İnşallah canım büyüdüler sonunda çok şükür sonunda da yuzüm güler inşallah sen naptın nasıl gıdıyoAhh canım bnm rabbim yüzünü güldürür ins bak pes etmek yok gördünmü büyümüş yine çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım büyüdüler sonunda çok şükür sonunda da yuzüm güler inşallah sen naptın nasıl gıdıyoAhh canım bnm rabbim yüzünü güldürür ins bak pes etmek yok gördünmü büyümüş yine çok şükür
sonda takmadılar,daha önce de duymadım.canım hayırlı olsun. transfer sırasında sonda taktılarmı ??
tebrik ederim,sağlıkla bebişine kavuşursun :)tüm belirtileri de çok güzel anlatmışsın,darısı başımıza :)Kızlar çok kısa tüp bebek sürecimden bahsetmek istiyorum. Belirtileri merak eden arkadaşlarım için .
Biz 5 yıldır evliyiz hiç bebeğimiz olmadı. Gittiğim doktorlar hiçbir sorun bulamadılar. Bizde zorlamadık. Rkaç kez ilaç desteği denedi doktorum ama olmadı. Bu ekim ayında eşim bir akşam otururken nereye kadar böyle 2 kişi olacaz dedi ve bende şimşekler çaktı. Hemen ertesi gün doktoruma gittim biz tüp bebek yaptırıcaz dedim ve bana ADANA ACIBADEMİ önerdi. Görüşmeye gittik ve adetimi. 2. Günü ilaçlara başladık 8 adet yumurta oluştu. Herşey buraya kadar güzeldi ama bundan sonrası sıkıntılar başladı.
*8 yumurtamdan sadece 2 si döllendi ve bunlardan sadece 1 gelişti. Çoook üzüldüm hiç ümidim kalmadı. 1 yumurta ile ne kadar şansımız olurki dedim hep.
*37 yaşındayım 1 embriyo çok zor dedim. Transferim yapıldı. Transfer sırasında da çok zorlandım nedense . Çok kasmışom kendimi .
*Eşim melek gibi adamdır ama galiba o da çok strese girdi sanırım çok saçma şeylerden huzursuzlık çıkardı. Benim elim yüzüm şişti stresten gençkızlığımda yaşamadığım sivilceler çıktı bütün yüzümde sıvama şekliyde..
** Transfer sonrası sonuca kadar kasık ve karın ağrım hiç geçmedim.Hala da var. Heran adet oldum diye sürekli wc ye gidip kontrol ediyordum.
** Sürekli protein ağırlıklı beslendim. Balık tavuk ceviz muz düzenli yedim.
** İlaçlarımı düzenli kullanmaya özen gösterdim. Sürekli yatmadım ama kendimi de hiç yormadım.
**En ilginci sürekli aralarda tavuk çorbası içtim çünkü canım istedi kahvaltıda bile. .. annemler hep aşeriyorsun dediler ama ben inanmadım iyigeliyor içimi rahatlatıyor dedim hep.
**Belirtilerim Gögüs hassasiyeti,karın ve kasık ağrısı ve tavukçorbası oldu..
****Stresten dayanamayıp evde 3 kere idrar testi yaptım ama negatif çıktı. 10.gün kan testi yaptım enazından yoksa ilaçları bırakacam dedim ümidim sıfırdı ama bir MUCİZE OLDU :) sonuç 78 çıktı. İnanamadım. Akşam eşime söyledim o da aptallaştı.
****12. Gün 254 oldu bugün 632 çıktı.
**** Bugün adanadan doktorum aradı hayırlı olsun dedi. Artık korkacak bişey yok keseye bakacaz dedi. Çookk sevindim. Allah isteyen herkese yaşatsın rabbim . Hepinize dua ediyorum. Olmayan arkadaşlarımda ümitlerini kaybetmesinler lğtfen ...
Progestan iğne ağrısı içinde popolarınıza sıcak su torbaları koyun ve yatmadan önce zeytinyağı ile yağlayın. Bişeycik kalmıyor... Sevgiler....
