• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba 3. Tüp bebek denememiz pazartesi dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bugün kabızlık problemi yaşıyorum ve inanılmaz bacak ağrım var ilk kez bu kadar bacak ağrım oldu ve ellerim şişti bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Canım hemen ananasa başla guzelım bırebır hem bagırsaklara hem tutunmaya Allahın ıznıyle ; hayırlı sonuclar ınsallah

Merhaba , inşallah cıktıgınız bu yolda amacınıza ulasırsınız ,Allah yardımcımız olsun Benim hikayem ... 6 aylik evliyim . yaşım nedeniyle ( 38 ) birkaç ay denemeden sonra tüp bebek tedavisine başvurdum. 14 kasım 2015 de ignelerime başladım . 4 folikül oluştu. 2 si toplandı . ( 21 Kasım 2015 ) , 1 tanesi dollendi ve 21 kasım 2015 de de transfer oldu . 03 Aralık 2015 de kan testim var ..

Guney Korede yaşıyorum . Acıkcası Doktorumla cat pat anlastıgım icin tedavimin gidişhattını bu forum sayesinde anlayabiliyorum. Onerılerınızi yaşadıklarınızı okumak bana rehber oluyor

kendinize iyi bakın ve güzel haberler verirsiniz inşallah

sevgilerımle
Hosgeldiniz aramiza :) insallah guzel sonuclarinizi bekliyoruz

Kızlarrrr; teyzeler ; bugun ıdrarda cıktı gebelıgım cok sukur ; hatırlıyomsnz transferın sekızncı gunu bakmıstım cıkmadı ; hıc umudunuzu ıdrar testıne baglamayın hepınız hepımız sag dalım kucagımıza alalım yavrumuzu carsamba kesemızı gormeye gıdıcez ınsallah
Bak biz sana ne dedik :)))) rabbim hayırlı bi şekilde kucağına da almayi nasip etsin ins canim

Kızlarrrr; teyzeler ; bugun ıdrarda cıktı gebelıgım cok sukur ; hatırlıyomsnz transferın sekızncı gunu bakmıstım cıkmadı ; hıc umudunuzu ıdrar testıne baglamayın hepınız hepımız sag dalım kucagımıza alalım yavrumuzu carsamba kesemızı gormeye gıdıcez ınsallah

Bugün kaçıncı günün canım. Benim 10. Gün az önce yaptım yine ama negatif ... insan olmadı diyo kendi kendine

Bugün kaçıncı günün canım. Benim 10. Gün az önce yaptım yine ama negatif ... insan olmadı diyo kendi kendine
ben de sabah deneyecektim. gece tuvalete çıkınca üşendim çok uykusuzdum. beklemiş idrar olmadığı için yapmadım artık. çok değişken bir sey. idrara salınımı geç oluyor. idrara takılma. yarınmıydı senin test tarihin

Ben verdim testi canım sonucunu bekliyorum.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Çok heyecanlıyımmm.. 9. günüm inşallah az olsa birşeyler görürüz kan değerinde..
sen de mi memorialde yaptırıyorsun? onlar 9. gün veriyor. hadi inşallah hayırlıpozitif haberlerini bekliyorum. en az senin kadar heyecanlanıyorum. senin de pozitif olsun ve ben de umutlanayım canım. Rabbim hayırla sağlıkla çocuklarını kucağına almayı nasip etsin.

ben de sabah deneyecektim. gece tuvalete çıkınca üşendim çok uykusuzdum. beklemiş idrar olmadığı için yapmadım artık. çok değişken bir sey. idrara salınımı geç oluyor. idrara takılma. yarınmıydı senin test tarihin

Cumartesiydi cnm. Ama ya bugün yada yarın yaptırıcam galiba. Hem çok meraktayım hemde eğer Allah korusun yoksa boşuna artık ilaçları içmek istemiyorum. Çok yordu ilaçlar. Ama 2 gündür hiç ümidim kalmadı olmadı sanırum....:110::KK70:

Merhaba , inşallah cıktıgınız bu yolda amacınıza ulasırsınız ,Allah yardımcımız olsun Benim hikayem ... 6 aylik evliyim . yaşım nedeniyle ( 38 ) birkaç ay denemeden sonra tüp bebek tedavisine başvurdum. 14 kasım 2015 de ignelerime başladım . 4 folikül oluştu. 2 si toplandı . ( 21 Kasım 2015 ) , 1 tanesi dollendi ve 21 kasım 2015 de de transfer oldu . 03 Aralık 2015 de kan testim var ..

Guney Korede yaşıyorum . Acıkcası Doktorumla cat pat anlastıgım icin tedavimin gidişhattını bu forum sayesinde anlayabiliyorum. Onerılerınızi yaşadıklarınızı okumak bana rehber oluyor

kendinize iyi bakın ve güzel haberler verirsiniz inşallah

sevgilerımle
canım inşallah yavrun sana sıkı sıkı tutunur ve pozitif haberini buradan almak nasip olur.

Cumartesiydi cnm. Ama ya bugün yada yarın yaptırıcam galiba. Hem çok meraktayım hemde eğer Allah korusun yoksa boşuna artık ilaçları içmek istemiyorum. Çok yordu ilaçlar. Ama 2 gündür hiç ümidim kalmadı olmadı sanırum....:110::KK70:
canım benim de c.tesi günü test tarihim. yarın yapmayı düşünüyorum. ben de öyle senin gibiyim. ama bence bugün yaptırma. yada bekleyip c.tesi mi yapsak seninle,? valla canım ümitsiz olma. Rabbim inşallah hayırla sağlıkla bu tedavinle yavrularını kucağına almayı nasip eder. bunların hepsi sebep. Ol demesine bakar Rabbimin. İnşallah bizlere de ol der. AMİNNNN ECMAİN İNŞALLAH

Arkadaşlar merhaba ilk defa yazıyorum. dün kötü bir haber aldım malesef. 2 aşılamam ve 1 tüp bebek denemem var. bu ilk tüp bebek denememdi. sorun eşimde hareket sorunuydu. 20 yumurta toplandı bunlardan 12 si döllendi ve sağlıklı bir şekilde 5. güne kadar 9 tanesi ulaştı. 2 tane transfer edildi. dün test günümdü ve malesef şok oldum. herşey çok güzel embriyoların gelişimi çok iyi olmasına rağmen negatif sonuç aldım. yaşadığım hayal kırıklığının kelimelerle tarifi yok. tüm gece uyku girmedi gözüme. neden neden oldu diye kendimi yedim bitirdim. şimdi dondurulmuş embriyolarım var onları ne zaman transfer ettirmeliyim. bi akıl verin. nasıl bir yol izlemeliyim.

sen de mi memorialde yaptırıyorsun? onlar 9. gün veriyor. hadi inşallah hayırlıpozitif haberlerini bekliyorum. en az senin kadar heyecanlanıyorum. senin de pozitif olsun ve ben de umutlanayım canım. Rabbim hayırla sağlıkla çocuklarını kucağına almayı nasip etsin.

Kuzum evet memorialde tedavi oldum.. Hayırlısı olsun.. Yalvarıyorum Rabbime şuan sağlıklı salih güzel evladımı bu sefer bana lütfetsin diye.. İnşallah güzel haber verebilirim canım.. İnşallahh..

Back