- 27 Mayıs 2013
- 111
- 116
- 103
Ay canım çok sevindim. 2 embriyo mu transfer edildi. Bize mikroçip uygulandı bugün 3. Gunum. Inşallah pozitif haberler alırım bende:)Bugün test günümdü sonuç 310
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım çok sevindim. 2 embriyo mu transfer edildi. Bize mikroçip uygulandı bugün 3. Gunum. Inşallah pozitif haberler alırım bende:)Bugün test günümdü sonuç 310
Hayırlı olsun...Ay canım çok sevindim. 2 embriyo mu transfer edildi. Bize mikroçip uygulandı bugün 3. Gunum. Inşallah pozitif haberler alırım bende:)
İyi akşamlar arkadaşlar,3 gün oldu kk kapalıydı yeni açıldı epey pozitif sonuçlar almışız çok şükür Allah devamını getirir inş.canım takvimi bende ekleyemiyorum ugraştım birbirine karıştı yaHayırlı olsun...
İyi akşamlar arkadaşlar,3 gün oldu kk kapalıydı yeni açıldı epey pozitif sonuçlar almışız çok şükür Allah devamını getirir inş.canım takvimi bende ekleyemiyorum ugraştım birbirine karıştı ya
Güzel dileğin için sağol canım benim Rabbim sorunsuz bi hamilelik geçirmeni ve yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun cnm. Bebeklerin sıkı sıkı tutunsun inş. Sana....
Canım hayırlı ugurlu olsun takvimin negüzel gözüküyor maaşaallah.bir şey sorucam son adet günü şeklindemi hesaplıyoruz yada nasıl oluyor ben dogrumu yaptım bilmiyorumHayırlı olsun...
Kızlar 15 gündür progestan iğne kullanıyorum. Malum çok kötü birikim yapıyo popoda. Bugün hemşire ile görüştüm crinone jel kullanabilirsiniz dedi. Sitede biraz araştırdım. Bununda kullanımında sorunlar var galiba. Sizce hangisine devam edryim. İkisinide kullanan varmı acaba?? Ne dersiniz??
ayfat iyi akşamlar,transferin hayırlı olsun test günün benimki gibi uzakta deyilmiş çarçabuk geçer inşaallah hayırlı sonuçlar bekliyoruzGüzel dileğin için sağol canım benim Rabbim sorunsuz bi hamilelik geçirmeni ve yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallah
.canım sen 3.cü haftanın içindemisin sanki az gibi son adet hesaplanıyor diye biliyorum sence ?İstenileni yapıyorum ama eklemiyor cbm. Anlamadım valla.
Canım bence sen yanlış tarih verdin çünkü mümkün değil senin 3 haftadan fazladır en son adet tarihini ver canımHayırlı olsun...
İyi Akşamlar canım evet bugün miniklerimi aldım şuan dinleniyorum senin kanaman ne oldu Rabbim cümlemizin emeğini Boşa çıkarmasınA
ayfat iyi akşamlar,transferin hayırlı olsun test günün benimki gibi uzakta deyilmiş çarçabuk geçer inşaallah hayırlı sonuçlar bekliyoruz
Canım bence sen yanlış tarih verdin çünkü mümkün değil senin 3 haftadan fazladır en son adet tarihini ver canım
.canım sen 3.cü haftanın içindemisin sanki az gibi son adet hesaplanıyor diye biliyorum sence ?
Kızlar evet sizin söylediğiniz şekilde hesaplanıyor normalde. Ams ben şöyle yaptım. Benim transferim olalı 14 gün oldu 4.gün embriyosuydu. Yani şuan bebeğim 18 günlük. Günügününe olsun istediğim için hesaplamayıda öyle ayarladım... normal şartlarda doktorlar hangş gün gebe kalındığını bilmeden adetin ilk gününü baz alıyorlar. Ama bizim tarih belli o yüzden bı şekilde ayarladım şekerler..
c
canım ben hem crinone jel(günde 2 kez) hemde progestan ampul (1 kez) kullanıyorum
Kanamam bugün bitti gayet iyiyim zaten lekelenme gibiydi aslında benim korkum dış gebelik çoklu embriyo transferinden ve endometriozis amaliyat olan kadınlar ,tüpleri kapalı anne adaylarında % 2 görülüyormuş tek korkum şimdi bu sanki kendimi hiç hamile oldugumu hissetmiyorum ultrasonda görene kadar ancak miniklerim için kurban adak niyet ettim hemen yerine getireyimki saglıklı olsunlar diye haktan bizim için hayırlısı nasip olsun inşaallahİyi Akşamlar canım evet bugün miniklerimi aldım şuan dinleniyorum senin kanaman ne oldu Rabbim cümlemizin emeğini Boşa çıkarmasın
EvetArkadaşlar transfer öncesi sıkışık mı gidiyoruz doktora? Ne zamandır soracam soracam unutuyorum..Akıl bir milyon olunca
Ayy canım başka yapma tabi çok erken daha boşa bozma moralini burda kaç tane idrarda çıkmayiptaa kanda çıkan var hem çok erken zaten bn yaparSam 10.günü yaparım belki tabi olumsuzluk alıştırma lazım kendimizi
Üçüncü gününde dondurdular.sonra çözdürdüler bu arada ben ameliyat oldum.Hepsi 6 ay sürdü.ve ilk günler hiçbirşey hissetmedim.Gözün aydın canım allah tamamına erdrsn inşallah. transferinin kaçıncı günüydü ve kaçıncı gün emriyosu
İnşallah canim beraber güzel sonuçlar vereceğiz birbirimize allahın izini ile inşallahmerhaba kizlar,benim transferimde 24 undeydi,test gunu icin de 6 aralik i verdi dr.,herhangi bir belirti hissetmiyorum ama poziti dusunmeye calisiyorum,insallah hep beraber cok guzel sonuclar aliriz.
Canim bn ikisini de kullanıyorum jel bi sknti yapmadı çok şükür günde 1 tane kullaniom sen igneyi bırakırsak belki 2 ye yada 3 e çıkarırlar tek sorun mantar yapabilirKızlar 15 gündür progestan iğne kullanıyorum. Malum çok kötü birikim yapıyo popoda. Bugün hemşire ile görüştüm crinone jel kullanabilirsiniz dedi. Sitede biraz araştırdım. Bununda kullanımında sorunlar var galiba. Sizce hangisine devam edryim. İkisinide kullanan varmı acaba?? Ne dersiniz??