2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

canım benimde 4 tane toplanmıstı dördude döllenmişti.sayıya takılma bir tane olsun kaliteli olsun

Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle :)

Dakikalar öncesinden güzel haberler aldım. Yumurtalar iyi durumdaymış. 3' ü 6 hücreli - 1' i 7 hücreli olmuş. Çarşamba günü transferim var inşallah . Ay çok heyecanlıyım. İnanamıyorum 2 gün sonra hamile olucam hem ağlıyasım var hem gülesim var :)

Pozitif sonuç alalimda bu günlerimizi tebessümle hatirliycaz inşallah. Koldan yada bacaktan yapılan hibor diye bi igne var o da çok fena. Ilk 30 dk yakiyo sonra bisy yok ama yetiyo beni atlatmaya yani:)
Hiboru bn bide 7500lük kullanıyorum o daha kötü progestanin acisından sonra hibor ne ki

Arkadaşlar bugun doktora gıttım yarın yıne gıdıcem yumurtalar 16 bucuk mm olmuş yıne bugun ilaç kullanıp gıdıcem receteye çatlatma iğnesi yazdım doktorum iantla yumurtaları buyuttu çok zor hastasın öldüdün beni dedi:) sana yazdığım ilaçla ıkı tüp bebek yapmıştım dedi bugun adetımın 20. günü oldu

canım cumartesi transferim oldu transfer sırasında sonda taktılar mesanemı doldurmak ıcın o da enfeksıyon yaptı dun butun gun idrar yollarım yandı.bugun daha ıyıyım cok sukur.bana 2 tane embriyo koydular çift rahimim ya birine bir diğerine bir :)) inşallah hayırlı sonuçlar alırım.bide hc br belirti yok kasıklarım ağrıyor ara ara o kadar

Ahh canım bnm rabbim yüzünü güldürür ins bak pes etmek yok gördünmü büyümüş yine çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…