• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar bendeki belirtiler şöyleydi:

Transfer günü adet olacakmış gibi ağrım vardı.
1. gün: hiç birşey hissetmedim
2. gün: adet ağrısı gibi fena bir ağrım vardı ve sabah pembe akıntım oldu.
3. gün: ağrım yoktu. göğüs hassasiyeti çekilme hissi vardı sadece.
4. gün: Sabah baş döncesi oldu (bu sanırım ilaçlardandı) ve iğne olurken yüz üstü yattığımda karnım ağrıyordu ve hafif sızılar giriyordu kasıklarıma.
5. gün : arada bir çok az sızı hissediyordum o kadar:
6. gün: şehir değişikliği yaptığım için ayakta durunca bir kaç kez ani sancılar girdi.
7. gün: hiç bir his yoktu.
8. gün: hiç bir his yoktu.
ve bugün hala birşey hissetmiyorum sadece biraz adet olacakmışım hissi var kızlar.. Hatta ağladım dün birşey hissetmiyorum diye.. Sizleri de üzdüm burada..

Çok uzun süre yatmadım ilk 3 gün dikkatliydim o kadar. Sonra normal hayatıma geri döndüm.. Hatta 6. gün itibari ile işime de geri döndüm..

Ananas yedim ilk 5 gün birer dilim. Hergün ballı süt içtim.. Izgara ve çorba yedim genellikle..

Erken idrar test yapmadım.. Ama erken test yapanları araştırdım.. Ancak 8. 9. günlerde belli olabiliyor kızlar o da belki..
6. 7. günlerde test yapıp canınızı sıkmayın derim ben..

Unuttuğum birşeyler olabilir.. Sormak istediklerinizi sevee seve cevaplarım canlarım..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
CANIM GÖZÜN AYDIN,ALLAH SAĞLIKLA DEVAMINI VE SONUNDA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

Canımmm benimmm Rabbim sizede nasip etsin inşallah bir an evvel.. Bak bende senin gibiydim oku yazdıklarımı ne kadar üzgündüm hiç bir şey hissetmiyordum.. Lütfen belirtilere takılmayalımm.. Evet biliyorum çok zor şuan sana ne söylesem kolay mı bunu yapmak diyeceksin ama boşuna ağlayıp üzmüşüm ben kendimi inannki..
Sadece dua et kuzum.. Rabbim gönlünü ferahlatsın inşallah..

Çokk tatlısın cnm benim yaa... Allah razı olsun sizden... Çook teşekkürler desteğin için. Rabbim bebişinle mutlu bir ömür versin inşallah..

Canım ben kıloluyum kullandım metformın ılacı ama suan gebeyım tup bebekten sonra bıraktım dıkkat etmeye calşyrm

Cnm çok sevindim gözün aydın darısı başımıza.Peki doktoruna sordun mu devam etmek gerekiyor mu diye?Bana da sürekli kilo ver diyor doktorum gebeliğin devamı için insülin direncinin düşmesi önemliymiş.66 kiloyum ben de

4. gün: Sabah baş döncesi oldu (bu sanırım ilaçlardandı) ve iğne olurken yüz üstü yattığımda karnım ağrıyordu ve hafif sızılar giriyordu kasıklarıma.
6. gün: şehir değişikliği yaptığım için ayakta durunca bir kaç kez ani sancılar girdi.
ve bugün hala birşey hissetmiyorum sadece biraz adet olacakmışım hissi var kızlar.. Hatta ağladım dün birşey hissetmiyorum diye.. Sizleri de üzdüm burada..

Çok uzun süre yatmadım ilk 3 gün dikkatliydim o kadar. Sonra normal hayatıma geri döndüm.. Hatta 6. gün itibari ile işime de geri döndüm..

Ananas yedim ilk 5 gün birer dilim. Hergün ballı süt içtim.. Izgara ve çorba yedim genellikle..

Erken idrar test yapmadım.. Ama erken test yapanları araştırdım.. Ancak 8. 9. günlerde belli olabiliyor kızlar o da belki..

Unuttuğum birşeyler olabilir.. Sormak istediklerinizi sevee seve cevaplarım canlarım..
Canım rabbim sana bağışlasın. Kaçıncı gün embriyosuydu bebişlerin?:KK200::nazar:

Ay gözün aydın tatlım. Benimde ilk 2 gün bişiy hissetmedm sonradan kasıklarımda batmalar adet ağrısı benzeri ağrılarım oluştu. 2 gündür de midem hassas. Pzt test günüm inşallah ben de güzel haberlerimi paylaşırım. Seni de Allahım tamamına erdrsin inşallah. Burdan aldığımız olumlu haberler moral oluyor bize

