2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

canımmmm
şimdi gördüm topikte.
çokkk sevindim hayırlı olsun.bak 2.tedavin uğur getırdı sana.rabbim kucağına almayı da nasip rtsin.
çokkkk tebrik ediyorum ve öpüyorummmm

Ayyyy maşallah canim ya! Tebrik ediyorum. Rabbim hayirla saglikla tamamina erdirsin inşallah. Darisi bizlere olsun inşallah. Bugün aldığım en güzel haber. Sevgili hamiş arkadaşımız

Canimmmm mm hayırlı olsunnnnnnnnn:KK9::KK9::KK9: bebis sıkı sıkı tutunur ins:KK37:

Tebrik ediyorum.:KK9: Saglikla tamamina erdirsin inşallah :nazar:

Tebrik ederim,gözün aydın sonuna kadar hayırlı saglıklı problemsiz hamilelik yaşarsın bizede heyecan bastı yarın test günü 15gün oluyor

Çooooookkk teşekkür ederimm canlarımm.. Ne kadar umutsuzdum anlatamam.. Rabbim yardım etti. Ama inanın sevinemiyorum çünkü ben kimyasal gebelik yaşadım daha önce. İnşallah sorunsuz gider... Çok dua ediyorum sizlere.. Rabbim tüm isteyen arkadaşlarımın tez vakitte yüzlerini güldürsün inşallah..

benim 28 Kasım c.tesi. bakalim belki cumadan yaparim diye düşünüyorum. Hayirlisiyla saglikla inşallah pozitifff sonucumuzu alırız hep beraber

aminnn canım inşallah. Belirtilere takilmamaya çalışıyorum çünkü bende tikkk yok. Adet olacakmış duygusu da geçti. 3.günden sonra olan belirtiler sanki daha olumlu görünüyor. Ancak 2-3 gün içerisinde embriyo yerleşir. Belirtiler sobra başlar diye düşünüyorum. İnşallah hamilesindir canım
İnşallah canım sende hamilesindir.sonucunu sabirsizlikla bekliyorum.

Kızlar bendeki belirtiler şöyleydi:

Transfer günü adet olacakmış gibi ağrım vardı.
1. gün: hiç birşey hissetmedim
2. gün: adet ağrısı gibi fena bir ağrım vardı ve sabah pembe akıntım oldu.
3. gün: ağrım yoktu. göğüs hassasiyeti çekilme hissi vardı sadece.
4. gün: Sabah baş döncesi oldu (bu sanırım ilaçlardandı) ve iğne olurken yüz üstü yattığımda karnım ağrıyordu ve hafif sızılar giriyordu kasıklarıma.
5. gün : arada bir çok az sızı hissediyordum o kadar:
6. gün: şehir değişikliği yaptığım için ayakta durunca bir kaç kez ani sancılar girdi.
7. gün: hiç bir his yoktu.
8. gün: hiç bir his yoktu.
ve bugün hala birşey hissetmiyorum sadece biraz adet olacakmışım hissi var kızlar.. Hatta ağladım dün birşey hissetmiyorum diye.. Sizleri de üzdüm burada..

Çok uzun süre yatmadım ilk 3 gün dikkatliydim o kadar. Sonra normal hayatıma geri döndüm.. Hatta 6. gün itibari ile işime de geri döndüm..

Ananas yedim ilk 5 gün birer dilim. Hergün ballı süt içtim.. Izgara ve çorba yedim genellikle..

Erken idrar test yapmadım.. Ama erken test yapanları araştırdım.. Ancak 8. 9. günlerde belli olabiliyor kızlar o da belki..
6. 7. günlerde test yapıp canınızı sıkmayın derim ben..

Unuttuğum birşeyler olabilir.. Sormak istediklerinizi sevee seve cevaplarım canlarım..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

Idrar testinde cikmasi icin bebegin 3 haftalik olmasi lazim . Bazilari idrar testinde gorundu hafif cizgi belirdi falan diyorlar . Ama dogru degil hayali cizgiler testi cok beklettiginde ( 5 dk dan fazla ) beliriyor.3 gunluk transferim yapildi .Meraktan test yaptim basta negatifti WC de birakmisim . Sonradan baktim hafif pembe cizgi var . Kiz kardesim Acibademde biolog ..kanda cikmadan hic birseye inanma o testler seni yaniltir. dedi .

icini ferah tut lutfen

Ah canım benim iyki varsınız valla...

Bugünn 309 lar tesadüfff olamamlı :) tebrik ederim canımmmm :))))
Cnm masallah o kadar sevindimki ins kucagina alacaksin evladini saglikla cnm dualarimdasin cok ama cokkk sevindim tesaduf gormustum seni teansferim falan yaziyordun masalh cnm kucagina almakta nasip olsun.......:anneadayı::nazar::KK68::KK68:

Ben bugun yaptirsam mi acaba diye dusundum. Bu kadar sabrettim yarini bekleyecegim. Ilaclardan ben de biktim en ufak bir umidim yok kendimi ben de cok kotu hissediyorum

Niye böyle olduk biz yaaa... duygularımın tarifi yook.. Bomboşumm..:KK12::KK43:

Canım benim hayırlı olsun inşallah. Bebeişini sağlıkla kucağına versin rabbim..
Canımmm benimmm Rabbim sizede nasip etsin inşallah bir an evvel.. Bak bende senin gibiydim oku yazdıklarımı ne kadar üzgündüm hiç bir şey hissetmiyordum.. Lütfen belirtilere takılmayalımm.. Evet biliyorum çok zor şuan sana ne söylesem kolay mı bunu yapmak diyeceksin ama boşuna ağlayıp üzmüşüm ben kendimi inannki..
Sadece dua et kuzum.. Rabbim gönlünü ferahlatsın inşallah..

Cnm masallah o kadar sevindimki ins kucagina alacaksin evladini saglikla cnm dualarimdasin cok ama cokkk sevindim tesaduf gormustum seni teansferim falan yaziyordun masalh cnm kucagina almakta nasip olsun.......:anneadayı::nazar::KK68::KK68:

Kuzummmm aminnnnn :KK61: seni görünce çok mutlu oldummmmmmmmm... Darısı başına olsun inşallahh.. Rabbim gönlüne göre versin canım benimmmm. İyisin değil mi??

Kızlar aranızda dusuk amh yuksek fsh olup hamile kalan var mı :(

Back