Evet yüksek.ama kese görmeye gidince belli olur14. Gün canım. Yüksek mi sanki.?
Kizlaaaar merhabaa bugun 11. Gunumdu 5. Gun embriyosu ve sonuc 267
Cok fena adet sancilarim Çoğaldı çok korkuyorum
Kizlaaaar merhabaa bugun 11. Gunumdu 5. Gun embriyosu ve sonuc 267
Hayırlı olsun darısı başıma benimde son 4 günKizlaaaar merhabaa bugun 11. Gunumdu 5. Gun embriyosu ve sonuc 267
ayyy süper haber.sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin rabbim.hayırlı olsun canım. darısı biz bekleyenlere inşallah:)Kizlaaaar merhabaa bugun 11. Gunumdu 5. Gun embriyosu ve sonuc 267
bende şubat 2014 den beri bekliyorum transfer olmayı,aynı ilaçları kullanıyorum bende,kaç embriyon var senin kaçıcı gün?
O iğneleri hiç deme ya
hayırlı ugurlu olsun canım. bende transfer günümü bekliyorum. sana bişey sorcaktım canım. transfer sırasında sonda takıyorlarmı ?? ben hiç sevmiyorumda sondayıııMerhaba kizlar 5.emriyosu ile transferin 8.gunu idrarda çift cizgi gördüm ve 9.gunu kanda 173 cikti ve hamileyim. Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inş
canım hayırlı olsun. transfer sırasında sonda taktılarmı ??Merhaba, 24 Kasım da dondurulmuş 3 embriyo transferi yapıldı,gün sayarken nasıl belirtiler yaşadınız?ben de hiç belirti yok ,bu normal mi?
Bu ay maşallah pek bereketli olmuş,darısı benim ve tüm isteyenlerin başına.
benim 1 tanecik 2.gün embriyom15 yumurtam toplandı. 13 ü döllendi. 8 tanesi 3. gün embriyosu. kalan 5 tanesini 5 gün beklettiler ama yaşamadı. şuanda 8 embriyom var 3.gün.. senin kaç tane
Hayırlı olsun canim. Rabbim Saglikla kucagina almayı nasip etsin inşallahKizlaaaar merhabaa bugun 11. Gunumdu 5. Gun embriyosu ve sonuc 267
Maşallah canim. Saglicakla ku agina almak da nasip.olsun inşallahMerhaba kizlar 5.emriyosu ile transferin 8.gunu idrarda çift cizgi gördüm ve 9.gunu kanda 173 cikti ve hamileyim. Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inş
Canim sicak suyla duş alma sakin. Normal olsun. Yükseğe uzanma, agir kaldirma. En önemlisi bol bol dua et. Pozitifff haberlerini bekliyoruz inşallah buradankızlar bugun 3.günüm yatıyrum kalkıyrum evde dolanıyrum ama hep aklımda tutunmuşmudur var :) sizce yapmam gerekn bise var mı yada yapmamam ?
Yok canim. Olumsuz bir etkisi olmaz. Sicak corbalar, meyveler ve bol ılık su iyi gelirBen grip oldum sonucu etkilermi acaba
genelde takilmaz. Memorialde 3 denememde de takilmadi.canım hayırlı olsun. transfer sırasında sonda taktılarmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?