• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar bugün transferimin 3.günü. geçmiyor zaman ya.hiç dusunmicem diodum düşünmeden edemiyorum. Bugün yatmaktandir bilmiyorum ama kalkınca hemen başım donuo, sol kasigim da ve goguslerim de hassasiyet var.dua edin nolurrrrr :KK200::KK200:

Artemis88 Artemis88 canim alternatif tipi küçümseme. Benim o bahsettigim arkadaşım deniyor yumurta kalitesini etkikiyor. Ibrahim saracogluyla iletisime geçmeyi dene. Zarari olmayan şeyler bunlar. Kesinlikle araştır canim. sebep noktasinda bunlar var. İnşallah bu vesileyle yavruna kavusursun. Yaşın cok genç kesinlikle umutsuz olma. Doğru yolu bulana kadar devam. Ben de her şekilde deneyecegim. Imkanlarim el verdikce pes etmeyi düşünmüyorum Allahin izniyle tabi
Alternatif tıpı kücümseyenler,gün gelir ona muhtac olunca degerini bilir ancak

Kızlar bugün transferimin 3.günü. geçmiyor zaman ya.hiç dusunmicem diodum düşünmeden edemiyorum. Bugün yatmaktandir bilmiyorum ama kalkınca hemen başım donuo, sol kasigim da ve goguslerim de hassasiyet var.dua edin nolurrrrr :KK200::KK200:
Canim bnde salı günü oldum 2.günüm oluyo galiba rabbim beraber güzel sonuçlar vermeyi nasip etsin

Denicem onları da ama doktor bunlar değişmez dedi. Beyin salgılıyor az salgılıyor gitgide azalır dedi. Seneye daha da düşük olacak ış yani. Bitkisel çözümler bana inandırıcı gelmiyor ama bir umut deneyecegım. Netten omuyorum bu degerler değişmez diyor doktor da dedi. Kafayı yiyecem yakında gercekten. Napcam bilmiyprum. Gözümde hiçbir seyin degeri yok suan.
Bu değerler 27 yaş için pek inandırıcı değil acaba test yaptırdığın yerde mi sorun var. Moralini bozma. Şu incir kürünü denemeni öneririm ibrahim saraçoğlunun. Yani senin yaşında mutlaka olumlu etkisi olacaktır. Stres bu süreçte en büyük etken. İnan ki değerlerden çok daha önemli. Benim yaşım 41 ve dr.um daha sürecin başındayız stres yok moral bozmak yok umutsuzluk yok diye motive ediyor. Bence sen üstesinden gelirsin. Sevgiler...

Her cumartesi akşam 10 da trtdiyanet tv de canlı yayını var.ben hep takip ediyorum. Canlı .telefon bağlantıları oluyor
Yada Tweet atanlarin sorularını cevapliyor
bende takip ediyrm cumartesi aksamları, hatta aynı tweeti attım durdum üstte dursun görsünler diye ama okumadılar:KK43: bendeki sorunların tıp da bir çözümü yok o yüzden ona ulaşmaya çalışıyorum

Çalışan bayanlar, transferin kaçıncı günü işe başladınız? Doktorunuz ne önerdi?

Artemis88 Artemis88 canim alternatif tipi küçümseme. Benim o bahsettigim arkadaşım deniyor yumurta kalitesini etkikiyor. Ibrahim saracogluyla iletisime geçmeyi dene. Zarari olmayan şeyler bunlar. Kesinlikle araştır canim. sebep noktasinda bunlar var. İnşallah bu vesileyle yavruna kavusursun. Yaşın cok genç kesinlikle umutsuz olma. Doğru yolu bulana kadar devam. Ben de her şekilde deneyecegim. Imkanlarim el verdikce pes etmeyi düşünmüyorum Allahin izniyle tabi
Tesekkur ederim canım, deneyecegım yarından ıtıbaren

Bu değerler 27 yaş için pek inandırıcı değil acaba test yaptırdığın yerde mi sorun var. Moralini bozma. Şu incir kürünü denemeni öneririm ibrahim saraçoğlunun. Yani senin yaşında mutlaka olumlu etkisi olacaktır. Stres bu süreçte en büyük etken. İnan ki değerlerden çok daha önemli. Benim yaşım 41 ve dr.um daha sürecin başındayız stres yok moral bozmak yok umutsuzluk yok diye motive ediyor. Bence sen üstesinden gelirsin. Sevgiler...
Insallah canım tesekkur ederim. Bu testleri hem özelde hem devlette yaptım 2 kere bakıldı, hepsi dogru. İlk tüp bebektede zaten 3 yumurtam vardı 2 tanesi boş cıktı. Bu degerler geregi olanlar dogru yani. İncir ve bal olayını yarından itibaren yapıcam. Tesekkur ederim

Back