2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Hayırlı olsun...
İyi akşamlar arkadaşlar,3 gün oldu kk kapalıydı yeni açıldı epey pozitif sonuçlar almışız çok şükür Allah devamını getirir inş.canım takvimi bende ekleyemiyorum ugraştım birbirine karıştı ya

İstenileni yapıyorum ama eklemiyor cbm. Anlamadım valla.

c

canım ben hem crinone jel(günde 2 kez) hemde progestan ampul (1 kez) kullanıyorum

A
Güzel dileğin için sağol canım benim Rabbim sorunsuz bi hamilelik geçirmeni ve yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallah
ayfat iyi akşamlar,transferin hayırlı olsun test günün benimki gibi uzakta deyilmiş çarçabuk geçer inşaallah hayırlı sonuçlar bekliyoruz

A
ayfat iyi akşamlar,transferin hayırlı olsun test günün benimki gibi uzakta deyilmiş çarçabuk geçer inşaallah hayırlı sonuçlar bekliyoruz
İyi Akşamlar canım evet bugün miniklerimi aldım şuan dinleniyorum senin kanaman ne oldu Rabbim cümlemizin emeğini Boşa çıkarmasın

Canım bence sen yanlış tarih verdin çünkü mümkün değil senin 3 haftadan fazladır en son adet tarihini ver canım

Kızlar evet sizin söylediğiniz şekilde hesaplanıyor normalde. Ams ben şöyle yaptım. Benim transferim olalı 14 gün oldu 4.gün embriyosuydu. Yani şuan bebeğim 18 günlük. Günügününe olsun istediğim için hesaplamayıda öyle ayarladım... normal şartlarda doktorlar hangş gün gebe kalındığını bilmeden adetin ilk gününü baz alıyorlar. Ama bizim tarih belli o yüzden bı şekilde ayarladım şekerler..

.canım sen 3.cü haftanın içindemisin sanki az gibi son adet hesaplanıyor diye biliyorum sence ?

İyi Akşamlar canım evet bugün miniklerimi aldım şuan dinleniyorum senin kanaman ne oldu Rabbim cümlemizin emeğini Boşa çıkarmasın
Kanamam bugün bitti gayet iyiyim zaten lekelenme gibiydi aslında benim korkum dış gebelik çoklu embriyo transferinden ve endometriozis amaliyat olan kadınlar ,tüpleri kapalı anne adaylarında % 2 görülüyormuş tek korkum şimdi bu sanki kendimi hiç hamile oldugumu hissetmiyorum ultrasonda görene kadar ancak miniklerim için kurban adak niyet ettim hemen yerine getireyimki saglıklı olsunlar diye haktan bizim için hayırlısı nasip olsun inşaallah

Kizlar sakin test yapmayin . Iki gun evvel test yaptim dogru silik de olsa 2. cizgiyi gordum. Hem de iki kere .. Ama bugun tekrarladim ... o cizgiler yok :) kafam allak bullak oldu ... zamani gelmeden sakin test yapmayin ...

merhaba kizlar,benim transferimde 24 undeydi,test gunu icin de 6 aralik i verdi dr.,herhangi bir belirti hissetmiyorum ama poziti dusunmeye calisiyorum,insallah hep beraber cok guzel sonuclar aliriz.
İnşallah canim beraber güzel sonuçlar vereceğiz birbirimize allahın izini ile inşallah

Canim bn ikisini de kullanıyorum jel bi sknti yapmadı çok şükür günde 1 tane kullaniom sen igneyi bırakırsak belki 2 ye yada 3 e çıkarırlar tek sorun mantar yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…