korkum şimdi bu sanki kendimi hiç hamile oldugumu hissetmiyorum ultrasonda görene kadar ancak miniklerim için kurban adak niyet ettim hemen yerine getireyimki saglıklı olsunlar diye haktan bizim için hayırlısı nasip olsun inşaallah
Almanya Boon şehrinde yaptımCanim nerede yaptırdın sen?
Hoş geldin arkadaşım seninle diğer forumdan tanışıyoruz hayırlı uğurlu olsun transferin bende d.kontrol hapı kullanıyorum şuan pazar günü bitecek bende önümüzdeki hafta Allahın izniyle başlıyorum tedaviyeMrb..benıde eklermısnz listeye..yaş 29 çıkolata kisti morfoloji adana acıbadem transfer gününü beklıorm
oldum cnm hafta sonu, dünde asıl tedaviye başladık, menogon adlı kalçadan iğne verdi doktorum, iğne bende acayip ağrı yaptı ya üzerine oturamıyorum senin tedavin nasıl gidiyorrosellaa canım adet oldunmu? merak ettim.
Canım endiselenme hemen. Bugünlerde 2 ye katlamayabilir. Rahat ol. Ve inan buna. Sağlıkla inşallah sonucun artsin. Sakin stres yapma, sen erken.baktiriyorusn. zatenTest soniucum 58.42
Kizlar 8. Gun 53.77 cikmisti sanirim kimyasal gebelik
canim merak etme sen. Gayet iyi gidiyor. Yol cizmek icin görüşüyorlar. Bende de 4-5adet ideal büyüklükte diger 5i ise 10-12 mm de kaldi. İnşallah saglikla transferin de olur, pozitif sonucunu da görürüzArkadaşlar hastanedeyım şimd morelim çok bozuk doktorum diğer arkadaslarla görüşüp bi karara başlayalım senin durumunu dedi hormonların bakacak birde yumurtalar 18 mm diğerleri 10 mm olmuş çok korkuyorum tedavim iptal olur mu
Hoşbulduk cnm:)evet hatrlıyorum seni:)teşekkurederım...sende de çikolata kisti vardı dıye hatrlıorm cnm..kistlerde kuculme filan barmı benm 2taneydı 1taneye dustu simdilık..hakkımızda hayrlısı olsun..inşallah pozıtıf sonucu alırız ve deavamı guzel gıder ınsallahHoş geldin arkadaşım seninle diğer forumdan tanışıyoruz hayırlı uğurlu olsun transferin bende d.kontrol hapı kullanıyorum şuan pazar günü bitecek bende önümüzdeki hafta Allahın izniyle başlıyorum tedaviye
Mrb arkadasm benmde çikolata kistlerim var iki tane senin nasıl bir taneye düştü nasil tedavi oluysun şuanda ameliyat oldnmuHoşbulduk cnm:)evet hatrlıyorum seni:)teşekkurederım...sende de çikolata kisti vardı dıye hatrlıorm cnm..kistlerde kuculme filan barmı benm 2taneydı 1taneye dustu simdilık..hakkımızda hayrlısı olsun..inşallah pozıtıf sonucu alırız ve deavamı guzel gıder ınsallah
Maalesef herhangi bir küçülme yok hatta artış var sol yumurtalığım komple kapanmış kistten en büyüğü 3,5*4 cm dr sadece sağ yumurtalıktan yumurta toplayabiliriz dedi benim avantajım tüplerimi bağlatmıştım o yüzden rahime sıvı akışı söz konusu olmayacak kistlerden tekrar ameliyat olamıyorum rezervlerim iyice düşer diye bakalım artık hakkımızda hayırlısı nisan ayında 6 sene bitecek evlendiğimiz Allahtan gelen herşeye razıyım teslim oldum diyebilirim .Senin adına sevindim canım inşallah sende pozitif sonucunu alırsın transferin ne zaman olacakHoşbulduk cnm:)evet hatrlıyorum seni:)teşekkurederım...sende de çikolata kisti vardı dıye hatrlıorm cnm..kistlerde kuculme filan barmı benm 2taneydı 1taneye dustu simdilık..hakkımızda hayrlısı olsun..inşallah pozıtıf sonucu alırız ve deavamı guzel gıder ınsallah
