• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Cnm vallahı bu kist cok fena bi kıst hıcbıseye benzemıo:KK43:(((benm ayın 10u yada 11 i olacak sanrm..3tane blast embırıo var dondurulmş..ınsallah cozulurken saglklı kalırlar..beklemedeym şimdlk.cuma gunu kontrolum var bakalm be dicek..
Ben bizim kist işine öldürmez ama süründürür diyorum hiçbir çözümü tedavisi yok çünkü tek çözüm menepoz ne yazık ki.Dilerim Allahtan bebeklerin sağlıklı bir şekilde sana tutunurlar canım isteyen herkesin yüzünü güldürsün tez zamanda rabbim

Evet canım 3 defa amaliyat oldum en son olarakta tapışıklık oldu sag yumurta kalitesiz birtane oluştu sag tüpde kapalı ama hamd olsunki sol tarafımda problem yok ama normal olmadı 2.ci denemem ilkinde kimyasal gebelik oldu şimdi buda tuttu korkuyorum dış gebelikten
Hayırlı olsun canım bende 3 kez ameliyat oldum bu ilk denememiz olacak benim 2 tüpümde kapatıldı ben ve benim gibi çikolata kisti ile savaşan herkese umut oldun @dcu kojol da çikolata kisti magduru bizim gibi ve şuan hamiş Allah tamamına erdirsin

[table="width: 300, class: grid"]

[tr]

[td][/td]

[td]NİCK[/td]

[td]YAŞ[/td]

[td]SEBEP[/td]

[td]MERKEZ [/td]

[td]TRANSFER TARİHİ[/td]

[td]SONUÇ[/td]

[/tr]

[tr]

[td]kanikey[/td]

[td]26[/td]

[td]erkek infertilitesi[/td]

[td]Doğufertil[/td]

[td]ertelendi[/td]

[td]beklemede [/td][td][/td]

[/tr]

[tr]
[td]echomare[/td]

[td]31[/td]

[td]Sebepsiz[/td]

[td]Ankara Başkent[/td]

[td].[/td]

[/tr]

[tr]
[td]WAW[/td]

[td]27[/td]

[td]PCOS[/td]

[td]bahçeci umut[/td]

[td]11/11/2015 [/td]

[td]Hamile :nazar::KK46: [/td][td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]feridemre[/td]

[td]25[/td]

[td]Sebepsiz[/td]

[td]novafertil[/td]

[td]beklemede[/td]

[/tr]
[tr]

[td]FKMM[/td]

[td].[/td]

[td].[/td]

[td].[/td]

[td].[/td]

[/tr]

[tr]

[td]aysegulsen[/td]

[td]29[/td]

[td]veni vidi diyarbakır h.[/td]

[td]ertelendi[/td]

[td]beklemede[/td][td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]flzkhan[/td]

[td]30[/td]

[td]Sebepsiz[/td]

[td]Başkent hastanesil[/td]

[td]12/11/2015[/td]

[/tr]

[tr]

[td]kelebek7977[/td]

[td]36[/td]

[td]rezerv azlığı[/td]

[td]bahçeci fulya[/td]

[td].[/td]

[/tr]

[tr]

[td]MOMYS[/td]

[td]35[/td]

[td]pko,pıhtılaşma,chg,haşimato[/td]

[td]Acıbadem Maslak[/td]

[td]09/11/2015[/td]

[/tr]
[tr]

[td]sen_kolıc[/td]

[td]30[/td]

[td]pcos[/td]

[td]Novafertil[/td]

[td]21/11/2015[/td]

[/tr]

[tr]

[td]violet_79[/td]

[td]36[/td]

[td]sebepsiz[/td]

[td]bahçeci fulya [/td]

[td].[/td]

[td]beklemede[/td][td][/td]
[tr]

[td]Bebegim44[/td]

[td]27[/td]

[td]Pcos,varikosel[/td]

[td]kayseri hüma[/td]

