• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

kızlar bugun 3.günüm yatıyrum kalkıyrum evde dolanıyrum ama hep aklımda tutunmuşmudur var :) sizce yapmam gerekn bise var mı yada yapmamam ?

bende şubat 2014 den beri bekliyorum transfer olmayı,aynı ilaçları kullanıyorum bende,kaç embriyon var senin kaçıcı gün?

15 yumurtam toplandı. 13 ü döllendi. 8 tanesi 3. gün embriyosu. kalan 5 tanesini 5 gün beklettiler ama yaşamadı. şuanda 8 embriyom var 3.gün.. senin kaç tane

Merhaba, 24 Kasım da dondurulmuş 3 embriyo transferi yapıldı,gün sayarken nasıl belirtiler yaşadınız?ben de hiç belirti yok ,bu normal mi?
Bu ay maşallah pek bereketli olmuş,darısı benim ve tüm isteyenlerin başına.

Merhaba kizlar 5.emriyosu ile transferin 8.gunu idrarda çift cizgi gördüm ve 9.gunu kanda 173 cikti ve hamileyim. Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inş
hayırlı ugurlu olsun canım. bende transfer günümü bekliyorum. sana bişey sorcaktım canım. transfer sırasında sonda takıyorlarmı ?? ben hiç sevmiyorumda sondayııı :(

Merhaba, 24 Kasım da dondurulmuş 3 embriyo transferi yapıldı,gün sayarken nasıl belirtiler yaşadınız?ben de hiç belirti yok ,bu normal mi?
Bu ay maşallah pek bereketli olmuş,darısı benim ve tüm isteyenlerin başına.
canım hayırlı olsun. transfer sırasında sonda taktılarmı ??

Bugün 11. Günüm çok gerginim yarin sabah kan vericem biri bisey söylese çatacak yer arıyorum sonuçtan hic umudum yok allah hepimiz hakkinda hayırlısını versin ins..

Kızlar çok kısa tüp bebek sürecimden bahsetmek istiyorum. Belirtileri merak eden arkadaşlarım için .
Biz 5 yıldır evliyiz hiç bebeğimiz olmadı. Gittiğim doktorlar hiçbir sorun bulamadılar. Bizde zorlamadık. Rkaç kez ilaç desteği denedi doktorum ama olmadı. Bu ekim ayında eşim bir akşam otururken nereye kadar böyle 2 kişi olacaz dedi ve bende şimşekler çaktı. Hemen ertesi gün doktoruma gittim biz tüp bebek yaptırıcaz dedim ve bana ADANA ACIBADEMİ önerdi. Görüşmeye gittik ve adetimi. 2. Günü ilaçlara başladık 8 adet yumurta oluştu. Herşey buraya kadar güzeldi ama bundan sonrası sıkıntılar başladı.
*8 yumurtamdan sadece 2 si döllendi ve bunlardan sadece 1 gelişti. Çoook üzüldüm hiç ümidim kalmadı. 1 yumurta ile ne kadar şansımız olurki dedim hep.
*37 yaşındayım 1 embriyo çok zor dedim. Transferim yapıldı. Transfer sırasında da çok zorlandım nedense . Çok kasmışom kendimi .
*Eşim melek gibi adamdır ama galiba o da çok strese girdi sanırım çok saçma şeylerden huzursuzlık çıkardı. Benim elim yüzüm şişti stresten gençkızlığımda yaşamadığım sivilceler çıktı bütün yüzümde sıvama şekliyde..
** Transfer sonrası sonuca kadar kasık ve karın ağrım hiç geçmedim.Hala da var. Heran adet oldum diye sürekli wc ye gidip kontrol ediyordum.
** Sürekli protein ağırlıklı beslendim. Balık tavuk ceviz muz düzenli yedim.
** İlaçlarımı düzenli kullanmaya özen gösterdim. Sürekli yatmadım ama kendimi de hiç yormadım.
**En ilginci sürekli aralarda tavuk çorbası içtim çünkü canım istedi kahvaltıda bile. .. annemler hep aşeriyorsun dediler ama ben inanmadım iyigeliyor içimi rahatlatıyor dedim hep.
**Belirtilerim Gögüs hassasiyeti,karın ve kasık ağrısı ve tavukçorbası oldu..
****Stresten dayanamayıp evde 3 kere idrar testi yaptım ama negatif çıktı. 10.gün kan testi yaptım enazından yoksa ilaçları bırakacam dedim ümidim sıfırdı ama bir MUCİZE OLDU :) sonuç 78 çıktı. İnanamadım. Akşam eşime söyledim o da aptallaştı.
****12. Gün 254 oldu bugün 632 çıktı.
**** Bugün adanadan doktorum aradı hayırlı olsun dedi. Artık korkacak bişey yok keseye bakacaz dedi. Çookk sevindim. Allah isteyen herkese yaşatsın rabbim . Hepinize dua ediyorum. Olmayan arkadaşlarımda ümitlerini kaybetmesinler lğtfen ...

Progestan iğne ağrısı içinde popolarınıza sıcak su torbaları koyun ve yatmadan önce zeytinyağı ile yağlayın. Bişeycik kalmıyor... Sevgiler....

Kizlaaaar merhabaa bugun 11. Gunumdu 5. Gun embriyosu ve sonuc 267 :nazar::KK200::KK200:
Hayırlı olsun canim. Rabbim Saglikla kucagina almayı nasip etsin inşallah
Merhaba kizlar 5.emriyosu ile transferin 8.gunu idrarda çift cizgi gördüm ve 9.gunu kanda 173 cikti ve hamileyim. Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inş
Maşallah canim. Saglicakla ku agina almak da nasip.olsun inşallah

kızlar bugun 3.günüm yatıyrum kalkıyrum evde dolanıyrum ama hep aklımda tutunmuşmudur var :) sizce yapmam gerekn bise var mı yada yapmamam ?
Canim sicak suyla duş alma sakin. Normal olsun. Yükseğe uzanma, agir kaldirma. En önemlisi bol bol dua et. Pozitifff haberlerini bekliyoruz inşallah buradan
Ben grip oldum sonucu etkilermi acaba
Yok canim. Olumsuz bir etkisi olmaz. Sicak corbalar, meyveler ve bol ılık su iyi gelir
canım hayırlı olsun. transfer sırasında sonda taktılarmı ??
genelde takilmaz. Memorialde 3 denememde de takilmadi.

Back