• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

İnşallah canim.bu benim 2.denemem diğeri negatif olmuştu o yüzden çok korktum
Benimde negatifti sanki buda olmadı diyorum.senin adına okadar sevindimki tadını çıkar kendine dikkat et saglıklı beslen vitamini yüksek besinler yeki minikte saglam olsun

Kızlar pozitif çıkan
Kızlar test yaptırdım ve hamileyimmmmm sonuç. 242.27
Allahım sana şükürler olsun.kızlar inşallah enkisa zamanda sizde hayırlı haberler alırsınız. Dualarım sizinle
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.çok sevindim.

Kizlar dun transferim Oldu bugun gaz problemim çok fazla sizlerdede oluşmuşmuydu??
Gaz oluyor da sen ayaklarını gayet sıcak tut.bir portalda okudum geçen ay bu rahme giden damarlarda kanın kuvvetli akması bebeği daha rahat tutunmasını sağlıyor.ayağını sıcak tut.birde bunun masajı var ama masaj bebiş varken tehlikeli o yüzden üşütmemek gerekli ki kan akışı için.

Gaz oluyor da sen ayaklarını gayet sıcak tut.bir portalda okudum geçen ay bu rahme giden damarlarda kanın kuvvetli akması bebeği daha rahat tutunmasını sağlıyor.ayağını sıcak tut.birde bunun masajı var ama masaj bebiş varken tehlikeli o yüzden üşütmemek gerekli ki kan akışı için.
Ayaklarim ciplak Uzaniyorum yaniyorum çünkü giyineyim hemen bari teşekkürler ederim cnm

Hele kani verdikten sonraki o 2 saatlik bekleyisin son dakikalari....kalbim duracak gibi olurdu....esim bakardi yada tel acar ogrenirdi..rabbim herseyin hayirlisini versin...insallah hayr olan seninle olmalaridir ve insallah guzel haberler gelir....
İnş canim cok tesekkurler bol bol dua bekliyorum.

Cnm seninki de uzun protokoldu herhalde, bana da doktorun adetin ikinci gününe kadar lucrin kullan, adetin ikinci günü gel bir kaç test yapacağız diğer ignelere başlayacağız ama adetinin ikinci günü hafta sonuna gelirse pazartesiye kadar yine lucrini kullanmaya devam et, pazartesi de igneni yap öyle gel dedi. Demekki 4. Gününe sarkmasi bizim gibi uzun protokol yapılanlarda farketmiyor öncesinde de iğne kullandığımız için sanirim
canim cevabin icin cok teskkur ederim.evet uzun protokol benimde.lh hormonu 5.42 cikti fakat dr biraz yuksek dedi.lucrini fazlalastirdi.yarin kan vericem tekrar.bakalim bi sikinti olmazsa yarin baslaticak heralde ama dusmezse ne olucak bilmiyorum canim.hayirlisi tabiki ama en bastan boyle olunca cok umutsuzluga kapildim. insallah sonu iyi olur

buarada hamilelik haberi alan tum arkadaslara hayirli olsun.kafam allak bullak oldugu icin tek tek sayfalara bakamadim lutfen kusura bakmayin.umuyorum ki sonucu negatif olan kimse de yoktur ki varsa da allahim sizlere guc kuvvet versin.allah yardimciniz olsun arkadaslar.

@violet seninle bir gün var aramıxda transferimizin. Sen benden 1gün öncesin. Varmı bir duygu yada hissiyat. Beni iyice merak sarmaya başladı. Bekliyecekmisin cumaya kadar :KK17:

@violet seninle bir gün var aramıxda transferimizin. Sen benden 1gün öncesin. Varmı bir duygu yada hissiyat. Beni iyice merak sarmaya başladı. Bekliyecekmisin cumaya kadar :KK17:
Bekliycem ben canim ya. Erken yaptirsam da bu sefer artmaya devam ediyo mu stresi olucak. En azindan bi kere stres olurum ya da degerim cok yuksek olmasa bile daha gec stres olurum diye dusunuyorum.
Bu arada ben hic ama hicbir belirti hissetmiyorum gercekten hem de kendimi dinlememe ragmen, Allah sonunu hayretsin diyim :(

Aynen bende meraktan ölcem kalp atisini duymadım daha benim 12.gün 686 cikmisti sas na gerek yok dedienin kaç çıktı değerin? Hayırlı olsun canim bu arada Rabbim kucaklarimizi boş birakmaz inşallah
Senin yazında 6. Hafta diye yazınca doktorun söyledi sandım. Benim 12. Gün değerim 481 di 10. Gün 221 di yūkselince birdaha yaptırmana gerek yok dedi.

Canım yarın vericem yoksa ararlar hastaneden. Ya korkuyorum aslında sanırım. Şimdi hani bende olduklarını biliyorum ya sonucu görünce uzulmekten yikilmaktsn korkuyorum. Ama korkunun faydası yok yarın yaptircam bakalım. Dualarınizi bekliyorum.
DUalarım seninle canïm bence yarın burada güzel haberlerini vereceksin

arkadaslar bu lucrini sabah 10da vuruyodum.sabah 8 e alsam bi sorun olurmu? bu konuda bilgisi olan arkadas varmi?

Back