2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım öncelikle merhaba,
Moralini bozma demeyecegım cunku malesef insan üzülüyor. Ama yine de elinden geldiğince kaldıgın yerden en iyi sekılde devam etmek zorundayız.
Sorununu bastan ogrenmek sans bence. Diğer denemelerde ogrensen bosuna zaman gecmiş olacak maddi ve manevi kayıp. Ama sımdı bu durum uzerınden gidilirse yada ona göre müdahale tedavi edilirse embrıyo tutunma sansı artacaktır. Bence de bu surecte bırcok doktor fikri almalısın, bana sorarsan ameliyatı en son secenek olarak belirle. Amelıyattan sonra rahmın tekrar toparlanması için de beklenıyor cunku bıldıgım kadarıyla...
Ilac yada ufak mudahaleler olabılır ama amelıyat için iyice fikir edinmek lazım.
Diger onerecegım şey ise, bu tarz bir konu biraz daha ayrıntı içeriyor. Yani tüp bebek merkezinden cok hastanede olan tüp bebek bölümü ile görusmeni öneririm. Cunku bu tarz konular kadın dogum , dahiliye üroloji vb dalları da ilgilendirebilir. Hastane olursa konseyde dosya degerlendirme yada fikir öneri farklı görüşlerden yararlanılabılır. Doktorunda seni ona göre bilgilendirir. Cunku bu konu tüp bebekten ziyade rahim operasyonu olacagı için hastane daha iyi olur fikir almak için.
Bunların hiçbirine gerekte olmayabılır, bu surecte umarım en iyisi olur senın için. Aklıma memorial şişli geliyor. Tüp bebek için iyi diye arastırdım. Bir de orada bu tarz operasyonlarda cok yapılıyor tüp tıkanma amelıyatı rahım amelıyatları. O nedenle oradaki doktorlardan ön bilgi alabılırsın. Bu yarz amelıyatları olan hastaları olabılır cunku.
Hersey güzel olacak umarım , kendine iyi bak.

Canım transfer sonrası bişey hissettinmi olumlu olarak cevaplarsan sevinirim

Kızlar bu arada hep sorucam soramiyorum progestanı hap gibi kullaniyordum ama bi kac gün oncesine kadar fitil olarak kullanmaya başladım ve tam vajina girişinde içeride büyük bi şişlik oldugunu farkettim böyle bişeyle karşılaşan oldu mu yada böyle bişeyi başkasından duyan. Lütfen cevapsiz birakmayın beni.

Ayy canım başka yapma tabi çok erken daha boşa bozma moralini burda kaç tane idrarda çıkmayiptaa kanda çıkan var hem çok erken zaten bn yaparSam 10.günü yaparım belki tabi olumsuzluk alıştırma lazım kendimizi

Evet en iyisi hiç yapmamak canim ama işte şu merakkkk. Negatif görsemde erken yaptıgım icin üzulmem diyordum ama öyle olmuyormuş en iyisi senin dedığin gibi 10. Gunde yapmak. Hakkımizda hayirlisi olsun canim.

Arkadaşim bu arada biz transferin 7. Günündemiyiz 6. Günunde mi yani 24ünü 1. Gün olarak sayacak mıyız? Kimisi transfer gunü 1. Gün diyor bende emin olamadim :)

Şu an bu yazi bana ilac gibi geldi. Bende surekli adet agrısı gibi kasık agrılari yaşiyorum 24 kasimda transferim yapildı ve ben 28 kasım ikindi gibi kahverengi akintim oldu bi kaç saat idrara sıkışıp test yaptim sonuç negatif çıktı ve çok moralim bozuldu. Ve dunden beri gogus sizilarimda baslayinca ben tamam adet oluyorum kafasına girmiştim iyiden iyiye. Bu yuzden kendimi negatif sonuca hazırlamiştım ama şimdi senin yazınla karşılaştım.Açıkçası tekrar ümitlenmeme vesile oldu. Umarım senin yolundan gidiyorumdur ve sonucumda senin gibi olur. :) Allah burada heyecanla bekleyen tum anne adayi arkadaşlarımı ve beni evlat mujdesini verenlerden etsin amin.. :)

hadi yaaaa ne zor bir süreç yaaaa. çok korkuyorum ben yaaa.. hergün kime iğne yaptırcam...

Cevabin icin cok sagol artemiscim.
Ben uzulecegimi biliyordum da uzucu degil yikici oluyormus megerse.
Bikac dr la konusmadan ameliyati dusunmuyorum. Zaten bu operasyon her onune gelenin yapabilecegi bisey de degilmis, yanlis bisey rahime kalici zarar verebilirmis.
Zaten bakalim ne zaman tedavi icin cesaretimizi toplayabilecegiz. Ben su an depresyondayim zaten hic boseyden tat alamiyorum. Ilkonce kendimizi tedavi etmemiz lazim bebek tedavilerinden once. Umarim kisa surede toplayabiliriz

Canım transfer sonrası bişey hissettinmi olumlu olarak cevaplarsan sevinirim
Ewet aslinda hissettim kasiklarimda minik minik agrilar vardi 5.gunumde goguslerim cok hassaslasti ben cok yatmadim 2.gun normal hayatima dondum hatta is bile yaptim. Ama en belirgin belirti regl agrisi gibi agri bende o oldu. Umarim pozitif sonucu alirsin hayirlisiyla

Arkadaşim bu arada biz transferin 7. Günündemiyiz 6. Günunde mi yani 24ünü 1. Gün olarak sayacak mıyız? Kimisi transfer gunü 1. Gün diyor bende emin olamadim :)
Valla bnm hemşire öyle hesapladi bn 6.gün diye biliom hatta 12.gün 6 aralık a denk gelio dedi bilmio :)))

Arkadaşlar bugün transferimin3. günü sol kasigimda batma oluyo arada. Normal mi durmadan kendimi dinliyorum. Bide çok mide bulantisi var akşam yemeklerini hiç yiyemiyorum

Allah kucağınıza da vermeyi nasip etsin hayırlı olsun içgüdüsel olarakta olumlumu hissediyordunuz

2 KUTU GONAL-F 450 IU/075 ml
1 FLAKON LUCRİN
1 KUTU İÇİNDE KULLANIMA HAZIR 5 ENJEKTÖR VAR GONAPEPTYL 01 mg/ml
2 AMPUL MENEGON 75 IU
1 KUTU 200 mg PROGESTAN YUMUŞAK KAPSÜL ellimde bu ilaçlar var ihtiyacı olan varsa gönderebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…