hemen ekliyorum
O iğneleri hiç deme yaAcıbadem maslak ta canım. Bugün 3. Gunum hiç bişey hissetmiyorum progesteron ignelerinin yerlerinin acisi disinda:)
Ayyy kız bana kötü örnek oluyorsun 6.günde :)))) Ayyy bnde mi yapsam acaba . Eşime diyom test al diye almıyo inadina. İnş bebeğin seninledir canim
Yerleri mosmor ve odem yapiyo artık dayanamiyorum açısına her akşam hastane dönüşü agliyorumO iğneleri hiç deme ya
Cnm Çok üzüldüm inşallah bir dahaki sefere rabbimin hikmeti demekki zamanı değilmiş@nur0146 canım topik olmadığı için kaç gündür giremiyordum. seni merak ettim. ne yaptın? transferin oldu mu?
@Violet_79 ,SEN_KOLIK ben c.tesi yaptım testi 17.1 cıktı. dr ilaçları kesmemi söyledi. bugün tekrar test istediler. sabah erkenden kanamam başladı. çok ağrılı ve yoğun. düşük yapar gibi resmen. çalışıyorum da bakalım. hayırlısı artık. merkezi bekliyorum. çağırdıklarında tekrar başlayacağım tedaviye inş. SEN_KOLIK HAYIRLI OLSUN CANIM. RABBİM SAĞLIKLA HAYIRLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN. DEĞERİN ÇOK İYİ MAŞALLAH. DİKKAT ET KENDİNE.
Yarin testim Katlanirsa insallah eklersinkızlar çalışıyorum hamile olanlar etikelesin beni tabloya hamile oldugunuzu yqzayım çok giremiyorum topike
Sağol cnm Allah razı olsun yıllardır bu günü hayal ettm çok şükür. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Hala rüyada gibiyimAyyy cnm benim yâ nasıl mutlu oluyorum böyke olunca hayırlı olsun bebeişin... MAŞALLAH
aminnnn inşallaaahhhhYarin testim Katlanirsa insallah eklersin
Çok sağol canım. Allah razı olsun. Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah. İkiz mi bilmiyorum muhtemelen tek çünkü ikiz değeri daha yüksek diye biliyorumİkiz mi buuuuugözün aydın canim
Aminnn şekercim... Maşallah değerin katlanarak artsın, dualarım hepimizle...Merhaba arkadaşlar
Sonucumu aldım 727 çıktı. Allahım herkese nasip etsin inşallah
canım benimde 4 tane toplanmıstı dördude döllenmişti.sayıya takılma bir tane olsun kaliteli olsunkızlar herkese günaydın, bol haberlerle geldim bugün :)
Dün yumurtalar toplandı. 11 tane toplandı fakat 4 tanesi döllenmiş. Bugün sabah erkenden arayıp bilgisini verdiler. Sayısı nasıl sizce. Şimdi bölünmesini bekliycez sanırım hergün . Bu durum fazlasıyla heyecanlı.
Şimdi ben şunu merak ediyorum. Sormaya unuttum. Bilen varsa yardımcı olsun bana :)
4 tane döllenen yumurtanın kaç tanesi çoğalır sağlıklı kalır. Bu oran nasıl oluyor. Hiçbirininde çoğalma ihtimali olamaması gibi bir durum olabilirmi ?
Benim de oyle igne vurulcak yer kalmadi.Bebişimiz olurda ins unutturur bu acıları canım ağlama hersey onlar icinYerleri mosmor ve odem yapiyo artık dayanamiyorum açısına her akşam hastane dönüşü agliyorum
Pozitif sonuç alalimda bu günlerimizi tebessümle hatirliycaz inşallah. Koldan yada bacaktan yapılan hibor diye bi igne var o da çok fena. Ilk 30 dk yakiyo sonra bisy yok ama yetiyo beni atlatmaya yani:)Benim de oyle igne vurulcak yer kalmadi.Bebişimiz olurda ins unutturur bu acıları canım ağlama hersey onlar icin
canim benim de 4 yumurta toplandi .1 transfer edildi . Dun idrarda pozitifi gordum .6. gunumdu. insallah kan testinde de netlesir. Hayirlisi olsuncanım benimde 4 tane toplanmıstı dördude döllenmişti.sayıya takılma bir tane olsun kaliteli olsun
Masallah cok.guzel.bir.deger.allah tamamina.erdirsin darisi bizlere insallahMerhaba arkadaşlar
Canim cumartesi gunu kacinci.gunundu deger iyi aslinda ama.kanaman nedenmis adetmi oldun@nur0146 canım topik olmadığı için kaç gündür giremiyordum. seni merak ettim. ne yaptın? transferin oldu mu?
@Violet_79 ,SEN_KOLIK ben c.tesi yaptım testi 17.1 cıktı. dr ilaçları kesmemi söyledi. bugün tekrar test istediler. sabah erkenden kanamam başladı. çok ağrılı ve yoğun. düşük yapar gibi resmen. çalışıyorum da bakalım. hayırlısı artık. merkezi bekliyorum. çağırdıklarında tekrar başlayacağım tedaviye inş. SEN_KOLIK HAYIRLI OLSUN CANIM. RABBİM SAĞLIKLA HAYIRLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN. DEĞERİN ÇOK İYİ MAŞALLAH. DİKKAT ET KENDİNE.
hayırlı olsun canım. allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah:) darısı bizlereMerhaba arkadaşlar
Hayırlı olsun canim.inşallah kanda da güzel bir değer görür ve yavrunu sağlıkla kucagina alırsın.canim benim de 4 yumurta toplandi .1 transfer edildi . Dun idrarda pozitifi gordum .6. gunumdu. insallah kan testinde de netlesir. Hayirlisi olsun
c,tesi 10.gün degeriydi. İlaçları kesince de tabi bugün kanama başladı. Sağlıklı değilmiş. Demekki.Canim cumartesi gunu kacinci.gunundu deger iyi aslinda ama.kanaman nedenmis adetmi oldun
o hibor iğneden çok korkuyorum ben yaPozitif sonuç alalimda bu günlerimizi tebessümle hatirliycaz inşallah. Koldan yada bacaktan yapılan hibor diye bi igne var o da çok fena. Ilk 30 dk yakiyo sonra bisy yok ama yetiyo beni atlatmaya yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?