Bitanem senin şuan bebeğin bu şekil görünmüyo son adet tarihiyle hesaplanır istersen internetten tüp bebekle hamilelik hesaplama yöntemi yaz bak ordada transfer tarihini yazıyon bi dene bebişin 5 haftalık canım bence
Canım benim seninle aynı gün transferimiz olmuş sende başladımı belirti böyle kasık ağrısı gibi bende tık yok 2013 teki hamileliğimin bütün belirtilerimi unuttum bir anda şimdi herşey bana yabancı şimdiden belirti bekliyorum Allah sonunu hayır etsinbenimde dün transferim yapıldı kızlar hadi hayırlısı test tarihim 12.12.2015
O zaman tahmini doğum tarihinde yanlış olmuş oluyor canım zaten sen son adet tarihini girince oradaki gelişim sürecini gösteren tablo ona göre ayarlanmış oluyor ama yinede için nasıl rahat ediyorsa öyle yapEvet bitanem aynı senin dediğin gibi hesaplanıyo biliyorum. Ama ben bebek ortada olmayan bir tarihi hesaplamaya koymak istemedim. Takvimdeki bilgiler çok güzel günü gününe hangi durumda olduğunu merak ettiğim için bebeğin laboratuarlarda döllenmeye başladığı günü baz aldım ve öyle girdim tatlım...
hadi hayırlı olsun canım. ben artık sonlara gidiyorum. kan değerlerime göre perşembe veya cuma günü yumurta toplanacak. darısı sana artık. ama neden kalçadan verdi ki? göbekten yapılan ilaçlar daha kolay. istersen bi konuş doktorunla.oldum cnm hafta sonu, dünde asıl tedaviye başladık, menogon adlı kalçadan iğne verdi doktorum, iğne bende acayip ağrı yaptı ya üzerine oturamıyorum senin tedavin nasıl gidiyor
bilmiyorum ki, bir de benim estradiol(e2) değerim yüksek çıktı 87,7 çoktı ama 50 nin altında olması gerekiyormuş o yüzden lucrine de devam ediyorum belkimde iptal bile olabilir benim pazartesi bi tahlil daha yapacak öyle belli olacak. sende inşallah kolay bi şekilde atlatırsın toplama işleminihadi hayırlı olsun canım. ben artık sonlara gidiyorum. kan değerlerime göre perşembe veya cuma günü yumurta toplanacak. darısı sana artık. ama neden kalçadan verdi ki? göbekten yapılan ilaçlar daha kolay. istersen bi konuş doktorunla.
lucrine bende devam ettim ana tedavi sürecinde.inşallah canım bakalım çok korkuyorum.inşallah iyi olur sonucu.bilmiyorum ki, bir de benim estradiol(e2) değerim yüksek çıktı 87,7 çoktı ama 50 nin altında olması gerekiyormuş o yüzden lucrine de devam ediyorum belkimde iptal bile olabilir benim pazartesi bi tahlil daha yapacak öyle belli olacak. sende inşallah kolay bi şekilde atlatırsın toplama işlemini
dua et bol bol, ben kendime de size de sürekli dua ediyorum, Allah yardımcın olsunlucrine bende devam ettim ana tedavi sürecinde.inşallah canım bakalım çok korkuyorum.inşallah iyi olur sonucu.
canm ben yumurta toplama günümden beri yataktayım fazla yumurtam olunca vücut su toplamasn diye günde iki tane serum yedim oyüzden şişkinlik batma falan hep vardı ama dünden beri daha rahatm oturup kalkarken batıyo mide bulantısı çok oluyo geceleri uyuyamycagm kadar inşallah ikimizde hayrlı haberler veeiriz burdanCanım benim seninle aynı gün transferimiz olmuş sende başladımı belirti böyle kasık ağrısı gibi bende tık yok 2013 teki hamileliğimin bütün belirtilerimi unuttum bir anda şimdi herşey bana yabancı şimdiden belirti bekliyorum Allah sonunu hayır etsin