[td]11/11/2015[/td]

[/tr]
[/tr]
[td]Malimali[/td]

[td]30[/td]

[td]Sebepsiz[/td]

[td]Malatya Eğitim ve Araştırma H.[/td]

[td]10/11/2015[/td]

[tr]

[td]bert[/td]

[td]41[/td]

[td]sebepsiz[/td]

[td]eurofertil su [/td]

[td].[/td]

[/tr]

[td]elmacıAşkım[/td]

[td]26[/td]

[td].[/td]

[td].[/td]

[td]24/11/2015[/td]

[tr]
[tr]

[td]Artemis88[/td]

[td]27[/td]

[td]Düşük amh,yüksek Fsh[/td]

[td]Kadıköy şifa hastanesi tüp bebek [/td]

[td]10/11/2015[/td]

[td]Umudumuz var[/td][td][/td]

[/tr]
[td]gzdedz[/td]

[td]32[/td]

[td]çikolata kist[/td]

[td]medicana[/td]

[td]ertelendi[/td]

[/tr]

[td]galariel80[/td]

[td]35[/td]

[td]Antalya [/td]

[td].[/td]

[tr]

[td]bebisimgel[/td]

[td]36[/td]

[td].[/td]

[td]13/11/2015[/td]

[td]Hamile :nazar: :KK46: [/td][td][/td]

[/tr]

[tr]

[td]Rosella[/td]

[td]28[/td]

[td]Çikolata kist,morfoloji,yumurta rezerv azlığı[/td]

[td]Necmettin Erbakan üni.[/td]

[td]beklemede [/td]

[/tr]
[tr]

[td]Mavili33[/td]

[td]33[/td]

[td]Prolaktin yüksekliği[/td]

[td]Eurofertil İstanbul[/td]

[td]10/11/2015[/td]

[td]Umudumuz var [/td][td][/td]

[/tr]
[td]nursela09[/td]

[td]30[/td]

[td]sebepsiz[/td]

[td]bahçeci fulya[/td]

[td]03/11/2015[/td]

[tr]

[td]Ozlemehmet06[/td]

[td]26[/td]

[td]Pcos[/td]

[td]HRS Ankara Kadın H.[/td]

[td]20/11/2015[/td]

[/tr]
[td]Birmur[/td]

[td]37[/td]

[td]Sebepsiz[/td]

[td]Medipol [/td]

[td]11/11/2015[/td]

[tr]
[td]Ayfat2013[/td]

[td]31[/td]

[td]tüpler tıkalı[/td]

[td]Almanya[/td]

[td]30/11/2015[/td]

[td][/td]
[td][/td]

[td][/td]

[td][/td]

[td][/td]

[td][/td][td][/td]

[/tr]

[/td][/table][td]

hepimize uğurlu olsun bu liste eklenmek isteyenler bana msj atsın kızlar :KK6::KK6::KK9:[/td]
Transfer tarihim 3.12.2015 perşembe inşallah

Mrb kizlar benimde dün yumurtalar toplandı 15 tane toplamışlar 9 olgunmus 8 döllenmiş transfer için bekliyorum bu arada estrofem progestoran hapı fitil olarak folbiol kor aspirin bide antibiyotik kullanıyorum siz neler kullandınız transfer oncesi
Aynılarını bende kullandım sadece progestanı iğne şeklinde kullanıyorum.

Cnm öncelikle hayırlı olsn allahım tamamına erdırsın salıhıyla gelsın bebişin:)sende çikolata kıstımı vardı acaba?
Duaların için sagol canım ben endo luyum canım 3 çikolata amaliyatım var birde endometriozis amaliyatı oldum ben seni mirjam dan tanıyorum iyisindir umarım
Hayırlı olsun canım bende 3 kez ameliyat oldum bu ilk denememiz olacak benim 2 tüpümde kapatıldı ben ve benim gibi çikolata kisti ile savaşan herkese umut oldun @dcu kojol da çikolata kisti magduru bizim gibi ve şuan hamiş Allah tamamına erdirsin
amin amin canım sanada çok geçmiş olsun inşaallah sizde pozitifi görürsünüz bende kese ve kalp atışını duymaya:KK46:

