2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ayyy kız bana kötü örnek oluyorsun 6.günde :)))) Ayyy bnde mi yapsam acaba . Eşime diyom test al diye almıyo inadina. İnş bebeğin seninledir canim

yapma bence :) geriyor insani .. catlatma ignelerinden dolayi da pozitif cikabiliyormus idrar testi ...

insallah herkes bebegini saglikla kucagina alir .. Allah tum anne adaylarinin yaninda olsun

kızlar çalışıyorum hamile olanlar etikelesin beni tabloya hamile oldugunuzu yqzayım çok giremiyorum topike

Cnm Çok üzüldüm inşallah bir dahaki sefere rabbimin hikmeti demekki zamanı değilmiş

canım benimde 4 tane toplanmıstı dördude döllenmişti.sayıya takılma bir tane olsun kaliteli olsun

Benim de oyle igne vurulcak yer kalmadi.Bebişimiz olurda ins unutturur bu acıları canım ağlama hersey onlar icin
Pozitif sonuç alalimda bu günlerimizi tebessümle hatirliycaz inşallah. Koldan yada bacaktan yapılan hibor diye bi igne var o da çok fena. Ilk 30 dk yakiyo sonra bisy yok ama yetiyo beni atlatmaya yani:)

Canim cumartesi gunu kacinci.gunundu deger iyi aslinda ama.kanaman nedenmis adetmi oldun

canim benim de 4 yumurta toplandi .1 transfer edildi . Dun idrarda pozitifi gordum .6. gunumdu. insallah kan testinde de netlesir. Hayirlisi olsun
Hayırlı olsun canim.inşallah kanda da güzel bir değer görür ve yavrunu sağlıkla kucagina alırsın.

Canim cumartesi gunu kacinci.gunundu deger iyi aslinda ama.kanaman nedenmis adetmi oldun
c,tesi 10.gün degeriydi. İlaçları kesince de tabi bugün kanama başladı. Sağlıklı değilmiş. Demekki.

Pozitif sonuç alalimda bu günlerimizi tebessümle hatirliycaz inşallah. Koldan yada bacaktan yapılan hibor diye bi igne var o da çok fena. Ilk 30 dk yakiyo sonra bisy yok ama yetiyo beni atlatmaya yani:)
o hibor iğneden çok korkuyorum ben ya hangi merkezde yaptırıyosunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…