2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Çok çok gözlerin aydın Rabbim kesesini görmeyi kalp atışlarını duymayı ve en sonundada o en güzel anı kucağına almayı nasip etsin inşallah yarın inşallah pozitif haberlerle dolar sayfamız
canım çok teşekkür ederim.darısı başınıza
B birmur Tebrikler gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
sağol canım.darısı başınıza
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. 14. Günüm bugün ve işte bugün sabırsızım. Ne olacak şimdi. ..

canım sabırsızlıkla sonucunu bekliyorum

canım kendini toparlaman lazım.bende daha önce 1 negatif yaşadım duygularını anlıyorum ama
toparlaman lazım .2. ye bomba gibi hazırlanmalısın psikolojini düzelt beslenmene dikkat et

günaydın herkese hayırlı günler olsun.Bugün 11.gün test yaptım silik çıktı sizce nasıl?dr evde yapma pozitif çıksa bile ilaçlardandır dedi sizce böyle olabilirmi sevinemiyorumda.

kızlar bugün öğleden sonra transferim olacak çok heyecanlıyım.dualarınızı esirgemeyin lütfen. benim 3. olacak korku heyecan bir arada umarım bebişlerim bana tutunur :)[/
kızlar bugün öğleden sonra transferim olacak çok heyecanlıyım.dualarınızı esirgemeyin lütfen. benim 3. olacak korku heyecan bir arada umarım bebişlerim bana tutunur :)
Allahın izni ile inşallah tutunurlar.dualarımdasın...

Bende bugün son kez bir test daha yapıcam, estrofemi bugün de aldım, jeli bıraktım, mantar gibi birşey oldu dün akşam, kullanmadım, hiç umudum yok, içim bomboş hissediyorum

bugün 10. günümdü, 5. gün embiryosu idi ve testim negatif, 0.64. merkezi aradım 12. gün tekrar yaptır dediler yaptırmayı düşünmüyorum. bıktım ilaçlardan ilaçlarıda bırakacağım. benden bu kadar arkadaşlar.

Aciyi yasamaliyiz zaten canim hep guclu olmaya calismak insani daha zayiflatiyor aslinda. Eminim ki kendini cabuk toparlayacaksin. Ben eminim emeklerimizin karsiligini alacagimiza

Kizzlarr..bugun benimde test gunum...12. Gun geldi cattii..kendim yakin hastanede vericem 1 gibi vericem 2..3 gibi cikarr..

Sonra merkeze habr vericem..simdiden yuregim yerinden cikacak..
Hadi canim insallah ya cok guzrl bi deger soyle bize

Kojol gözün aydın canım darısı sonuç bekleyenlere inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah
Teşekkürler canım,bende sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşların sonucunu hayırlı haberler gelir inşaallah.benim cuma günü test sonucu kasıklarım çok agrıyor bide migdem bulanıyor gece 4'de uyandım bulantıyla uyuyamadım.Belirtileri hayramı yormam lazım bilmiyorum.Dr ilaçlarda hormon yüksek oldugu için pozitif çıkar dedi.yapma dedi sevinemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…