2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Benimde negatifti sanki buda olmadı diyorum.senin adına okadar sevindimki tadını çıkar kendine dikkat et saglıklı beslen vitamini yüksek besinler yeki minikte saglam olsun
Olumsuz düşünme canım. Bende arada olumsuzluk kapılıyorum ama sonuç pozitif.evet dikkat etmem lazım kendime

Cok zir yaa..hepsi zorda..o bekleyisde cok zor..allah yardim etsin..sonuc bekleyenlere..

Çok teşekkürler. İnsallah en kisa zamanda hepiniz pozitifi görürsünüz ve hep birlikte seviniriz
Çok çok gözlerin aydın Rabbim kesesini görmeyi kalp atışlarını duymayı ve en sonundada o en güzel anı kucağına almayı nasip etsin inşallah yarın inşallah pozitif haberlerle dolar sayfamız

ohss olunca yumurtalarını dondurmadı mı doktor? Birde kaçıncı gün embriyosuydu canım?

Doltorumuz bıze varıkoselde morfolojımdegısmez dedı cnm ben onun yalancısym kıme ınancgmzı sasrdık
Bizim 2 arkadaşımız var biri varikosel ameliyatı sonrası kendiliğinden hamile kaldı eşi şuan hamile diğeri de varikosel ameliyatı sonrası tüp bebek yöntemi ile ilk denemede hamile kaldı şimdi 10 aylık ikizleri ver.Yinede drun daha iyi bilir canım yeterki rabbim ol desin

Arkadaşım eğer yanlış anlamazsan beni birşey demek istiyorum dün senden sonra ben kendi ilaçlarıma baktım dr banada prednol yazmıştı pröspektüsünü okudum hamilelikte bebek gelişimini yavaşlatır diyor istersen sende araştır canım seni üzmek istemem söylediklerimle ama ne emekler veriyoruz bebeklerimize kavuşmak için hiç olmadı başka bir kadın doğumcuyada sor

Yok canım kullanmıyorum içime sinmedi.dediğin gibi ne emekler veriyoruz hamilelikten sonra progestan önemli estrafem içiyorum bantları da bıraktım bahçeci yi dinledim bakalım 6.haftam dolcak cuma dr a gitçem bu başka dr oda tüp olduğu için çok karışmak istemiyor sen yinede merkezine sor diyordu ama haftaya ciddi ciddi konuşcam kontrolüm var

Ya bu progestan iğne nin ağrısı için zeytin yağı ile ovala diye kim dedi bana unuttum allah razı olsun çok rahatladım ise yaradı gercekten cok teskurler ölüyorum agridan agliyodum sürekli

Bencebiyi yapıyorsun cnm. Bende bir tutabilsem kendimi. Ama çok merak ediyorum.. kötü sonuç almaktanda korkuyorum Allah korusun. . Benimde pek belirtim yook. Popom maafolmuş durumda yalnız.. kasıklarımda da bazen adet sancısı yapışıyor resmen. Tuvalete gşdiyorum geldimi diyee... onun dışında bir hissiyat yook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…