- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
Aynen canım gün geçmek bilmedi vallaAyy nihayet portal açılmış... Nasıl alışmışım sinle burda sohbet edip bilmediklerimi sormaya. Ne çok şey öğrenmişim sizden yaa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım gün geçmek bilmedi vallaAyy nihayet portal açılmış... Nasıl alışmışım sinle burda sohbet edip bilmediklerimi sormaya. Ne çok şey öğrenmişim sizden yaa...
Ne bileyim bugün butun adet belirtilerini dibe kadar yasiyorum doktoruma sordum birsey soylemek için çok erken dedi çok mükemmeliyetçi bir doktorum var
Yarin tekrarlayacagim insallah
Insallah Cnm ben hala bebegim benimle diyemiyorum sizler böyle şeyler söyleyince sevinçten cildirasim geliyorŞimdiden hayırlı olsun canım bencede sonucun çok güzell .. Bebişini kucağına alırsın inşallah.
Günaydın kızlar
19 kasımda dondurulmuş çift embiriyo blast transferi oldum dün kan testi yaptırdım 10. Gün 57.1 sonuç
Yarındı aslında test günün yarın tekrarlıcam inş güzel devam eder:)
Mrb Canim bişe olur mu acaba aradın mi merkezi hic
hayırlı olsun canım. Katlanarak artsın inşallah değerin.Günaydın kızlar
19 kasımda dondurulmuş çift embiriyo blast transferi oldum dün kan testi yaptırdım 10. Gün 57.1 sonuç
Yarındı aslında test günün yarın tekrarlıcam inş güzel devam eder:)
Çokkk teşekkür ederim inşallah:)Vayy süper arkadaşım hayırlı olsun şimdiden. Kat kat artar inşallar sonuçların..
hayırlı olsun canım. Katlanarak artsın inşallah değerin.
İnşallah canım. İki ay sonra başlayacam ben de tedaviye, bu kez her şey daha güzel olur insallahCanım çok teşekkür ederim darısı başına inşallah
Ayyy kız bana kötü örnek oluyorsun 6.günde :)))) Ayyy bnde mi yapsam acaba . Eşime diyom test al diye almıyo inadina. İnş bebeğin seninledir canimselam canimcim . Aramdim ..Koreli benim dr ..anlasamiyoruz bu ara tercumanim yok .. karnim guruldadi vs .ama simdi iyi ..
bu arada dun sabah ben idrar testi yaptim evde .biri koyu biri acik pembe iki cizgi cikti.. Sevindirik oldum mu evet ..ama simdi korkuyorum ya test yanlissa ..
İkiz mi buuuuu gözün aydın canimMerhaba arkadaşlar
Sonucumu aldım 727 çıktı. Allahım herkese nasip etsin inşallah
Evet canım çok heyecanlıyım hep kendimi dinliyorum acaba tutundumu diye:)Canım haırlısıyla sana tutunur inşallah bebişin . Çok heycanlı diymi :)
İnşallah canım. İki ay sonra başlayacam ben de tedaviye, bu kez her şey daha güzel olur insallah
Acıbadem maslak ta canım. Bugün 3. Gunum hiç bişey hissetmiyorum progesteron ignelerinin yerlerinin acisi disinda:)Nerde yaptırdım canım transferini . İnşallah canim ya rabbim emeklerimizi boş koymasın . Her dr a gittiğim de o ultrason fotoları görüyor Bebeklerin asmişlar öyle içim gidiyo ki parçalarını resmen içim rabbim bize de nasip eder ins
hayırlı olsun canım. rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar
Ayyy cnm benim yâ nasıl mutlu oluyorum böyke olunca hayırlı olsun bebeişin... MAŞALLAHMerhaba arkadaşlar