- Emoji Skoru
- 136
- Puanlar
- 23
Tebrıkler fıstık allahım kucağına almayı basıp EtsınTebrik ediyorum. Saglikla tamamina erdirsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrıkler fıstık allahım kucağına almayı basıp EtsınTebrik ediyorum. Saglikla tamamina erdirsin inşallah
Tebrik ederim,gözün aydın sonuna kadar hayırlı saglıklı problemsiz hamilelik yaşarsın bizede heyecan bastı yarın test günü 15gün oluyorKızlarrrrrrrrr 309 değerimmmmmm
canımmmm
şimdi gördüm topikte.
çokkk sevindim hayırlı olsun.bak 2.tedavin uğur getırdı sana.rabbim kucağına almayı da nasip rtsin.
çokkkk tebrik ediyorum ve öpüyorummmm
Ayyyy maşallah canim ya! Tebrik ediyorum. Rabbim hayirla saglikla tamamina erdirsin inşallah. Darisi bizlere olsun inşallah. Bugün aldığım en güzel haber. Sevgili hamiş arkadaşımız
Canimmmm mm hayırlı olsunnnnnnnnn bebis sıkı sıkı tutunur ins
Tebrik ediyorum. Saglikla tamamina erdirsin inşallah
Tebrik ederim,gözün aydın sonuna kadar hayırlı saglıklı problemsiz hamilelik yaşarsın bizede heyecan bastı yarın test günü 15gün oluyor
İnşallah canım sende hamilesindir.sonucunu sabirsizlikla bekliyorum.benim 28 Kasım c.tesi. bakalim belki cumadan yaparim diye düşünüyorum. Hayirlisiyla saglikla inşallah pozitifff sonucumuzu alırız hep beraber
aminnn canım inşallah. Belirtilere takilmamaya çalışıyorum çünkü bende tikkk yok. Adet olacakmış duygusu da geçti. 3.günden sonra olan belirtiler sanki daha olumlu görünüyor. Ancak 2-3 gün içerisinde embriyo yerleşir. Belirtiler sobra başlar diye düşünüyorum. İnşallah hamilesindir canım
merhaba kızlar benimde 11. gün değerim 88 di 13. gün değerm 309 olmuşş :)
Masallah 41 kere .. Gozun aydin ...Kızlarrrrrrrrr 309 değerimmmmmm
maşallah bereketli bir gün, güzel güzel güzelmerhaba kızlar benimde 11. gün değerim 88 di 13. gün değerm 309 olmuşş :)
Idrar testinde cikmasi icin bebegin 3 haftalik olmasi lazim . Bazilari idrar testinde gorundu hafif cizgi belirdi falan diyorlar . Ama dogru degil hayali cizgiler testi cok beklettiginde ( 5 dk dan fazla ) beliriyor.3 gunluk transferim yapildi .Meraktan test yaptim basta negatifti WC de birakmisim . Sonradan baktim hafif pembe cizgi var . Kiz kardesim Acibademde biolog ..kanda cikmadan hic birseye inanma o testler seni yaniltir. dedi .
icini ferah tut lutfen
Neden boyle dusunuyorsun Cnm kacinci gunundesin
Biz senin gibi umuitsiz olupta pozitif olan p kadar cok kisi tanidikki belki sende onlardan birisin
Kızlarrrrrrrrr 309 değerimmmmmm
Cnm masallah o kadar sevindimki ins kucagina alacaksin evladini saglikla cnm dualarimdasin cok ama cokkk sevindim tesaduf gormustum seni teansferim falan yaziyordun masalh cnm kucagina almakta nasip olsun.......Bugünn 309 lar tesadüfff olamamlı :) tebrik ederim canımmmm :))))
Ben bugun yaptirsam mi acaba diye dusundum. Bu kadar sabrettim yarini bekleyecegim. Ilaclardan ben de biktim en ufak bir umidim yok kendimi ben de cok kotu hissediyorum
Canımmm benimmm Rabbim sizede nasip etsin inşallah bir an evvel.. Bak bende senin gibiydim oku yazdıklarımı ne kadar üzgündüm hiç bir şey hissetmiyordum.. Lütfen belirtilere takılmayalımm.. Evet biliyorum çok zor şuan sana ne söylesem kolay mı bunu yapmak diyeceksin ama boşuna ağlayıp üzmüşüm ben kendimi inannki..Canım benim hayırlı olsun inşallah. Bebeişini sağlıkla kucağına versin rabbim..
Cnm masallah o kadar sevindimki ins kucagina alacaksin evladini saglikla cnm dualarimdasin cok ama cokkk sevindim tesaduf gormustum seni teansferim falan yaziyordun masalh cnm kucagina almakta nasip olsun.......
Maşallah aekadaşım Allah bozmasın...merhaba kızlar benimde 11. gün değerim 88 di 13. gün değerm 309 olmuşş :)
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Darısı bize ınsallah :) @hayalimm77