Bana taktılar eger cok sıkışık degılsen onlar dolduruyor mesanenisonda takmadılar,daha önce de duymadım.
Hayırlı olsun canim. Rabbim Saglikla kucagina almayı nasip etsin inşallah
Maşallah canim. Saglicakla ku agina almak da nasip.olsun inşallah
Canim sicak suyla duş alma sakin. Normal olsun. Yükseğe uzanma, agir kaldirma. En önemlisi bol bol dua et. Pozitifff haberlerini bekliyoruz inşallah buradan
Sonda takilmaz bıldığım çünkü bilinç acık olur da yumurta topla
Yok canim. Olumsuz bir etkisi olmaz. Sicak corbalar, meyveler ve bol ılık su iyi gelir
genelde takilmaz. Memorialde 3 denememde de takilmadi.[/Qson
Canım sonda takilmaz ki çünkü bilinç acık oluyo ama yumurta toplanırken takıkıyomusonda takmadılar,daha önce de duymadım.
hayırlı ugurlu olsun canım. bende transfer günümü bekliyorum. sana bişey sorcaktım canım. transfer sırasında sonda takıyorlarmı ?? ben hiç sevmiyorumda sondayııı
Haayyy süper haber.sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin rabbim.hayırlı olsun canım. darısı biz bekleyenlere inşallah:)
Hayırlı olsun canim çok sevindim senin adınaKızlar çok kısa tüp bebek sürecimden bahsetmek istiyorum. Belirtileri merak eden arkadaşlarım için .
Biz 5 yıldır evliyiz hiç bebeğimiz olmadı. Gittiğim doktorlar hiçbir sorun bulamadılar. Bizde zorlamadık. Rkaç kez ilaç desteği denedi doktorum ama olmadı. Bu ekim ayında eşim bir akşam otururken nereye kadar böyle 2 kişi olacaz dedi ve bende şimşekler çaktı. Hemen ertesi gün doktoruma gittim biz tüp bebek yaptırıcaz dedim ve bana ADANA ACIBADEMİ önerdi. Görüşmeye gittik ve adetimi. 2. Günü ilaçlara başladık 8 adet yumurta oluştu. Herşey buraya kadar güzeldi ama bundan sonrası sıkıntılar başladı.
*8 yumurtamdan sadece 2 si döllendi ve bunlardan sadece 1 gelişti. Çoook üzüldüm hiç ümidim kalmadı. 1 yumurta ile ne kadar şansımız olurki dedim hep.
*37 yaşındayım 1 embriyo çok zor dedim. Transferim yapıldı. Transfer sırasında da çok zorlandım nedense . Çok kasmışom kendimi .
*Eşim melek gibi adamdır ama galiba o da çok strese girdi sanırım çok saçma şeylerden huzursuzlık çıkardı. Benim elim yüzüm şişti stresten gençkızlığımda yaşamadığım sivilceler çıktı bütün yüzümde sıvama şekliyde..
** Transfer sonrası sonuca kadar kasık ve karın ağrım hiç geçmedim.Hala da var. Heran adet oldum diye sürekli wc ye gidip kontrol ediyordum.
** Sürekli protein ağırlıklı beslendim. Balık tavuk ceviz muz düzenli yedim.
** İlaçlarımı düzenli kullanmaya özen gösterdim. Sürekli yatmadım ama kendimi de hiç yormadım.
**En ilginci sürekli aralarda tavuk çorbası içtim çünkü canım istedi kahvaltıda bile. .. annemler hep aşeriyorsun dediler ama ben inanmadım iyigeliyor içimi rahatlatıyor dedim hep.
**Belirtilerim Gögüs hassasiyeti,karın ve kasık ağrısı ve tavukçorbası oldu..
****Stresten dayanamayıp evde 3 kere idrar testi yaptım ama negatif çıktı. 10.gün kan testi yaptım enazından yoksa ilaçları bırakacam dedim ümidim sıfırdı ama bir MUCİZE OLDU :) sonuç 78 çıktı. İnanamadım. Akşam eşime söyledim o da aptallaştı.
