- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Bilmemki..ben 7.günde banyo ettim..Cnm ya bugun 4.gunum ayakta ılık bır duş alsam zararı olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmemki..ben 7.günde banyo ettim..Cnm ya bugun 4.gunum ayakta ılık bır duş alsam zararı olur mu
7.haftaya düşünüyorum hayırlısıyla..daha randevu almadimBebişimgel sen nezaman kese ve kalp atışı için gideceksin?
Açık açık söyle .sonuçta senin canın ve senin acı çekmemen lazım. Ama bence takan kişiden kaynaklı bir acı o ben hissetmedim bile.ama bu sefer takmadılar.canin histereskopi sonrasi taktılar bana oyle pis bişey görmedim. hele sonrasında idrarimi yaparken cok aci çektim. Oyüzden istemiyorum ama doktora nasil diycem bilmiyorum
Tabiki hersy Allahtan vardir bi hayr dua etmekten başka caremiz yok sende inşallah bir an önce hamile kalrsn duâlrmz kabul olr ben tedavi olduğumu kendi annemler dışında kimsyr söylemedimCnm inşallah ilk denemende bebeğine kavusursun.senı cok ii anlıorm..ben 3.5yıllık evlıyım ılk baslarda bende cok takıyordum ama takmanın hıc bı yararı olmuobenden sonra evlenen herkesın cocugu oldu hatta 2.yı dusunuolarpozıtıf olmaya calısıorm artk yapacak bişi yok
geçmiş olsun cnm. Kendini yıpratma olur mu... vakti değilmiş demek ki öyle düşün Allahım tez zamanda gönlüne göre versinTest soniucum 58.42
Kizlar 8. Gun 53.77 cikmisti sanirim kimyasal gebelik
O bebegine bağlı canım bazı yaramazlar 7.hafta da duyuruyo kendini erken olan da var :))) bnm ilk gebeliğim boş gebelik di kese oldu kalp atışı olmadi. Yani anlayacağın biri bitince birini düşünmeye başlıyor insan . Rabbim hayırli evlatlar versin hepimize ins kimseye kötü şeyler yasatmasin
hımmm dr deyil kendin belirliyorsun .burda dr belirliyor randevuları7.haftaya düşünüyorum hayırlısıyla..daha randevu almadim
İnşaallah budefa emeklerimiz boşa çıkmaz çünki çok zor elde ettigimiz bir bebek maddi,maneviO bebegine bağlı canım bazı yaramazlar 7.hafta da duyuruyo kendini erken olan da var :))) bnm ilk gebeliğim boş gebelik di kese oldu kalp atışı olmadi. Yani anlayacağın biri bitince birini düşünmeye başlıyor insan . Rabbim hayırli evlatlar versin hepimize ins kimseye kötü şeyler yasatmasin
Ben daha ikinci günü aldım. Hemde ilik falan değil bayağı sıcaktı su ayaktan bu düş aldım canım. Çok etkiliycegini düşünmüyorumCnm ya bugun 4.gunum ayakta ılık bır duş alsam zararı olur mu
Cnm öncelikle hayırlı olsn allahım tamamına erdırsın salıhıyla gelsın bebişin:)sende çikolata kıstımı vardı acaba?İnşaallah budefa emeklerimiz boşa çıkmaz çünki çok zor elde ettigimiz bir bebek maddi,manevi
Estrifam 2mg hap bide progestan jelkullandim transfer oldu devam ediyormMrb kizlar benimde dün yumurtalar toplandı 15 tane toplamışlar 9 olgunmus 8 döllenmiş transfer için bekliyorum bu arada estrofem progestoran hapı fitil olarak folbiol kor aspirin bide antibiyotik kullanıyorum siz neler kullandınız transfer oncesi
Duaların için sagol canım ben endo luyum canım 3 çikolata amaliyatım var birde endometriozis amaliyatı oldum ben seni mirjam dan tanıyorum iyisindir umarımCnm öncelikle hayırlı olsn allahım tamamına erdırsın salıhıyla gelsın bebişin:)sende çikolata kıstımı vardı acaba?
senin kaçıncı günün sonucunu ne zaman öğreneceksin? ben heyecandan çok tedirginim devamlı bse olur mu dye düşünüyorum hata yapıyorum biliyorum ama elimde değil :)Ben daha ikinci günü aldım. Hemde ilik falan değil bayağı sıcaktı su ayaktan bu düş aldım canım. Çok etkiliycegini düşünmüyorum
Kızlar bu başlıkta test günü gelmeden evdeki gebelik testiyle hamile oldugunu ögrenen var mı?
AmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnIyi aksamlar kızlarr tedaviye baslamis veya baslayacak olan herkeze rabbim yardimcimiz olsun rabbim dualarjmizi kabul etsin .
Hayır jel çok rahatCnm sen baya yoğun kullanıyormuşsun. Ben ikisinden birini kullanacam. Şuan iğne oluyorum 15 gündür ama yoruldum. Jel sıkıntılımı??