2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Inşallah yerlesmeyle ilgili biseydir o bayanlar. Kendini öyle avutuyorum. Evet bulantı çok var ben ilaclardandir diyorum çok erken cunku
İnşallah canim cok düşünme bn öbür hamile kaldığımda hiç bişe hissetmedim pozitif çıktı ama düşük yaptım onu . Bu sefer olacak ins bu ay çok bereketli masallah

İnşallah canim cok düşünme bn öbür hamile kaldığımda hiç bişe hissetmedim pozitif çıktı ama düşük yaptım onu . Bu sefer olacak ins bu ay çok bereketli masallah
Inşallah canım benim test gunum 9 aralık ama daha erken yapicam insan catliyo meraktan. Sen benden 3 gün ondesin sanirim

İnşallah Rabbim hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin cnm sağlıkla. İnş.sende güzel haberler alırsın..

Pozitif sonuç alan arkadaşlara sesleniyorum aranızda erkek infertilitesi sorunu olan varmı

Valla bnm hemşire öyle hesapladi bn 6.gün diye biliom hatta 12.gün 6 aralık a denk gelio dedi bilmio :)))
merhaba kizlar,benim transferimde 24 undeydi,test gunu icin de 6 aralik i verdi dr.,herhangi bir belirti hissetmiyorum ama poziti dusunmeye calisiyorum,insallah hep beraber cok guzel sonuclar aliriz.

merhaba kizlar,benim transferimde 24 undeydi,test gunu icin de 6 aralik i verdi dr.,herhangi bir belirti hissetmiyorum ama poziti dusunmeye calisiyorum,insallah hep beraber cok guzel sonuclar aliriz.
Canım benim transferim de 23 Undeydi. 7.günüm bitti yani.bi belirti hissetmiyorum. Bakalım hayırlısı canım inşallah Allah im nasip eder bebeklerimiz bizimle kalır.

Kızlar 15 gündür progestan iğne kullanıyorum. Malum çok kötü birikim yapıyo popoda. Bugün hemşire ile görüştüm crinone jel kullanabilirsiniz dedi. Sitede biraz araştırdım. Bununda kullanımında sorunlar var galiba. Sizce hangisine devam edryim. İkisinide kullanan varmı acaba?? Ne dersiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…