• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ben de senin bu yorumunu okumadan arastirmalarim sonucunda persembeye randevu aldim. Bu konuda bir numara gibi duruyor. Cok tesekkur ederim
Evet canım kendisi benimde tüp bebek doktorum. Bende araştırırken bu ameliyatlarda çok iyi olduğunu okumuştum. Kendisi pek fazla konuşkan değildir ama işini çok titizlikle yapar. Umarım herşey yoluna girer.

bugün doktoruma sordum trsnsfer sonrası sonda takıp mesaneyi bosalticaz sonrada cikaricaz dedi. wc için ayağa kalkmayin diye yapıcaz dedi
Canimm niye öyle boş yere canını acitacak lar hemşireler sürgü getirsin altına kalkmaman için bize öyle yaptilar

Ayyy ins canımmm ya bnm dr canımı sknti böyle dedi ins bnde güzel haber veririm

Canım sen gönlünü feraah tut.. Biliyorum dile kolay ama ben ne kadar sıktım kendimi boşuna diyorum şimdi.. Hala endişeler taşıyorum keseyi görecekmiyim kalp atışı duyacak mıyım diye.. Ama gereksiz stress yapıyorunuz nihayetinde.. Hiç canını sıkma bence 8.8 ile 9.4 arasında bir fark yok.. Sen olumlu düşün olumlu olsun canım..

Evet canım kendisi benimde tüp bebek doktorum. Bende araştırırken bu ameliyatlarda çok iyi olduğunu okumuştum. Kendisi pek fazla konuşkan değildir ama işini çok titizlikle yapar. Umarım herşey yoluna girer.
Ben burayi ne zamandir kafami toparlayip takip edemedim. Senin sonucun ne oldu umarim pozitiftir yoksa beklemede misin?

Canım sen gönlünü feraah tut.. Biliyorum dile kolay ama ben ne kadar sıktım kendimi boşuna diyorum şimdi.. Hala endişeler taşıyorum keseyi görecekmiyim kalp atışı duyacak mıyım diye.. Ama gereksiz stress yapıyorunuz nihayetinde.. Hiç canını sıkma bence 8.8 ile 9.4 arasında bir fark yok.. Sen olumlu düşün olumlu olsun canım..
Tmm canım çok sağol içim rahatlio böyle konuşunca

bence hiç korkma iyi düşün,transferden 3 gün önce benim de 8,5 lardaydı ,transfer sırasında hiç sormadım bile endeişelerim artmasın diye,ayrıca dr.um da tutmayabilir gibi bişey de demedi,kısmetse olur,moralimizi bozmayalım biz :)
Bnm dr boşa üzdü bni hatta geçen ay rahim kalınlığı 8.5 diye yapmadı iptal etti çok üzüldüm ozamn neyse vardır bunda da bir hayır ins allahın izini ile tutacak bnm minnaklarim

bugün doktoruma sordum trsnsfer sonrası sonda takıp mesaneyi bosalticaz sonrada cikaricaz dedi. wc için ayağa kalkmayin diye yapıcaz dedi
sonda kadar lanet bişe yok benm 3 gun önce transferde sıkışık değlmşm sonda taktılar ondan sonra 2 gun ağladım acıdan.idrarımı 2 gun ağrılı yanmalı yaptım.doktorunuzla konusun sonda takmasın sürgüyle yap idrarını.

Arkadaşlar hastanedeyım şimd morelim çok bozuk doktorum diğer arkadaslarla görüşüp bi karara başlayalım senin durumunu dedi hormonların bakacak birde yumurtalar 18 mm diğerleri 10 mm olmuş çok korkuyorum tedavim iptal olur mu

Canım ben şöyle anlatayım ilk denemem 23 yaşında yaptım negatif sonuç aldım daha sonra başka doktora gittim doktorum bende miyom olduğunu almamız gerektiğini söyledi ve Ameliyat Olduğum zaman iki tüpümünde kapalı olduğunu birini aldığını birini açtığını söyledi bu arada tüplerimde verem mikrobuda keşfettiler ve tam 9 ay ilaç tedavisi gördüm ama Allah'a şükürler ciğerlerimde Yada ana rahimde değildi sadece tüplerimde bulunuyordu ve zaten birini hemen aldı daha sonra tüp bebeğe yine başvurdum ve ikinci tüp bebeğimde negatif sonuç aldım artık okadar umutsuzdumki daha olmaz dedim ve doktorum bana Birgün bu hastaneden anne olarak çıkacaksın dedi ve yine tedaviye başladım ve tam 15 yumurtam toplandı 13 tanesi birinci kalite emriyo oluştu ve 3. 4. 5.denemede negatif sonuç oldu Derken 6.denemede hamile kaldım ama dış gebelik yaşadım Allah'ım öğüne kimseye yaşatmasın çok kötü günlerdi okadar ağlıyodumki ve ogünüde atlattıktan sonra 7. Denemeylede negatif sonuç Alınca doktorum bu defa gel seni bi kürtaj yapayım yoksa o verem mikrobu rahmindedemi var yoksa tutmaması için hiç bir neden yok dedi ve kürtaj yaptı Ay inanmayacaksın Ogün nasılda ağlıyodum gece namazları kılmaya başladım Rabbim ne olursun benimde evimi şenlendir evlat tadını banada tattır hayırlı bi şekilde deyip gece yarıladı kalkıp dualar ettim ağlaya ağlaya hatta artık olmazsa ayrılmayı bile düşündüm ama dondurulmuşlarım vardı onları denemek istedim ve kürtajdan iki ay sonra 8. Denememi yaptım ve Allahıma şükürler olsun hamile kaldımve şimdi 27 aylık dünya Tatlısı bi oğlum var Allah'ım tüm isteyenlerede nasip etsin ve lütfen ne olur umutsuz olmayın Rabbim ol deyince gerçekten oluyo ve hiç bir engel kalmıyo ogünü hiç unutamam inanamadım 9 ay boyunca hamilemiyim gerçekten halen oğluma bakınca bu yavru kuzu benimmi diyorum ve şimdi 3 tane dondurulmuş emriyolarım var 2 sini Pazartesi yerleştirecez nasip artık inşallah o duyguyu Rabbim başta olmayanlara ve banada yine nasip eder bu arada doktorum 8. Denememde BREVACTID 1500 I.E diye bi iğne verdi o iğne hamile olmama sebep oldu diye düşünüyorum bu iğne hamilelik hormonu vücuda salgılıyomuş mesela şimdi yarın birinciyi kendim evde karından vuracam ve Pazartesi gidip emriyolarımı yerleştirecez Akşamı yine bi tane vuracam ve 3. yü Çarşamba vuracam ve Rabbimin izniyle 13. Gün gidip test yapacam bu arada birde fitil kullanıyorum Progestan fitili yani benim maceramda bu işte Allah'ım be olur bu duyguya hasret olan herkese nasip et diyorum
Canim nerede yaptırdın sen?

Back