- 15 Ocak 2014
- 670
- 380
- 133
canım benimde 4 tane toplanmıstı dördude döllenmişti.sayıya takılma bir tane olsun kaliteli olsun
Amin canım inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünMasallah cok.guzel.bir.deger.allah tamamina.erdirsin darisi bizlere insallah
Hiboru bn bide 7500lük kullanıyorum o daha kötü progestanin acisından sonra hibor ne kiPozitif sonuç alalimda bu günlerimizi tebessümle hatirliycaz inşallah. Koldan yada bacaktan yapılan hibor diye bi igne var o da çok fena. Ilk 30 dk yakiyo sonra bisy yok ama yetiyo beni atlatmaya yani:)
Acıbadem maslako hibor iğneden çok korkuyorum ben yahangi merkezde yaptırıyosunuz ?
Canım varmı bilgilerim.hemen ekliyorum
BendeAynen iki gündür çatladım
Maşallah. Kaçıncı gün kac embriyo bu? Sanki üçüz gibiMerhaba arkadaşlar
Sonucumu aldım 727 çıktı. Allahım herkese nasip etsin inşallah
Kacinci gün sonucu buKızlar 3. Test sonucum 632 çıktı. Güzel dedi doktorum. Birazdan size sürecimi yazacam belki merak eden vardır ... ☺
14. Gün canım. Yüksek mi sanki.?Kacinci gün sonucu bu
N nur0146 canım topik olmadığı için kaç gündür giremiyordum. seni merak ettim. ne yaptın? transferin oldu mu?
@Violet_79 ,SEN_KOLIK ben c.tesi yaptım testi 17.1 cıktı. dr ilaçları kesmemi söyledi. bugün tekrar test istediler. sabah erkenden kanamam başladı. çok ağrılı ve yoğun. düşük yapar gibi resmen. çalışıyorum da bakalım. hayırlısı artık. merkezi bekliyorum. çağırdıklarında tekrar başlayacağım tedaviye inş. SEN_KOLIK HAYIRLI OLSUN CANIM. RABBİM SAĞLIKLA HAYIRLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN. DEĞERİN ÇOK İYİ MAŞALLAH. DİKKAT ET KENDİNE.
Kızlar selamlar aranızda 3.cü gün tek embriyo transferi olup pozştif sonuç alan varmı lütfen yardımcı olun umut olsun bana teşekürler14. Gün canım. Yüksek mi sanki.?
MerhabaMaşallah. Kaçıncı gün kac embriyo bu? Sanki üçüz gibi
Tabiki bir sürü kisi var cnm Onemli olan tek olmasi değil kaliteli olmasiKızlar selamlar aranızda 3.cü gün tek embriyo transferi olup pozştif sonuç alan varmı lütfen yardımcı olun umut olsun bana teşekürler
Embriyomuz birinci kalite Grade 2 dediler 10 hücreli cevapladığınız içim teşekürletTabiki bir sürü kisi var cnm Onemli olan tek olmasi değil kaliteli olmasi
Ahh canım bnm rabbim yüzünü güldürür ins bak pes etmek yok gördünmü büyümüş yine çok şükürArkadaşlar bugun doktora gıttım yarın yıne gıdıcem yumurtalar 16 bucuk mm olmuş yıne bugun ilaç kullanıp gıdıcem receteye çatlatma iğnesi yazdım doktorum iantla yumurtaları buyuttu çok zor hastasın öldüdün beni dedi:) sana yazdığım ilaçla ıkı tüp bebek yapmıştım dedi bugun adetımın 20. günü oldu
Bence ikisi de tutmuştur rahat olunMerhaba
6. Gün embriyosu 12. Gün cnm. 2 tane yerleştrmşlerdi ama sanırım tek çünkü ikiz de değerler daha yüksek oluyor diye biliyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?