• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kızlarrrrrrrrr 309 değerimmmmmm
canımmmm
şimdi gördüm topikte.
çokkk sevindim hayırlı olsun.bak 2.tedavin uğur getırdı sana.rabbim kucağına almayı da nasip rtsin.
çokkkk tebrik ediyorum ve öpüyorummmm

:))) 2300 tl indirim yapsam 20.000 rahat gider cnm ne kadar çeksem acaba
Bence önce görüş hoca ile.acıbadem sanıldığı gibi pahalı değil.kaldı ki hoca çok iyi vegerçekçi.önce görüş zaten hemen para istemiyorlar.toplama sırasında para veriyorsun.bir de sen nereden geleceksin ki

Bence önce görüş hoca ile.acıbadem sanıldığı gibi pahalı değil.kaldı ki hoca çok iyi vegerçekçi.önce görüş zaten hemen para istemiyorlar.toplama sırasında para veriyorsun.bir de sen nereden geleceksin ki
Şırnak cnm öğretmenim yol bayaa uzak

Ben bugun yaptirsam mi acaba diye dusundum. Bu kadar sabrettim yarini bekleyecegim. Ilaclardan ben de biktim en ufak bir umidim yok kendimi ben de cok kotu hissediyorum
Canım ben bugün laboratuvarin kapisindan döndüm. Nedense korktum negatifi almaktan. Ctesi test tarihim. Zaten memorial erken veriyor test tarihini. 2 gün once de yapsam hcg namina bir zerre bile çıkmaz dedim kanda. Aslina bakarsam rahat gibi gorunuyorum ama bugün cidden negatif almaktan korktum. İçimde senin hamile olduguna dair olumlu hisler var. İnşallah hamilesin canım. Bozma moralini. Bosver yarin yap testini

Sanli
Kızlar kredi çekecem 25.000tl ama bi tup bebek için fazla mi hesapladım
Sanki fazla gibi canim. Iyi arastirdiniz mi? Bülent tıraş sanki cok maliyetli geldi bana. Medyatik adam. Bu kadar işleme gerek var mi ve bu kadar pahalli mi olmali

Şırnak cnm öğretmenim yol bayaa uzak
Uçak ile gelip gitsen zaten yumurtalar toplanana kadar belgin hanım belki orada bir dr.abile takibini yaptırabilir.yumurta toplamaya gelirsin.bence detaylı görüş.ellerinden geleni yaparlar.

Sanli

Sanki fazla gibi canim. Iyi arastirdiniz mi? Bülent tıraş sanki cok maliyetli geldi bana. Medyatik adam. Bu kadar işleme gerek var mi ve bu kadar pahalli mi olmali
Ama ben kaba taslak hesapladım. Çünkü başıma geldi 8.000 çekmiştim o tahlil bu tahlil Ekstralar bi sürü şey çıkınca gittim. 5.000 tl daha çektim yani önceden herseyi hesaplama k istiyorum.buarada kredi çekeceğim adam artık bana acıyor tup bebeğe gitti tüm paralar :)))

Uçak ile gelip gitsen zaten yumurtalar toplanana kadar belgin hanım belki orada bir dr.abile takibini yaptırabilir.yumurta toplamaya gelirsin.bence detaylı görüş.ellerinden geleni yaparlar.
Eşim kabul etmiyor tek doktor olsun diyor

Cnm buralarda doktor yok ayrıca alemde Mersinde oturuyor ben yumurtaları burada inceletsem ne gerek var oraya gitmeye.artık varmı yogun dökecem en iyisi olsun bir daha ugrasmak istemiyorum

Canım ben bugün laboratuvarin kapisindan döndüm. Nedense korktum negatifi almaktan. Ctesi test tarihim. Zaten memorial erken veriyor test tarihini. 2 gün once de yapsam hcg namina bir zerre bile çıkmaz dedim kanda. Aslina bakarsam rahat gibi gorunuyorum ama bugün cidden negatif almaktan korktum. İçimde senin hamile olduguna dair olumlu hisler var. İnşallah hamilesin canım. Bozma moralini. Bosver yarin yap testini
Ben gercekten hic zannetmiyorum canim ya. Simdiye kadar hic belirtim olmadi yani neredeyseno kadar ilaci kullanan ben degilim diycem. Benim her adetten once bas agrim tutar genelde 2-3 gundur debonu yasayinca cidden umudum tukendi. En azindan bosuna umutlanip sonrasinda bekledigimden daha fazla uzulmem. Allahin gucune gitmesin ama su an ilactan da biktim bebek calismalarindan da biktim, bebek dusunenden beri yavas yavas gitti tum psikolojim. Bi de bu psikolojinin ustune tup bebekte bu kadar umutlanip yine elde var sifir olmasi...

arkadaşlar merhaba,
Ben aralık ın başında tedaviye başlayacağım nasipse... İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur...
Can'ım aynı donem başlıyoruz aralıgın 6da ınneye başlıcam 21de transfer edılıcek doktor dogum kontrol hapı verdı bır aydır kullanıyorum sanada verdımı
Ben de 5 aralık gibi başlayacağım iğnelere kısmetse. Geri kalan takvimi bilmiyorum herşeyi bünyem planlayacak. Çok da düşünmemeye çalışıyorum ama heyecanlıyım. Demek ki @melismina ve @sedefbxl sizlerler aynı süreçte olacağız inşallah.

Hayırlı olsun canım bende şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum 6 aralıkta bitecek ve regli ile tedaviye başlıcaz inşallah bizde sen neden şuan hap kullanıyorsun acaba
Doktor verdı bır ay kullan dedı rahımı hazırlıyormuş bakalım Nasıl olucak ben belcıkada kalıyorum Can'ım

Kızlarrrr; teyzeler ; bugun ıdrarda cıktı gebelıgım cok sukur ; hatırlıyomsnz transferın sekızncı gunu bakmıstım cıkmadı ; hıc umudunuzu ıdrar testıne baglamayın hepınız hepımız sag dalım kucagımıza alalım yavrumuzu carsamba kesemızı gormeye gıdıcez ınsallah
Tebrikler gözünüz aydın, serüven mutlu sona ulaştı. Bundan sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip olsun. Ne güzel bir topik bu birbiri ardına güzel haberler geliyor maşallah:nazar::nazar::nazar: :KK9::KK9::KK9:

Ben de 5 aralık gibi başlayacağım iğnelere kısmetse. Geri kalan takvimi bilmiyorum herşeyi bünyem planlayacak. Çok da düşünmemeye çalışıyorum ama heyecanlıyım. Demek ki @melismina ve @sedefbxl sizlerler aynı süreçte olacağız inşallah.
Evet Can'ım heycanlanma ben uc aşılamadan sonra negatıflerı gördüm sımdıde hıc Takmıcam hayırlısı dıcem sebebsız kısırlık doktor bıle sok oluyor benım durumuma çok streslı bı ınsanım ondan olmuyor hayırlısı ya kızlar belkıde busefer olur belkıde ıkı tane olur

Back