2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım sen suan hamilemisin?prednol konusu iyice canımı sokmaya başladı dediğin gibi olabilir ama hamilelikte ki zararı olurmu diye içim içim yiyor dr bişey kaybetmez ama bizler çok şey kaybediyoruz

Canım sen suan hamilemisin?prednol konusu iyice canımı sokmaya başladı dediğin gibi olabilir ama hamilelikte ki zararı olurmu diye içim içim yiyor dr bişey kaybetmez ama bizler çok şey kaybediyoruz

Soru kimee..banamiydi...??canim kafana cok takiliyorsa bi sor dr una..nette arastirdinmi hic

Soru kimee..banamiydi...??canim kafana cok takiliyorsa bi sor dr una..nette arastirdinmi hic

Evet canim sanaydi telden girince yapamadim☺benim transfer hazirligim izmir irenbe de oldu embriyolarim bahceci fulyada konuldu dondurulmuslarimi al demişti kaan bey neyse ben iki merkezi aradım ikisi farklı konuşuyor bahçeci bant ve prednol kes diyor ama irenbede hepsine devam diyor

Nasip olurda devam ederse suan hamileyimm..

Bende bahceci umutta tedavi oldun..tranfer onceso 5 gun kullandirdii...ben dr uma..transferden sonrada prednole dvm etmek istiyorum dedim..yada serumunaa...ona benzer bisi vericem dedi..dertacortilm8ydi neydi oyle bisi verdi...onu iciyorumm...insallah zarari yokdur...olsa vermezlerdi gibiii....

Femamed 33 liraya aldım bnde ilk transferimde Folbiol kullanmistim bu seder bunu aldim artık hayırlısı napalım :))

kızlar hepinize iyi akşamlar. yazdıklarınızı okumadan önce size bir sorum var. LH 5.42 yüksek bir değermi?
Folbiol 5mg tablet verdi. 3-4 lira gibi bişey. Femamed ne kadar? Belki içerik farklıdır.
kızlar ben 19 unda transfer yaptırdım
Canım acıbadem maslakta tüp bebek ücreti ve ilaclar ne kadar tuttu acaba ? Belki merkez değişebilirim diger denememde merak ettim fiyatını. Tesekkurler
acıbademde ortalama bir fiyat yok.tedavide ilaçlar değişken zaten dr.fiyatı 5000 tl kadar.ancak ilaçlar farklı sonuç çıkartıyor

Canını sıkma dünyada herkes insan kılığında.ben bu durumları çok yaşadım.Allah dilerse oluyor.sen kalbini ferah tut.Söylenecek çok şey var ama boşver.

Kızlar bende şişli memorialde tedavi oluyorum.. Bize 4 gün kullandırıyorlar yalnızca prednolü.. Ve bildiğim kadarıyla kortizonal bir ilaç.. Fazlası bağışıklık sistemini oldukça baskılayabilir.. Çünkü organ nakli yapılacak hasstalarda uzun süreli kullanılıyor bildiğiniz gibi.. Vucudun yumurtayı kabul etmesi için bir önlem sadece.. Ben de gereksiz ilaç kullanmaya çok karşıyım. Mesela bize kan sulandırıcı vermiyorlar.. Onun yerine doğal kan sulandırıcı ananas yiyorum ben.. Kan sulandırıcıların fazlası da düşük riskini artırıyor diyorlar.. Annem hemşire acıbademde.. Ben genelde onun rehberliği ile hareket ediyorum.. günde 3 adet estrofem kullanıyorum 8 saat arayla. cmilara forte bant 2 günde bir bant değiştiriyorum. hergün sabah 2 ampul progetan iğne oluyorum. ve akşamları folibiol içiyorum 1 adet. tranferden öncede bunların yanında 4 gün prednol ve rulid kullandım.. tranferden 1 gün önce bıraktık.. 4 dozdu sadece.

Muhakkak zararı olsa vermezlerdi ama yinede fazla ilaç kullanırken dikkatli olun derim kızlar.. Allah hepimizin yardımcıssı olsun inşallah..

Günaydın kizlar araniza yeni katildim uzun suredir takip ediyorum sizleri Rabbim hepimizin kucagini doldursun kizlar bizim hicbir sorunumuz yok ama bebegimiz olmuyor 3 yıllık evliyim 2 asilama 1 tup bebek denemem oldu eylul ayinda tup bebek tedavisine baslamistik yumurta toplama isleminden sonra ohss oldum transferim iptal oldu 24 yumurtam toplamdi 10 tanesi dollendi ve 2 tane kaliteli yumurtam kaldi 24 yumurta icinde 2 tane kalmasi normal mi? 10 kasimda btranferim oldu dun negatif sonucu aldik

Sabaha ulaşanlara selam ulaştırana şükürler olsun. Bütün güzelliklerde sizlerin olsun. Günaydınlar Rabbim umudunu kaybeden kardeşlerime yardım etsin ve tekrardan tedaviye Başlamaları için hem maddi hem manevi güç versin inşallah Birgün sizde anne olacaksınız buna inanın yeterki Rabbim ol desin Rabbim cümlemize bu duyguyu tatdırsın

Canım benim evvela Hoşgeldin Aramıza ben Almanya'da tedavi oluyorum ama Türkiye'deki sistem çok farklı tedavi süreçleri ilaçlar mesela senin 24 ten nasıl olurda 2 kalıyo hayret gerçekten bunu doktorunuza sormanız lazım sonuçta sizin yumurta kaliteniz düşük olsa doktor derdi oyüzden Güvenilir bi doktora gitmenizi tavsiye ederim

Sagol canim gorusmek icin cagirdi gidince sorcam artik bakalim ne dicek

Günaydın arkadaşlar. Bizi bugüne sağlıkla uyandıran Rabbime şükürler olsun. Hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bugün benim 12. Günüm. Yarın da test günüm. Biraz merak başladı artık. Rabbim hakkımızda hayırlısını sağlıklı sini nasip etsin ins. El varis ismiyle ol der ins. Bugün bide benim adet günüm. Biraz paniğim. Bu arada suan bir haber izlefim kizlar annesi daha doğrusu anne olduğunu söyleyen bir kadın 13 günlük bebeğini otogarda wc ye bırakıp kaçmış. Bir bize bakın bir ona işte herkesin sınavı farklı. Allah bizi hep güzel şeylerle sinasin ins.

İnşallah hamilesindir canım. Adet sancısı gibi bendede 2 gündür oluyor benimde 10 günüm hakkımızda hayırlısı olsun
Günaydın canım.inşaallah hepberaber hamileyizdir.Türkiyede sistem çok farklı ben Almanya'da tedavi görüyorum 14 gün çok deliyor.orda saglık ocagında kan degerlerine bakılıyor malesef burda yok.seninle beraberiz sen benden önce hamile oldugunu ögreneceksin inşaallah Allah'ım kolay gelsin

İyi sabrettin canım ben 8.günü dayanamayıp test yaptïrmıştım şükür sonucum pozitif. İnşallah seninde pozitif çıkar mutlu haberini burada paylaşırsın

Amin canım inşallah sagolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…