****12. Gün 254 oldu bugün 632 çıktı.
**** Bugün adanadan doktorum aradı hayırlı olsun dedi. Artık korkacak bişey yok keseye bakacaz dedi. Çookk sevindim. Allah isteyen herkese yaşatsın rabbim . Hepinize dua ediyorum. Olmayan arkadaşlarımda ümitlerini kaybetmesinler lğtfen ...
Progestan iğne ağrısı içinde popolarınıza sıcak su torbaları koyun ve yatmadan önce zeytinyağı ile yağlayın. Bişeycik kalmıyor... Sevgiler....
Hayırlı olsun canim çok sevindim senin adınaKizlaaaar merhabaa bugun 11. Gunumdu 5. Gun embriyosu ve sonuc 267
prof.dr. yücel karamanı bir araştır istersen bu konularda iyi olduğunu okumuştum. Kendisi istanbulda.@bebek_dostuu canim ne yaptin insallah pozitiftir sonucun dua ediyorum sana.
Bana gelirsek hoca ilk gittigimde de rahim seklinden kaynaklanabilecegini soylehip histereskopi onermisti tutmazsa. Simdi de bunu soyledi. Ben acimi yasayamadan ne yapmalihim derdine dustum .dr da zaten bikac dr la daha gorusup karar verin dedi. Oyle bi sorundan dolayi ise bosu bosuna tup bebek denemesi de yapmak istemiyorum. Insallah hakkimda hayirli karari verebilirim. Acimi yasayamamakta icimde ayruca bir basinc yaratiyor
Bu ara da rahim seklini duzeltmek kolay degil bazen 3-4 ameliyat gerekebilir dedi. Simdiye kadar kimse soylememisti bu dr dan baska sasirdi.
Ama sorun kesin o da diyemiyor tabi.
Kk da arastirdigim kadariyla t sekli rahme sahop kadinlar 3-4 tup bebek denemesinden sonra baska dr da ogrenmisler bunu. Ve simdiye kadar neden anlasilmadi bosuna ugrasmisim demisler. Belki ben sansliyim simdi anlasildi.
Kafam cok karisik.
Dosyalarimi toparlayip bikac dr la gorusecegim. Ablam dr o da bursada bu konuda fikir danisabilecegim alaninda iyi birilerini bulacak. Fikiri danistiklarimda ayni seyi derse kafam rahat kendi dr ima devam edebilirim heralde. Negatifin ardindan bi de bunlar devreye girince coook ama cok yoruldum. Allah yardimcimiz olsun kizlar.
@WAW sana da ozelden bunlari yazacaktim canim. Burada paylasmis oldum. Belko topicte bos yogunluk yapi y orum artik ama paylasmak istedim.
@Artemis88 canim senin de fikrini almak isterim.
Onerisi tavsiyesi olan tum kizlar fikirlerinizi bekliyorum karisigim cunku.
Ne zor islermis. Allah herkesr kolaylik versin
Kahve sakın içme. Çayı cok acik ic.sarimsak.sogan.maydanoz.tursu.bitki caylari bunlardan uzak durkızlar bugun 3.günüm yatıyrum kalkıyrum evde dolanıyrum ama hep aklımda tutunmuşmudur var :) sizce yapmam gerekn bise var mı yada yapmamam ?
ewt cnm.ama asil doktorum samsunda.orda islemlerim yapildiAmin canım. Tebrik ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Anatolia da Hakan Yaralı da mı tedavi oldun acaba.
