Canim genelde hep ayni saatte yapin diyorlar bence once bir hemsireyle konus ona gore yap.arkadaslar bu lucrini sabah 10da vuruyodum.sabah 8 e alsam bi sorun olurmu? bu konuda bilgisi olan arkadas varmi?
Olumsuz düşünme canım. Bende arada olumsuzluk kapılıyorum ama sonuç pozitif.evet dikkat etmem lazım kendimeBenimde negatifti sanki buda olmadı diyorum.senin adına okadar sevindimki tadını çıkar kendine dikkat et saglıklı beslen vitamini yüksek besinler yeki minikte saglam olsun
Kızlar pozitif çıkan
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.çok sevindim.
Çok teşekkürler. İnsallah en kisa zamanda hepiniz pozitifi görürsünüz ve hep birlikte sevinirizKızlar pozitif çıkan
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.çok sevindim.
Cok zir yaa..hepsi zorda..o bekleyisde cok zor..allah yardim etsin..sonuc bekleyenlere..Cankm bu 2 saatlik bekleyişi 1.tup bebek denememde çok kötü yaşamıştım. 2 sat hastanede bekledim 10 dakikada bir sonucu soruyordum.2 saat geçmek bilmedi sonrada negatif bir sonuç aldım. Ama bu defa kanı verdim alışverişé gittim sonra sonucu aldım.
hakkini nasil odicem senin canim yaa.ne zaman bi soru sorsam hep cevap verdin allah razi olsun.ozaman yarin ben bi sorayim hemsireye.tesekkur ederim canim:)Canim genelde hep ayni saatte yapin diyorlar bence once bir hemsireyle konus ona gore yap.
hakkini nasil odicem senin canim yaa.ne zaman bi soru sorsam hep cevap verdin allah razi olsun.ozaman yarin ben bi sorayim hemsireye.tesekkur ederim canim:)
Çok çok gözlerin aydın Rabbim kesesini görmeyi kalp atışlarını duymayı ve en sonundada o en güzel anı kucağına almayı nasip etsin inşallah yarın inşallah pozitif haberlerle dolar sayfamızÇok teşekkürler. İnsallah en kisa zamanda hepiniz pozitifi görürsünüz ve hep birlikte seviniriz
Senin yazında 6. Hafta diye yazınca doktorun söyledi sandım. Benim 12. Gün değerim 481 di 10. Gün 221 di yūkselince birdaha yaptırmana gerek
Merkez istanbulda olduğu için ben il dışında testim yaptım merkeze bildirdim en son adet tarihim 15 ekim olunca hamilelik takvimi 6.hafta görünüyor ama 5+4 olduk
Günaydın kizlar araniza yeni katildim uzun suredir takip ediyorum sizleri Rabbim hepimizin kucagini doldursun kizlar bizim hicbir sorunumuz yok ama bebegimiz olmuyor 3 yıllık evliyim 2 asilama 1 tup bebek denemem oldu eylul ayinda tup bebek tedavisine baslamistik yumurta toplama isleminden sonra ohss oldum transferim iptal oldu 24 yumurtam toplamdi 10 tanesi dollendi ve 2 tane kaliteli yumurtam kaldi 24 yumurta icinde 2 tane kalmasi normal mi? 10 kasimda btranferim oldu dun negatif sonucu aldik
Bizim 2 arkadaşımız var biri varikosel ameliyatı sonrası kendiliğinden hamile kaldı eşi şuan hamile diğeri de varikosel ameliyatı sonrası tüp bebek yöntemi ile ilk denemede hamile kaldı şimdi 10 aylık ikizleri ver.Yinede drun daha iyi bilir canım yeterki rabbim ol desinDoltorumuz bıze varıkoselde morfolojımdegısmez dedı cnm ben onun yalancısym kıme ınancgmzı sasrdık
Arkadaşım eğer yanlış anlamazsan beni birşey demek istiyorum dün senden sonra ben kendi ilaçlarıma baktım dr banada prednol yazmıştı pröspektüsünü okudum hamilelikte bebek gelişimini yavaşlatır diyor istersen sende araştır canım seni üzmek istemem söylediklerimle ama ne emekler veriyoruz bebeklerimize kavuşmak için hiç olmadı başka bir kadın doğumcuyada sorEvet canim sanaydi telden girince yapamadim☺benim transfer hazirligim izmir irenbe de oldu embriyolarim bahceci fulyada konuldu dondurulmuslarimi al demişti kaan bey neyse ben iki merkezi aradım ikisi farklı konuşuyor bahçeci bant ve prednol kes diyor ama irenbede hepsine devam diyor
Arkadaşım eğer yanlış anlamazsan beni birşey demek istiyorum dün senden sonra ben kendi ilaçlarıma baktım dr banada prednol yazmıştı pröspektüsünü okudum hamilelikte bebek gelişimini yavaşlatır diyor istersen sende araştır canım seni üzmek istemem söylediklerimle ama ne emekler veriyoruz bebeklerimize kavuşmak için hiç olmadı başka bir kadın doğumcuyada sor
Bekliycem ben canim ya. Erken yaptirsam da bu sefer artmaya devam ediyo mu stresi olucak. En azindan bi kere stres olurum ya da degerim cok yuksek olmasa bile daha gec stres olurum diye dusunuyorum.
Bu arada ben hic ama hicbir belirti hissetmiyorum gercekten hem de kendimi dinlememe ragmen, Allah sonunu hayretsin diyim
Ya bu progestan iğne nin ağrısı için zeytin yağı ile ovala diye kim dedi bana unuttum allah razı olsun çok rahatladım ise yaradı gercekten cok teskurlerölüyorum agridan agliyodum sürekli
kızlar bugün öğleden sonra transferim olacak çok heyecanlıyım.dualarınızı esirgemeyin lütfen. benim 3. olacak korku heyecan bir aradaumarım bebişlerim bana tutunur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?