Mrb kizlar benimde dün yumurtalar toplandı 15 tane toplamışlar 9 olgunmus 8 döllenmiş transfer için bekliyorum bu arada estrofem progestoran hapı fitil olarak folbiol kor aspirin bide antibiyotik kullanıyorum siz neler kullandınız transfer oncesi
Şekercim Öncelikle hepimizin tedavisi sağlıklı sıhhatli bebişlerle sonuçlanır inşallah... Bana transfer öncesi estrofem crinone jel antibiyotik elevit vitamin omega 3 coraspin ve prednol hap verdi doktorum. Antibiyotiği ve prednolu 5 gün kullandım, diğerlerini halen devam ediyorum ( transferim 23 kasım , 8 aralık test günüm )

İyi geceler kızlar umarim aranizda uyumayanlar vardır zira şuan fikirlerinize ihtiyacim vr. 24 kasımda 5. Gun rmbriyo transferi yaptirmistim ama 4. Gunkanamam oldu ve araliklarla bu güne kadar devam etti kanamam, kanama dedigim kahverengi ve bazen biraz pembelesen akintı, bu aksam yine gelince adet olacagimi dusunup beta hcg baktirdim az evvel ve 50 çıktı doktor pozitif dedi ama bundan sonrasi için dua edeceksiniz demeyide ihmal etmedi. Ne diyorsunuz kızlar 7-8. Güne göre sayı çok mu düşük?

İyi geceler kızlar umarim aranizda uyumayanlar vardır zira şuan fikirlerinize ihtiyacim vr. 24 kasımda 5. Gun rmbriyo transferi yaptirmistim ama 4. Gunkanamam oldu ve araliklarla bu güne kadar devam etti kanamam, kanama dedigim kahverengi ve bazen biraz pembelesen akintı, bu aksam yine gelince adet olacagimi dusunup beta hcg baktirdim az evvel ve 50 çıktı doktor pozitif dedi ama bundan sonrasi için dua edeceksiniz demeyide ihmal etmedi. Ne diyorsunuz kızlar 7-8. Güne göre sayı çok mu düşük?
Canım bence burada gördüğüm test sonuçlarına göre 7.-8. gün için gayet iyi sonuçta gün aşırı tahlil yaptığında katlanarak artması lazım hayırlı olsun sakın endişelenme gözün aydın canım

Canım bence burada gördüğüm test sonuçlarına göre 7.-8. gün için gayet iyi sonuçta gün aşırı tahlil yaptığında katlanarak artması lazım hayırlı olsun sakın endişelenme gözün aydın canım
İnsallah dedigin gibidir canim agzindan bal damliyor bugün surekli kahverengi akintim gelince adet oluyorum diye ağlamaktan helak oldum. Gözlerim ordek gözü gibi şu an. :) yani 7 ve 8. Güne gore sayı iyi diyorsun. Umarim öyledir arkadasım Allah hepimize saglıklı ve hayırli evlatlar nasip etsin.

İnsallah dedigin gibidir canim agzindan bal damliyor bugün surekli kahverengi akintim gelince adet oluyorum diye ağlamaktan helak oldum. Gözlerim ordek gözü gibi şu an. :) yani 7 ve 8. Güne gore sayı iyi diyorsun. Umarim öyledir arkadasım Allah hepimize saglıklı ve hayırli evlatlar nasip etsin.
Bence iyi senden normal şartta dr 12. gün tahlil istemiştir e o zamana kadarda zaten artış olacaktır ama istersen yarın kendi drunu bir ara kanamandan ve tahlil sonucundan bahset belki bir önerisi olur

