- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
İnşallah canim cok düşünme bn öbür hamile kaldığımda hiç bişe hissetmedim pozitif çıktı ama düşük yaptım onu . Bu sefer olacak ins bu ay çok bereketli masallahInşallah yerlesmeyle ilgili biseydir o bayanlar. Kendini öyle avutuyorum. Evet bulantı çok var ben ilaclardandir diyorum çok erken cunku
Inşallah canım benim test gunum 9 aralık ama daha erken yapicam insan catliyo meraktan. Sen benden 3 gün ondesin sanirimİnşallah canim cok düşünme bn öbür hamile kaldığımda hiç bişe hissetmedim pozitif çıktı ama düşük yaptım onu . Bu sefer olacak ins bu ay çok bereketli masallah
Tebrikler bence hamilesin hadi hayırlısı kacıncı gün embriyosuyduKizlar bisey soracam transferimin 9.gunu idrar testi yaptim 2.cizgi silik cikti .testen 2 saat oncede ignem vardi acaba onun etkisiylemi boyle cikmistir simdiden tsk
Merhaba arkadaşlar
Sonucumu aldım 727 çıktı. Allahım herkese nasip etsin inşallah
5.gun ama iste emin olamiyor insan dedigim gibi 2 saat oncesinde igne yaptirmistim gerci tup bebek yaptiranlarin hepsi ya igne vuruyor ya ilac kullaniyorTebrikler bence hamilesin hadi hayırlısı kacıncı gün embriyosuydu
Hamilesin mutlu ol tadını çıkar hayırlı olsun5.gun ama iste emin olamiyor insan dedigim gibi 2 saat oncesinde igne yaptirmistim gerci tup bebek yaptiranlarin hepsi ya igne vuruyor ya ilac kullaniyor
Şu an bu yazi bana ilac gibi geldi. Bende surekli adet agrısı gibi kasık agrılari yaşiyorum 24 kasimda transferim yapildı ve ben 28 kasım ikindi gibi kahverengi akintim oldu bi kaç saat idrara sıkışıp test yaptim sonuç negatif çıktı ve çok moralim bozuldu. Ve dunden beri gogus sizilarimda baslayinca ben tamam adet oluyorum kafasına girmiştim iyiden iyiye. Bu yuzden kendimi negatif sonuca hazırlamiştım ama şimdi senin yazınla karşılaştım.Açıkçası tekrar ümitlenmeme vesile oldu. Umarım senin yolundan gidiyorumdur ve sonucumda senin gibi olur. :) Allah burada heyecanla bekleyen tum anne adayi arkadaşlarımı ve beni evlat mujdesini verenlerden etsin amin.. :)
Ay ins sagolasin yarin tekrar test yapayim emin olmak icinHamilesin mutlu ol tadını çıkar hayırlı olsun
Canim sen ishal oldunmu transferden sonra 6.günüm ve ishal olmuşum bişe olur mu(
Kızlar 3. Test sonucum 632 çıktı. Güzel dedi doktorum. Birazdan size sürecimi yazacam belki merak eden vardır ... ☺
yarın transferimin 12ci günü ve test günüm ama ben dayanamayıp dün test yaptırdım
10.gün 57 çıktı yarın tekrarlayacağım testi :)
merhaba kizlar,benim transferimde 24 undeydi,test gunu icin de 6 aralik i verdi dr.,herhangi bir belirti hissetmiyorum ama poziti dusunmeye calisiyorum,insallah hep beraber cok guzel sonuclar aliriz.Valla bnm hemşire öyle hesapladi bn 6.gün diye biliom hatta 12.gün 6 aralık a denk gelio dedi bilmio :)))
Canım benim transferim de 23 Undeydi. 7.günüm bitti yani.bi belirti hissetmiyorum. Bakalım hayırlısı canım inşallah Allah im nasip eder bebeklerimiz bizimle kalır.merhaba kizlar,benim transferimde 24 undeydi,test gunu icin de 6 aralik i verdi dr.,herhangi bir belirti hissetmiyorum ama poziti dusunmeye calisiyorum,insallah hep beraber cok guzel sonuclar aliriz.
Benimde5 aralık hadi hayırlısımerhaba kizlar,benim transferimde 24 undeydi,test gunu icin de 6 aralik i verdi dr.,herhangi bir belirti hissetmiyorum ama poziti dusunmeye calisiyorum,insallah hep beraber cok guzel sonuclar aliriz.
Insallah canim senle birlikte 4 olduk :)merhaba kizlar,benim transferimde 24 undeydi,test gunu icin de 6 aralik i verdi dr.,herhangi bir belirti hissetmiyorum ama poziti dusunmeye calisiyorum,insallah hep beraber cok guzel sonuclar aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?