2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kizlar sakin test yapmayin . Iki gun evvel test yaptim dogru silik de olsa 2. cizgiyi gordum. Hem de iki kere .. Ama bugun tekrarladim ... o cizgiler yok :) kafam allak bullak oldu ... zamani gelmeden sakin test yapmayin ...
Yok canım bn 10.günü idrar yapmayı düşünüyorum şimdiden kafamı karıştırmak istemiom sabır biraz zor amaaaa:))))sende yapma daha

Bitanem senin şuan bebeğin bu şekil görünmüyo son adet tarihiyle hesaplanır istersen internetten tüp bebekle hamilelik hesaplama yöntemi yaz bak ordada transfer tarihini yazıyon bi dene bebişin 5 haftalık canım bence

Yok canım bn 10.günü idrar yapmayı düşünüyorum şimdiden kafamı karıştırmak istemiom sabır biraz zor amaaaa:))))sende yapma daha
Bence idrar yapmayın ben hiç yapmadım.zaten. Bebek transfer edildiğinde 2 haftalık sayılıyorlar.ve daha çok küçükler.kafanız karışır.en sağlm yol kan .

Cnm sen baya yoğun kullanıyormuşsun. Ben ikisinden birini kullanacam. Şuan iğne oluyorum 15 gündür ama yoruldum. Jel sıkıntılımı??
bende iğne kullandım .kanda 2 defa gebelik testi yaptırdım artış 2 katı olduğu için doktor iğneyi kesti progestan hapıyla devam ediyorum ben

Maaşallah canım benim.. Benimde 6. gündü.. 11. gün 779 çıktı değerim ikiye katlamıştı çok şükür.. Ama şimdi keseyi görebilcekmiyim diye korku sardı.. Hatta bu sebeple hamilelik takvimini bile eklemedim.. Çok heyecanlıyım ve çok tedirginim hala..

Bugün tekrar kan vericem Insallah ddeğerim katlamistir uykularim kaçıyor degerim dusecek diye çok korkuyorum pazar günü saat 10 civari vermistim kanı yine o saatlerde gitmek lazım demi

Canım hadi hayırlı sonuçlarla gel inşallah.. :) güzel olacak inanıyorum ben :)

baronnes beni de listeye eklermisin canım..
erkek infertilitesi, yaş 28, memorial, 17.11.2015 transfer tarihim

Gunaydin arkadaslar benimde. Bugun transferin 9 zuncu gunu sabah idrar testi yaptim ikinci cizgi net olmasada cikti cok.heycanlandim ve sevindim.insallah yarinda kanda cikar rabbimin izniyle

Maşallah maaşallah berekli topiğimize.. Gözün aydın canım... Rabbim kucağına versin inşallah..

Gunaydin arkadaslar benimde. Bugun transferin 9 zuncu gunu sabah idrar testi yaptim ikinci cizgi net olmasada cikti cok.heycanlandim ve sevindim.insallah yarinda kanda cikar rabbimin izniyle
Ayy bu ay gerçekten nekadar güzel bi ay oldu ya:)) maşallah canim

Sonda nıye ta

Canım sonda takilmaz ki çünkü bilinç acık oluyo ama yumurta toplanırken takıkıyomu

bugün doktoruma sordum trsnsfer sonrası sonda takıp mesaneyi bosalticaz sonrada cikaricaz dedi. wc için ayağa kalkmayin diye yapıcaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…