- 1 Mart 2015
- 285
- 236
- 103
- 40
Çok teşekkür ederim canım inşallah herseyin hayırlısı olurAllah seninle olsun cnm. İnşallah çok güzel geçerr
bende senle aynı durumdayım canım şimdi iş başı yaptım ilaçları bıraktım yarın sadece doktora soylemek için yapcam. iyiyim diye kendimi kandırıyodum ama dun evde tek başıma kalınca bende şarteller koptu. şuan cidden çok kötüyüm ama hayat devam ediyor. bide canım senın dodurulmuşun varmıydı . o tedavı nasıl nezaman olurkı bir bilgin varmı canmCanım benımde aynı cumadan beri ilaçlarımı bile bıraktım, yarın iş başı. Kan vercem yine ama umudum sıfır sadece asıl kan verme gunum yarındı dıye kan vericem emin olmak adına.
Hayırlı haberlerimi bekliyoruz inşallah :)Kizlar gunaydin. .. canlarım kan vermeye gidiyorum yoldayım. Dua edin ne olur...
Kizlar gunaydin. .. canlarım kan vermeye gidiyorum yoldayım. Dua edin ne olur...
Sabret tatlim ya dedigim gibi deger iyi ciksa bile acaba artiyo mu stresine giriceksin iki arada bi derede kalicaksin, en azindan biz su an hic bilmiyoruz. Dr lar bosuna test gunu vermiyo. Ben de cok merak ediyorum saka maka 8. gune geldim. Adet sancisi iyi diye bilinir keske bende de olsa. Yani su gogusteki hassasiyetimi cikarsam sanki o kadar ilaci kullanan ben degilim diycem, yani ilaclara bile bi tepki yok sanki. O yuzden pek umidim yok cunku insan az da olsa belirti bekliyo. O yuzden gercekten uzgunum neden yok diyeBencebiyi yapıyorsun cnm. Bende bir tutabilsem kendimi. Ama çok merak ediyorum.. kötü sonuç almaktanda korkuyorum Allah korusun. . Benimde pek belirtim yook. Popom maafolmuş durumda yalnız.. kasıklarımda da bazen adet sancısı yapışıyor resmen. Tuvalete gşdiyorum geldimi diyee... onun dışında bir hissiyat yook.
Canim oyke kolay bi hayak kirikligi degil ki salterler atar tabi. Allah sabir versin. Insallah bi daha ki sefere dondurulmuslarinla hamile kalacaksin canimbende senle aynı durumdayım canım şimdi iş başı yaptım ilaçları bıraktım yarın sadece doktora soylemek için yapcam. iyiyim diye kendimi kandırıyodum ama dun evde tek başıma kalınca bende şarteller koptu. şuan cidden çok kötüyüm ama hayat devam ediyor. bide canım senın dodurulmuşun varmıydı . o tedavı nasıl nezaman olurkı bir bilgin varmı canm
bende senle aynı durumdayım canım şimdi iş başı yaptım ilaçları bıraktım yarın sadece doktora soylemek için yapcam. iyiyim diye kendimi kandırıyodum ama dun evde tek başıma kalınca bende şarteller koptu. şuan cidden çok kötüyüm ama hayat devam ediyor. bide canım senın dodurulmuşun varmıydı . o tedavı nasıl nezaman olurkı bir bilgin varmı canm
Cok guzel haberler ver insallah canim ya cok heyecanliKizlar gunaydin. .. canlarım kan vermeye gidiyorum yoldayım. Dua edin ne olur...
Canim hayirli haberlerinii bekliyoruz insallahKizlar gunaydin. .. canlarım kan vermeye gidiyorum yoldayım. Dua edin ne olur...
Canim ya hic kotu dusunme lutfen benim cocugum olmayacak mi hic diye. Yasanilanlar cok zor ama beynine kodla bu is olacak de. Yasin da genc tatlim buyuk avantajin var. Bi ay kotubolsa bi ay daha iyi yumurta vereceksin illa ki en kotu ihtimaller bile olsa. Bana disaridan konusmasi kolay di y osundur belki ama benim gercekten bunda umidim yok ama kendime bunda olmasa digerinde olacak diyorum. Duydugumda tabi ki uzulucem ama umudumuzu yitirdigimiz anda biter bu is esasenSeni cok iyi anliyorum canim, ayni seyleri yasiyoruz. Ben de evde iyi gibiydim cok uzuldum ama yine de biraz bastiriyordum duygularimi, dun gece yataga girdim uyku tutmadi 2 saat agladim nerdeyse o kadar dolmusum ki bir suru sey geldi aklima agla agla bir hal oldum. Simdi isteyim biri nasilsin dese aglamakli oluyorum psikolojim dayanmiyor. Belirsizlik cok canimi sikiyor. Mesela bana deseler 3. De tutacak yaparim 3 tane. Desinler 5. De tutacak yaparim. Ama kacincida tutacak bilmemek ? Acaba hoc mi tutmayacak ? Hoc cocugum olmayacak mi ? Hep yapip bir umut yine husran olmak cok kotu. Benim dondurulmusum yok malesefsadece 1 adet dollenmisti zaten galiba dondurumlu 1 ay sonra falan konuyor ama doktorunla konus canim en iyi olur bilir. Hayirlisi olsun hakkimizda.
ah canım ya inş. bidahaki sefere rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinbaronnes canım benim test sonucum 0.30 negatif bilgin olsun
Canım güzel haberler ver inş bize de umut olsun..malimali Allah yardımcın olsun
Araştırmada mısın? verdin mi? kanı canımArkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. 14. Günüm bugün ve işte bugün sabırsızım. Ne olacak şimdi. ..
Sagol canim , cok hakisin ama biraz gucsuzum, kendime soz geciremiyorum elimde degil. Dedillerinin hepsinin bilinindeyim ama psikolojime dinletemiyorum. Belki daha yeni onda , insalah toparlar daha iyi olarak tedaviye baslamaya hazir olurum. Insallah hepimizin bebekleri olur, insallah hepimiz emeklerimizin karsiligini aliriz.Canim ya hic kotu dusunme lutfen benim cocugum olmayacak mi hic diye. Yasanilanlar cok zor ama beynine kodla bu is olacak de. Yasin da genc tatlim buyuk avantajin var. Bi ay kotubolsa bi ay daha iyi yumurta vereceksin illa ki en kotu ihtimaller bile olsa. Bana disaridan konusmasi kolay di y osundur belki ama benim gercekten bunda umidim yok ama kendime bunda olmasa digerinde olacak diyorum. Duydugumda tabi ki uzulucem ama umudumuzu yitirdigimiz anda biter bu is esasen
Kizlar gunaydin. .. canlarım kan vermeye gidiyorum yoldayım. Dua edin ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?