Kızlar hastaneye geldim doktora. Eğer kendi doktorum yapalım derse yaptırıcam testi ... Şimdi doktoru bekliyorum. Kaç saatte çıkıyor bu gebelik testi..?,

Ay gözün aydın tatlım. Benimde ilk 2 gün bişiy hissetmedm sonradan kasıklarımda batmalar adet ağrısı benzeri ağrılarım oluştu. 2 gündür de midem hassas. Pzt test günüm inşallah ben de güzel haberlerimi paylaşırım. Seni de Allahım tamamına erdrsin inşallah. Burdan aldığımız olumlu haberler moral oluyor bize

Sağol tatlımmm. Allah razı olsunnn.. Rabbim güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşallah canım benimmm... Ben de son günlerde hiç bir belirti yoktu ya.. Çok üşüyordum o da hastalık alameti zaten :) Hiç mi olmaz.. Sadece göğüs hassasiyeti o kadar.. O da hep var zaten..

Sağol tatlımmm. Allah razı olsunnn.. Rabbim güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşallah canım benimmm... Ben de son günlerde hiç bir belirti yoktu ya.. Çok üşüyordum o da hastalık alameti zaten :) Hiç mi olmaz.. Sadece göğüs hassasiyeti o kadar.. O da hep var zaten..
Canim benim hayirli olsun. Darisi basimiza diyecegim ama gercekten hic umudum yok. Insallah bize de senin gibi surpriz olur. O kadar kendime donuk ve depresifim ki simdiden...

Kızlar doktora bile sormadım verdim şimdi tahlili. 2 saat sonra dedi hemşire. Rabbim hayırlısono versin artık. Bekleyemedim daha fazla Allahım inşallah yüzümü güldürsün. Kafayı yeme derecesine geldim ben bu beklemeden...

Kızlar benı de bugun doktor cagırdı gorusmeye. Az once geldım . 3 kere denemeden pes etme dedi. Degerlerin geregi en az 3 kere denemelisin dedi. Yumusak yolla sanki 3 kered olmazsa olmaz gibi konustu. Degerlerim çok kötü fsh 14,5 amh 0,2 , 27 yasındayım. 3 yumurtam toplanıyor 2 tanesi boş çıkıyor. Amh yuzunden yumurtalar bosalıyormuş. 1 tane ardı dollendı transfer oldum, baska zaman belmi o bile olmayacak. Ne yapıcam bilmiyorum. O kadar hayat doluyken pozitifken bir anda bu tüp bebek meselerinden sonra dünyaya küstüm. Her gün aglıyorum. Kusura bakmayın sizin de içinizi şişiriyprum ama sizden baska derdimi anlayacak derman olacak kimsem yok :(

Canim benim hayirli olsun. Darisi basimiza diyecegim ama gercekten hic umudum yok. Insallah bize de senin gibi surpriz olur. O kadar kendime donuk ve depresifim ki simdiden...

Canımmm dün yazdıklarımı biliyorsun.. Öyle kötüydüm kii olmayack dedim.. Ama hep dua ettim.. Hiç üzülme.. Bak gerçektenn sıkma canını.. Olur inşallah da güzel haberlerini alırız bizde canım benimm..

Çok çok gözlerin aydın yemin ederim daha yeni okudum ve resmen ağladım Sevinçten çok sevindim senin adına Rabbim kucağına almayıda nasip etsin canım

Sağol canımm benimm.. :KK61: Gel birde bana sor sevinemiyorum bile daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için.. Çok tedirginim hala.. Rabbimmm tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla nasip etsin kuzumm.. İnan dua ediyorum..

Dayanamayip Bu sabah idrar testi yaptim kizlar negatif cikti ama simdi testte hayalet cizgi görür gibiyim eger beynim bana oyun oynamiyorsa ben o cizgiyi görebiliyorum allahim ne olur olsun yarin sabah ilk isim yeniden testi yapmak eger o cizgi gercekse yarin daha net görmem gerekir değil mi

Kızlar doktora bile sormadım verdim şimdi tahlili. 2 saat sonra dedi hemşire. Rabbim hayırlısono versin artık. Bekleyemedim daha fazla Allahım inşallah yüzümü güldürsün. Kafayı yeme derecesine geldim ben bu beklemeden...
Insallah Yaa bende sabirsizlikla bekliyorum sonucunu

Dayanamayip Bu sabah idrar testi yaptim kizlar negatif cikti ama simdi testte hayalet cizgi görür gibiyim eger beynim bana oyun oynamiyorsa ben o cizgiyi görebiliyorum allahim ne olur olsun yarin sabah ilk isim yeniden testi yapmak eger o cizgi gercekse yarin daha net görmem gerekir değil mi

Canım o hayalet çizgi öyle kolay kolay görünmüyor.. Beynin oyun oynamıyordur bence :)

Back