2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım ben daha önce ikisinide aynı anda kullanmıştım. Evet iğne baya bi beze yapiodu ama jelde bir sorun yaşamadım. Doktoruna sor etkisi aynımi diye.ona göre kullan canım istediğini. Yardımcı olabilmisimdir inşallah canım ...

Ben ikisini de kullanıyorum.iğneyi normal gebeliktede kullanıyorlar.jel sonrası mutlaka yürü.ikisi aynı anda daha etkili.

Ben ikisinide Kullaniyorum iğneyi 4 günde 1 kullaniyorum bende pek fazla sıkıntı yok şükür

Canım maaşallah çoooook sevindimmm gözün aydınnnn :) kaçıncı gündü kuzum? İkiz olabilir maaşallah :)
Çok tesekkür ederim Allah Razı olsun. 6. Gün embriyosu transfern 12. Günüydü. Hala inanamıyorum yıllardr bugünü bekliyordum. Çarşamba testi tekrarlayacağz. İnşallah hersey yolunda gider. Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sonuç bekleyen arkadaşlarımla...

Kızlar hamilelik günlüğünü ekliyemiyorum. Varda ben mi görmüyorum yoksa..?? Ekliyen arkafaşlar yardım♡♡♡

Kızlar hamilelik günlüğünü ekliyemiyorum. Varda ben mi görmüyorum yoksa..?? Ekliyen arkafaşlar yardım♡♡♡
Canım ekleyen arkadaşların mesela benim aşağıdaki takvimimin en son satrlarına bak. Orada hamilelik takvimi eklemek için tıklayın yazıyor. Oraya tıkla site seni yönlendrecek :)

[QUOTE="bebisimgel, post: 43812991, member: 7057 Kahve sakın içme. Çayı cok acik ic.sarimsak.sogan.maydanoz.tursu.bitki caylari bunlardan uzak dur[/QUOTE]
Soğanla sarmısak hariç diğerlerini biliyrdum :) tesekkurler tavsiyene uycm cnm

Allaaaahh ımmmmm..Ne kadar güzel haberler alıyoruz..Maşallah Bizlerin umudu oluyorsunuz..Her duam sadece bana değil inanın..Ne olur herkes dua etsin..Allah çıkmış olduğumuz bu imtihanda bizleri mahcup etmesin inşallah..Allah'ım hepimizi tez zamanda sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin..Amiinnn amin amin..
Şuna baksanıza yaa :)))))

Arkadaşlar transfer öncesi sıkışık mı gidiyoruz doktora? Ne zamandır soracam soracam unutuyorum..Akıl bir milyon olunca

Selam arkadaşlar pozitif sonuç alan ve değerleri sorunsuz artan arkadaşların çok çok gözleri aydın Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah Benimde bugün 2 tane dondurulmuş emriyo transferim oldu Rabbim tüm sonuç bekleyen arkadaşlarada banada pozitif görmeyi ve yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin 11 Aralık test günüm heyecanla bekliyorum

Hayırlı olsun cnm. Bebeklerin sıkı sıkı tutunsun inş. Sana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…