Benim cumartesi günü adet agrisi gibi agrilarim vardi ve akabinde kahverengi akıntım oldu ve çok korktum bi kac saat bekleyip test yaptim negatif cikti aşırı moralim bozuldu. O gün adet agrisi gibi agriyla gecti günüm ertesi gün dinlendim agrı yoktu ama bugun hem gögüs hrm adet agrisi gibi agrim var sanirim benim tutmadi. Ümidim kirildi biraz. Bi de 2 gun buraya giremeyince iyice dellendim :) dedim tam elmacıya ihtiyacim varken olacak şey mi. :) sende durumlar nasıl?Canim nasıl geçiyo günler bugün 6.günü transferimiz in var mı bi belirti
Mrb canm progestan kalçadan vuruluyon canım progestan iğneyi sadece donmus embriyo larda veriyo bunu hemşire yapabilir ancak bnm arkadaşim var o gelip vuruyo sagolsun . Hibor da gobekten veya koldan her gün vuruluyon bunu sen kendin yapabilirsin .bide vajinadan crinone jel veriyo drmerhaba canım ya bişey sorcaktım. benim transferime tahminen 3-5 gün kaldı. bu iğneler kalçadanmı yapılıyor. kendinmi yoksa bir sağlık kuruluşunamı gidiyorsun. birde nekadar iğne kullanıcaz ayy ne çok soru sordum dimi :)
Valla gobekten vurulan baya bi kullanıalcak galiba da kalçadan olan kalp atışını duyan kadarmerhaba canım ya bişey sorcaktım. benim transferime tahminen 3-5 gün kaldı. bu iğneler kalçadanmı yapılıyor. kendinmi yoksa bir sağlık kuruluşunamı gidiyorsun. birde nekadar iğne kullanıcaz ayy ne çok soru sordum dimi :)
Canim sen bizimlr ayniydin ne guzel pozitifi gormuşsun bende senden bi gün önce yaptim ama sonucum negatifti yalniz sabah idrariyla yapmadim bi kac saat bekleyip yaptim. Sanirim benim tutmadi. Sen herhangi bi belirti yasiyormusun canim?canim benim de 4 yumurta toplandi .1 transfer edildi . Dun idrarda pozitifi gordum .6. gunumdu. insallah kan testinde de netlesir. Hayirlisi olsun
Ayy canım ins yerleşme kanamasıdır o bn senden umitliyim.bebisinin tutunma agrilaridir ki bnce öyle yani ümidin kırılmasın sakın. Bnde bişe yok canım ya sadece geçen gece tuvalete kalkmak için yataktan dogruldum kasigima böyle bir yel girdi iki bükük oldum agridan arada böyle iğne batio o kadar başka yok rabbim emeklerimizi boş çevirmesin insBenim cumartesi günü adet agrisi gibi agrilarim vardi ve akabinde kahverengi akıntım oldu ve çok korktum bi kac saat bekleyip test yaptim negatif cikti aşırı moralim bozuldu. O gün adet agrisi gibi agriyla gecti günüm ertesi gün dinlendim agrı yoktu ama bugun hem gögüs hrm adet agrisi gibi agrim var sanirim benim tutmadi. Ümidim kirildi biraz. Bi de 2 gun buraya giremeyince iyice dellendim :) dedim tam elmacıya ihtiyacim varken olacak şey mi. :) sende durumlar nasıl?
Bn beklemedeyim canım bugün transferin 6.günü beklemek çok zor yaİnşallah canım büyüdüler sonunda çok şükür sonunda da yuzüm güler inşallah sen naptın nasıl gıdıyo
İnşallah dediğin gibi olur canım ama adet belirtilerimin aynını yaşıyorum. Baksana dandalika benden bi gün sonra test yapmiş ve pozitifi görmüş ben negatif gördüm o yüzden olumsuz cevaba hazırlamam lazım sanırım şimdiden kendimi. 2 gundur her sabah test yapayim diye kalkiyorum korkumdan yapamiyorum. Sanirim böyle böyle kan testine kadar başka test yapamicam. Genelde tuttugunda pek belirti olmuyormuş ayni senin gibi. Bende senden umitliyim artık hakkimizda hayirlisi eğer negatif cıkacaksa belkide buna hazırlanmam gerekiyordu bilemiyorum kafam çok karisik.Ayy canım ins yerleşme kanamasıdır o bn senden umitliyim.bebisinin tutunma agrilaridir ki bnce öyle yani ümidin kırılmasın sakın. Bnde bişe yok canım ya sadece geçen gece tuvalete kalkmak için yataktan dogruldum kasigima böyle bir yel girdi iki bükük oldum agridan arada böyle iğne batio o kadar başka yok rabbim emeklerimizi boş çevirmesin ins