• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ne bileyim bugün butun adet belirtilerini dibe kadar yasiyorum doktoruma sordum birsey soylemek için çok erken dedi çok mükemmeliyetçi bir doktorum var

Yarin tekrarlayacagim insallah

Şimdiden hayırlı olsun canım bencede sonucun çok güzell .. Bebişini kucağına alırsın inşallah.

Şimdiden hayırlı olsun canım bencede sonucun çok güzell .. Bebişini kucağına alırsın inşallah.
Insallah Cnm ben hala bebegim benimle diyemiyorum sizler böyle şeyler söyleyince sevinçten cildirasim geliyor
O kadar çok negatif aldimki bütün bunlar bana hayal gibi geliyor
Hayal kırıklığı yaşatmamak için eşime bile söylemedim tam emin olmadan

Günaydın kızlar
19 kasımda dondurulmuş çift embiriyo blast transferi oldum dün kan testi yaptırdım 10. Gün 57.1 sonuç
Yarındı aslında test günün yarın tekrarlıcam inş güzel devam eder:)

Vayy süper arkadaşım hayırlı olsun şimdiden. Kat kat artar inşallar sonuçların..

Mrb Canim bişe olur mu acaba aradın mi merkezi hic

selam canimcim . Aramdim ..Koreli benim dr ..anlasamiyoruz bu ara tercumanim yok .. karnim guruldadi vs .ama simdi iyi ..
bu arada dun sabah ben idrar testi yaptim evde .biri koyu biri acik pembe iki cizgi cikti.. Sevindirik oldum mu evet ..ama simdi korkuyorum ya test yanlissa ..

Günaydın kızlar
19 kasımda dondurulmuş çift embiriyo blast transferi oldum dün kan testi yaptırdım 10. Gün 57.1 sonuç
Yarındı aslında test günün yarın tekrarlıcam inş güzel devam eder:)
hayırlı olsun canım. Katlanarak artsın inşallah değerin.

selam canimcim . Aramdim ..Koreli benim dr ..anlasamiyoruz bu ara tercumanim yok .. karnim guruldadi vs .ama simdi iyi ..
bu arada dun sabah ben idrar testi yaptim evde .biri koyu biri acik pembe iki cizgi cikti.. Sevindirik oldum mu evet ..ama simdi korkuyorum ya test yanlissa ..
Ayyy kız bana kötü örnek oluyorsun 6.günde :)))) Ayyy bnde mi yapsam acaba . Eşime diyom test al diye almıyo inadina. İnş bebeğin seninledir canim

Nerde yaptırdım canım transferini . İnşallah canim ya rabbim emeklerimizi boş koymasın . Her dr a gittiğim de o ultrason fotoları görüyor Bebeklerin asmişlar öyle içim gidiyo ki parçalarını resmen içim rabbim bize de nasip eder ins
Acıbadem maslak ta canım. Bugün 3. Gunum hiç bişey hissetmiyorum progesteron ignelerinin yerlerinin acisi disinda:)

N nur0146 canım topik olmadığı için kaç gündür giremiyordum. seni merak ettim. ne yaptın? transferin oldu mu?
V Violet_79 , SEN_KOLIK SEN_KOLIK ben c.tesi yaptım testi 17.1 cıktı. dr ilaçları kesmemi söyledi. bugün tekrar test istediler. sabah erkenden kanamam başladı. çok ağrılı ve yoğun. düşük yapar gibi resmen. çalışıyorum da bakalım. hayırlısı artık. merkezi bekliyorum. çağırdıklarında tekrar başlayacağım tedaviye inş. SEN_KOLIK SEN_KOLIK HAYIRLI OLSUN CANIM. RABBİM SAĞLIKLA HAYIRLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN. DEĞERİN ÇOK İYİ MAŞALLAH. DİKKAT ET KENDİNE.

Back