Bence iyi senden normal şartta dr 12. gün tahlil istemiştir e o zamana kadarda zaten artış olacaktır ama istersen yarın kendi drunu bir ara kanamandan ve tahlil sonucundan bahset belki bir önerisi olur
Canım kanamalarım olunca bu sabah aramıştım ve fitil olarak kullandıgım progestanı igneye cevirmisti zaten gece o iğneyi yaptirmaya gittiğimde beta hcg istedim. Cuma günü doktorun istediği tahlil sonucum yapılacak umarım o zamana kadar ikiye katlanır.Ama yorumun içime bi nebze su serpti. Açıkçası kimseyle konuşamıyorum kesinleşmediği için burada sizlerle muhabbet içerisinde olmak rahatlatiyor insanı. Tekrar sagol canım.

cok guzel bir haber bu :) Allaha sukur... Insallah cok daha guzel sonuclar alirsin canimcim ..Hayirli olsun ... Biz seninle ayni gun transfer olduk. tahlil gunum yarin ... Dualarinizi benden eksik etmeyin ..sevgiler

cok guzel bir haber bu :) Allaha sukur... Insallah cok daha guzel sonuclar alirsin canimcim ..Hayirli olsun ... Biz seninle ayni gun transfer olduk. tahlil gunum yarin ... Dualarinizi benden eksik etmeyin ..sevgiler
İnşallah bu guzel haberler sizlerinde haberleriyle katlanarak çogalir canim :) evet sen bizleydin ama seni sonuc icin baya erken cagirmislar. Hakkında hayirlisi olsun canim insallah yarin müjdeli haberi bizlere vereceksin. Bende 2 gün sonra gercek tahlil zamanımda sonuç katlanirsa derin bi oh çekicem sanirim. Her halükarda hakkımizda hayirlisi olsun. Dualarım seninle canim.

Merhabalar...Simdi aklima geldi..Dün gece sağ kasigima cok şiddetli bir agri girdi..gece 3 ya da 4 dü saat aciya uyandim..sonra tekrar uyumusum sabah namazinda hala vardi aci nefes aldirmiyodu..tekrar uyudum saat 9.00 da tekrar agriya uyandim..ve aniden gecti sanci...sebebi ne olabilir..tutunma bu kadar siddetli krampla oluyor mu?

Merhabalar...Simdi aklima geldi..Dün gece sağ kasigima cok şiddetli bir agri girdi..gece 3 ya da 4 dü saat aciya uyandim..sonra tekrar uyumusum sabah namazinda hala vardi aci nefes aldirmiyodu..tekrar uyudum saat 9.00 da tekrar agriya uyandim..ve aniden gecti sanci...sebebi ne olabilir..tutunma bu kadar siddetli krampla oluyor mu?
agrinin siddeti kisiden kisiye degisir ama regl donemindeki gibi bi krampsa tutunma olabilir. Sahsen benim o sekilde agrilarim cok oldu. Transferin kacinci gunundesin canim?

İnşallah bu guzel haberler sizlerinde haberleriyle katlanarak çogalir canim :) evet sen bizleydin ama seni sonuc icin baya erken cagirmislar. Hakkında hayirlisi olsun canim insallah yarin müjdeli haberi bizlere vereceksin. Bende 2 gün sonra gercek tahlil zamanımda sonuç katlanirsa derin bi oh çekicem sanirim. Her halükarda hakkımizda hayirlisi olsun. Dualarım seninle canim.
Canim cok sevindim gözün aydın. İnş bian önce kanamada kesilir .zaten az diyosun bişe olmaz allahın izini ile kucağına da al ins:))

Günaydın canım benim bence 50 çıkması 8. Gün için gayet güzel ama doktorun demesi gibi daima dua edelim inşallah Cuma günü değerinin artmış olduğunu görürsün kafana takıp stres yapma kanama içinde Progestan iğne iyi gelir daima uzan ara ara kalk bence ayağa Allah'ın izniyle cuma günü bizlere mutlu haber verecen buna çok inanıyorum

Back