2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ben de senin bu yorumunu okumadan arastirmalarim sonucunda persembeye randevu aldim. Bu konuda bir numara gibi duruyor. Cok tesekkur ederim
Evet canım kendisi benimde tüp bebek doktorum. Bende araştırırken bu ameliyatlarda çok iyi olduğunu okumuştum. Kendisi pek fazla konuşkan değildir ama işini çok titizlikle yapar. Umarım herşey yoluna girer.

bugün doktoruma sordum trsnsfer sonrası sonda takıp mesaneyi bosalticaz sonrada cikaricaz dedi. wc için ayağa kalkmayin diye yapıcaz dedi
Canimm niye öyle boş yere canını acitacak lar hemşireler sürgü getirsin altına kalkmaman için bize öyle yaptilar

Ayyy ins canımmm ya bnm dr canımı sknti böyle dedi ins bnde güzel haber veririm

Canım sen gönlünü feraah tut.. Biliyorum dile kolay ama ben ne kadar sıktım kendimi boşuna diyorum şimdi.. Hala endişeler taşıyorum keseyi görecekmiyim kalp atışı duyacak mıyım diye.. Ama gereksiz stress yapıyorunuz nihayetinde.. Hiç canını sıkma bence 8.8 ile 9.4 arasında bir fark yok.. Sen olumlu düşün olumlu olsun canım..

Evet canım kendisi benimde tüp bebek doktorum. Bende araştırırken bu ameliyatlarda çok iyi olduğunu okumuştum. Kendisi pek fazla konuşkan değildir ama işini çok titizlikle yapar. Umarım herşey yoluna girer.
Ben burayi ne zamandir kafami toparlayip takip edemedim. Senin sonucun ne oldu umarim pozitiftir yoksa beklemede misin?

Tmm canım çok sağol içim rahatlio böyle konuşunca

Bnm dr boşa üzdü bni hatta geçen ay rahim kalınlığı 8.5 diye yapmadı iptal etti çok üzüldüm ozamn neyse vardır bunda da bir hayır ins allahın izini ile tutacak bnm minnaklarim

bugün doktoruma sordum trsnsfer sonrası sonda takıp mesaneyi bosalticaz sonrada cikaricaz dedi. wc için ayağa kalkmayin diye yapıcaz dedi
sonda kadar lanet bişe yok benm 3 gun önce transferde sıkışık değlmşm sonda taktılar ondan sonra 2 gun ağladım acıdan.idrarımı 2 gun ağrılı yanmalı yaptım.doktorunuzla konusun sonda takmasın sürgüyle yap idrarını.

Arkadaşlar hastanedeyım şimd morelim çok bozuk doktorum diğer arkadaslarla görüşüp bi karara başlayalım senin durumunu dedi hormonların bakacak birde yumurtalar 18 mm diğerleri 10 mm olmuş çok korkuyorum tedavim iptal olur mu

Canim nerede yaptırdın sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…