- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.454
- 248
inşallah Allahım gonlunuze gore verir .Güzel haberlerinizi bekliyorum , Doktor beni 9, gun teste cağırdı erken diye düşünüyordum
Bende erken olduğunu düşünüyorum ama ufakta olsa bir umut verir değerler inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah Allahım gonlunuze gore verir .Güzel haberlerinizi bekliyorum , Doktor beni 9, gun teste cağırdı erken diye düşünüyordum
canım benim de c.tesi günü test tarihim. yarın yapmayı düşünüyorum. ben de öyle senin gibiyim. ama bence bugün yaptırma. yada bekleyip c.tesi mi yapsak seninle,? valla canım ümitsiz olma. Rabbim inşallah hayırla sağlıkla bu tedavinle yavrularını kucağına almayı nasip eder. bunların hepsi sebep. Ol demesine bakar Rabbimin. İnşallah bizlere de ol der. AMİNNNN ECMAİN İNŞALLAH
alıntı yap sonra alıntı kodunu sil kopyala yapacaın yere git yapıştır ve düzenle canımKızlar bu tabloyu nasıl yapiyosunuz
ekledim canımBende varım benide eklermisin,bahçeci Fulya Güvenç bey,yaş 36,rezerv az,dondurulmuş tek embriyo aralık ilk hafta transfer olcam
hepberaber ınsallahhh :)canım inşallah yavrun sana sıkı sıkı tutunur ve pozitif haberini buradan almak nasip olur.
Idrar testinde cikmasi icin bebegin 3 haftalik olmasi lazim . Bazilari idrar testinde gorundu hafif cizgi belirdi falan diyorlar . Ama dogru degil hayali cizgiler testi cok beklettiginde ( 5 dk dan fazla ) beliriyor.3 gunluk transferim yapildi .Meraktan test yaptim basta negatifti WC de birakmisim . Sonradan baktim hafif pembe cizgi var . Kiz kardesim Acibademde biolog ..kanda cikmadan hic birseye inanma o testler seni yaniltir. dedi .Ah cnm inanki küçücük bir belirti bekliyorum olumlu olması için ama maalesef yokk. 3. Kere test yaptım evde ümitlenmek adına dün gitti en pahalısını aldım belki diğerleri göstermiyordur diye ama negatif. Hiç ümidin kalmadı. Transferden sonra zaten çok stres yaşadım. Eşim saolsun hiç dikkat etmedi pskolojime. Olacağını zannetmiyorum. Ben ümidim. Yook.. Allahım yüzümüze baksın inşallah mucizesini göstersin. Başka bişey diyemiyorum. Ama sizlerin pozitif haberlerini aldıkça çok mutlu oluyorummm
Neden boyle dusunuyorsun Cnm kacinci gunundesinAh cnm inanki küçücük bir belirti bekliyorum olumlu olması için ama maalesef yokk. 3. Kere test yaptım evde ümitlenmek adına dün gitti en pahalısını aldım belki diğerleri göstermiyordur diye ama negatif. Hiç ümidin kalmadı. Transferden sonra zaten çok stres yaşadım. Eşim saolsun hiç dikkat etmedi pskolojime. Olacağını zannetmiyorum. Ben ümidim. Yook.. Allahım yüzümüze baksın inşallah mucizesini göstersin. Başka bişey diyemiyorum. Ama sizlerin pozitif haberlerini aldıkça çok mutlu oluyorummm
Cnm benım bugun beklenen adet gunum gec cıkıyo ıdarara bakma canını da sıkmaBugün kaçıncı günün canım. Benim 10. Gün az önce yaptım yine ama negatif ... insan olmadı diyo kendi kendine
oyyy çok sevındım canım ya rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsın inşallah darısı bana ve diğer arkadaslara ınsallahAllah kucagina almayida nasip etdin canim
oyyy çok sevındım canım ya rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsın inşallah darısı bana ve diğer arkadaslara ınsallah
Ayy Süper yaaa masallah ne guzel bir haberKızlarrrrrrrrr 309 değerimmmmmm
Amin inşallah teşekkür ederimtabloya hamiş olduğunu yazdım maşşallah Allah devamını getirsin inş.
Ben bugun yaptirsam mi acaba diye dusundum. Bu kadar sabrettim yarini bekleyecegim. Ilaclardan ben de biktim en ufak bir umidim yok kendimi ben de cok kotu hissediyorumCumartesiydi cnm. Ama ya bugün yada yarın yaptırıcam galiba. Hem çok meraktayım hemde eğer Allah korusun yoksa boşuna artık ilaçları içmek istemiyorum. Çok yordu ilaçlar. Ama 2 gündür hiç ümidim kalmadı olmadı sanırum....
Embriyo dondurmaya para almıyorlar.çözmede alınıyor.rahim filmini şişlide echomar da çektirirsin zaten bülent hocanın hastası olduğun için indirimli olur.maslak gayet güzel ve o kadar pahalı değil.önemli olan sonuç.b en sadece tüp bebek ücreti verdim.tahlillere birşey almıyorlarKızlar acibadem maslak tahmini fiyat
Tüp bebek..................5.750 tl
Ilaclar...........................1.750tl
Mikrocip......................1.200tl
Embryo dondurma...1.300tl(tahminen)
Tahliller.......................1000tl (rahim filmi içinde ekstra istenilen tahliller eğer olursa tabiki)
Cgh yada pgt biyopsi.....6.800 (5 embriyo göndersem tanesi 4000 dolar 950 biyopsi parasi)
Gebelik aşısı vurulursam......1300tl
Histereskopi olursam.............1500tl (tahminen)
Otel de kalma parası yeme içme ucak bileti 3000 tl
TOPLAM MIKTAR ...............23.650tl
Kızlar sizce hesabım doğru mu ben şok oldum
Gayet fazla.önce görüş hoca ile sonra tahmini fiyat al asistandan.ola ki fazla birşey olur diye biraz fazla çek.bence onbini bulmazKızlar kredi çekecem 25.000tl ama bi tup bebek için fazla mi hesapladım
:))) 2300 tl indirim yapsam 20.000 rahat gider cnm ne kadar çeksem acabaEmbriyo dondurmaya para almıyorlar.çözmede alınıyor.rahim filmini şişlide echomar da çektirirsin zaten bülent hocanın hastası olduğun için indirimli olur.maslak gayet güzel ve o kadar pahalı değil.önemli olan sonuç.b en sadece tüp bebek ücreti verdim.tahlillere birşey almıyorlar