- 1 Mart 2015
- 285
- 236
- 103
- 40
Canım ben daha önce ikisinide aynı anda kullanmıştım. Evet iğne baya bi beze yapiodu ama jelde bir sorun yaşamadım. Doktoruna sor etkisi aynımi diye.ona göre kullan canım istediğini. Yardımcı olabilmisimdir inşallah canım ...Kızlar 15 gündür progestan iğne kullanıyorum. Malum çok kötü birikim yapıyo popoda. Bugün hemşire ile görüştüm crinone jel kullanabilirsiniz dedi. Sitede biraz araştırdım. Bununda kullanımında sorunlar var galiba. Sizce hangisine devam edryim. İkisinide kullanan varmı acaba?? Ne dersiniz??
Bende öyleydim.maslak doğru karar.Acıbadem maslak ta canım. Bugün 3. Gunum hiç bişey hissetmiyorum progesteron ignelerinin yerlerinin acisi disinda:)
Benim sonucum belli degil ama esimin hareketliligi ve morfolojisi dusukPozitif sonuç alan arkadaşlara sesleniyorum aranızda erkek infertilitesi sorunu olan varmı
Ben ikisini de kullanıyorum.iğneyi normal gebeliktede kullanıyorlar.jel sonrası mutlaka yürü.ikisi aynı anda daha etkili.Kızlar 15 gündür progestan iğne kullanıyorum. Malum çok kötü birikim yapıyo popoda. Bugün hemşire ile görüştüm crinone jel kullanabilirsiniz dedi. Sitede biraz araştırdım. Bununda kullanımında sorunlar var galiba. Sizce hangisine devam edryim. İkisinide kullanan varmı acaba?? Ne dersiniz??
Hayırlı olsun darısı başımaBugün test günümdü sonuç 310
Ben ikisinide Kullaniyorum iğneyi 4 günde 1 kullaniyorum bende pek fazla sıkıntı yok şükürKızlar 15 gündür progestan iğne kullanıyorum. Malum çok kötü birikim yapıyo popoda. Bugün hemşire ile görüştüm crinone jel kullanabilirsiniz dedi. Sitede biraz araştırdım. Bununda kullanımında sorunlar var galiba. Sizce hangisine devam edryim. İkisinide kullanan varmı acaba?? Ne dersiniz??
Çok tesekkür ederim Allah Razı olsun. 6. Gün embriyosu transfern 12. Günüydü. Hala inanamıyorum yıllardr bugünü bekliyordum. Çarşamba testi tekrarlayacağz. İnşallah hersey yolunda gider. Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sonuç bekleyen arkadaşlarımla...Canım maaşallah çoooook sevindimmm gözün aydınnnn :) kaçıncı gündü kuzum? İkiz olabilir maaşallah :)
Bugün test günümdü sonuç 310
Ay hadi inşallahyarın transferimin 12ci günü ve test günüm ama ben dayanamayıp dün test yaptırdım
10.gün 57 çıktı yarın tekrarlayacağım testi :)
Gözün aydın canımBugün test günümdü sonuç 310
Amin canım inşallah...Maşallah bu ay bereketli bir sürü hamilemiz oldu darısı başıma inşallah
Canım ekleyen arkadaşların mesela benim aşağıdaki takvimimin en son satrlarına bak. Orada hamilelik takvimi eklemek için tıklayın yazıyor. Oraya tıkla site seni yönlendrecek :)Kızlar hamilelik günlüğünü ekliyemiyorum. Varda ben mi görmüyorum yoksa..?? Ekliyen arkafaşlar yardım♡♡♡
Selam arkadaşlar pozitif sonuç alan ve değerleri sorunsuz artan arkadaşların çok çok gözleri aydın Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah Benimde bugün 2 tane dondurulmuş emriyo transferim oldu Rabbim tüm sonuç bekleyen arkadaşlarada banada pozitif görmeyi ve yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin 11 Aralık test günüm heyecanla bekliyorum
Canım ekleyen arkadaşların mesela benim aşağıdaki takvimimin en son satrlarına bak. Orada hamilelik takvimi eklemek için tıklayın yazıyor. Oraya tıkla site seni yönlendrecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?